agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni7Beğeniler
  • 1 Gönderen Ayazkızı
  • 1 Gönderen david72
  • 1 Gönderen david72
  • 1 Gönderen Ayazkızı
  • 2 Gönderen Ayazkızı
  • 1 Gönderen Kozanli

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-11-2018, 23:09   #17
Ağaç Dostu
 
Kozanli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 770
Resim karesinde ki etleri unutun!
Bizim sucuk ve salamı koyun enfes bir damak tadı oluşur.
Oysa bugün bahçeye giderken Niğde’de lahana bu yıl tarlada kaldığını gördüm.
Ülkemiz adına üzüldüm.
Üretiyor ama değerlendiremiyoruz.

Eklenen Resimler
 
Ayazkızı beğendi.
Kozanli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ekşi lahana, salamura, sauerkraut yapımı


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025