agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen pasham
  • 2 Gönderen elve

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-04-2010, 12:10   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 11-04-2010
Şehir: ist
Mesajlar: 19
Bal hakkında bilgiler

herkese merhaba
forumda aratmama rağmen konu başlığı bulamadım.
O yüzden ben açtım.


burada arıcılık yapan biri olarak arı ve bal hakkında bilgiler vermek ve bazı yanlış bilinen konuları düzeltmek istiyorum.


Sahte bal nedir?

Sahte balın yapımı esnasında 1 kilo baldan 50 kilo bal elde edilir nasıl mı?
1 kilo bal ile bal esansı denen bal kokusunu veren bir madde ana hammadde olan glikoz ile karıştırılır ve çeşitli işlemlerden sonra çok güzel tat ve aromaya sahip harika kokan kristalize olmayan müthiş sahte balımız ortaya çıkar.

arkadaşlar en tehlikeli sahtekarlık gıda ve sağlık alanlarında yapılan sahteliktir.

pasham Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025