agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-07-2010, 09:14   #8
Yeni Üye
 
aklab's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-01-2008
Şehir: Söke
Mesajlar: 5
Tarif edidiği şekilde ceviz reçelini yaptım.Fakat Kıbrıs'tan gelen ceviz reçelindeki o mis gibi ceviz kokusu olmadı..Kaynatma sırasında o kokunun kaybolduğunu düşünüyorum..Günde 3 defa sıcak suya koyarak acısını 15 günde yok edebildim..Kavanozlara koyduktan 1-2 hafta sonra üzerinde küf oluştu!.Arkadaş tavsiyesine uyarak;küfü temizledim.Kalanı güneşe koydum.Daha sonra da buzdolabında muhafaza ettim..Problem kalmadı..

aklab Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025