agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 2 Gönderen Harun Parlak
  • 1 Gönderen münevver
  • 1 Gönderen hira

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-12-2013, 12:23   #18
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-10-2011
Şehir: ADANA
Mesajlar: 686
Bizim orada da boyuna çapraz kesilerek doğranır ve kurutulur.Gölgede kurutmak esastır tabi.Yemeği de nohutla birlikte yapılıyor.İsterseniz kemikli et de koyabilirsiniz.Memleketimiz Darende .Aslında buzdolabına koyup no frost gazlarıyla kansere davetiye çıkarmaktansa ebem ninem usulü kurutmak daha sağlıklıymış.Hatta patlıcanı bile kare kare doğratıp kurutuyorlar.Zaten patlıcanı buzdolabına koymak hiç de iyi değilmiş.Çünkü nikotin salgılıyormuş.Kabak da kurutulup yoğurtlu garnitür türü bir yiyecek yapılıyor.

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025