![]() |
kedilerimiz sokaktan ithaldir
|
salondaki zehirli bitkiler ve kaplumbağalar
:confused:bugün A.O.Ç serasından harika çiçekler aldım orkide sıklamen lilyum atatürk çiçeği ve ismini hatırlamadığım iki tür daha.şimdi gezinirken bazılarının zehirli olduğunu okudum.2 tane kaplumbağam var ve hergün evi tavaf edercesine gezerler onlar için bir sakıncası varmıdır merak ettim ve panik oldum ayrıca anlamadığım eğer bu bitkiler yenirsemi zehirlenilir yoksa solunum yoluylamı acil yardımmm :(:eek:
|
Benimde bahçede baktığım dişi tekir bir kedim var. Yeni başladım beslemeye, yemek olarak herşey veriyorum. Biz o gün ne yediysek ondan veriyorum. Bu başlığı okuyunca tedirgin oldum soğan ve sarımsak mutlaka yemeklerde bulunur, çiğ olarak yemesi mi zararlı? Kuru fasulye bile verdim, her yemek yedirilmez mi acaba hazım sorunu çeker mi?
|
Sagol
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...7-dsc05497.jpg Dün gece çektiğim fotoğraf 'da kapı önünde uyukluyor :) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...04480712_n.jpg |
1 Eklenti(ler)
Sarılıcı bir bitki olarak severek yetiştirdiğimiz bu bitki hakkında okuduklarım beni rahatsız etti :( bizlere zarar veren bir bitkiymiş kedilerimize de zarar verir kesin... inşallah yanlış bir bilgidir veya çok önemli bir etkisi yoktur :(
Yeni bahçe yapanlara çiçek açan, daimi yeşil sarmaşık – Yıldız çiçekli yasemin. : Murat Pilevneli |
Alıntı:
Merak etmeyiniz kediler kendilerine zarar verecek otları çiğnemezler, yemezler. Bu bitki ile çepeçevre sarılı bir çardağın olduğu bahçede yıllardır mutlu mesut yaşayan kedileri biliyorum. Üstelik bahsettiğim yerde daha yüzlerce farklı bitki çeşidi de mevcut. Hayvanların içgüdüleri onlara doğada nasıl ayakta kalacaklarını iyi öğretiyor :) |
benimde 2 kedim var ikiside erkek büyük oğlum mısır yemeyi çok seviyor ilk kez mısırın zararlı olduğunu gördüm ve şaşırdım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025