agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-08-2009, 13:40   #2
Ağaç Dostu
 
petulya's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-09-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 147
Ev ortamında yapabileceğimiz en pratik sosis daha çok yabanci ülkelerde yapılan çiğ tombik sosis olur gibi geliyor bana...bizim burda satın aldığımız ince sosileri hazırlamak ve yüksek ısıda işleme tabi tutmak sanki biraz profesyonel ortam gerektirir sanırım...

Çiğ sosis yapmı için kullanılan malzeme bolca hazır ekmek, yağlı kıyma ve çeşitli toz ve kuru baharatların makinade çekilip bağırsaklara dolumuyla yapılıyor..Hijyenik açıdan mutlaka kızartılarak **** fırınlanarak yenmelidir. Yurt dışında bolca tüketilmesine rağmen ülkemizde kasap ve et reyonlarında bulunmayışını hep merak etmişimdir..

Resim: http://www.freedigitalphotos.net/det...sgid=&pid=1451

petulya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025