agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kediler (https://www.agaclar.net/forum/kediler/)
-   -   Siyam Kedileri (https://www.agaclar.net/forum/kediler/31704.htm)

wisdom 17-07-2013 07:18

Sayın Caharlaux,

Bilgiler için çok teşekkür ederim.

Yavruların cinsi siyam olmuş olmamış çok dert etmedik. Hepsi bir birinden güzel keratalar. Veteriner bu karışımın çok daha iyi özellklere sahip olabileceğini söyledi. Her iki türün de özelliklerini alacağını, hem akıllı, hem avcı vb...

Şu anda sadece bir yavruya yuva bulmaya çalışıyorum. Olmaz ise kedi nüfusumuz artarak devam edecek.

:))

Lalem 14-09-2013 21:10

Sayın Wistom , kediciklerden ne haber , yeni hallerini merak ediyorum.

wisdom 18-09-2013 09:11

Sayın Lalem,

Yoğunluk nedeni ile pek ağaçlar.net 'e uğramaya zamanım olmadı. Ancak en kısa sürede resimlerini çekip buraya yükleyeceğim.

Üç yavru da canavar gibi. Çok sağlıklı ve hareketli. Önümüzdeki haftadan ititbaren yeni evlerine göndereceğiz. Biri komşuya diğer ikisi kardeşime gidecek. Ancak kardeşime göndereceğim kedileri başka isteyen olursa onlara vereceğim. Kardeşim biraz da "zorunluluktan" alıyor. Zorunluluk derken iyi bakmayacağı anlamı çıkmasın lütfen. Benden daha iyi bakıyor.

Diğer yandan Pamuk'un da 4 yavrusu olmuştu. İki hafta kadar önce üçü bir kaç gün ara ile aramızdan ayrıldılar. Bir tane kaldı. İki aylık şimdi. Onun da resmini buraya yükleyeceğim.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

semracan 18-09-2013 09:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi wisdom (Mesaj 1179361)
Siyam (!) yavruları hava alırken.

Merhabalar öncelikle ben sizin kedileri biraz takip ettim resimlerden yani sayfanızdan ben gördüğüm gün bunlar tekir yavru demiştim ama size söylemeye çekindim ne yapıyor sizin tekirler :)

wisdom 18-09-2013 09:51

Sayın Semracan,

Bizim siyamların (!) keyfi yerinde. Bahçede koşturup duruyorlar. Bu arada doğruyu söylemekte çekinmeye ne gerek var. :)

Bu bence bir sorun değil. Yani yavruların tekir olması. Hepsi birbirinden tatlılar. Oynamalarını saatlerce seyrediyorum. Bazen ben de katılıyorum oyunlarına.

İlginiz için teşekkür ederim.

Yeni resimlerini bir kaç gün içinde yüklerim diye düşünüyorum.

semracan 18-09-2013 09:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi wisdom (Mesaj 1200492)
Sayın Semracan,

Bizim siyamların (!) keyfi yerinde. Bahçede koşturup duruyorlar. Bu arada doğruyu söylemekte çekinmeye ne gerek var. :)

Bu bence bir sorun değil. Yani yavruların tekir olması. Hepsi birbirinden tatlılar. Oynamalarını saatlerce seyrediyorum. Bazen ben de katılıyorum oyunlarına.

İlginiz için teşekkür ederim.

Yeni resimlerini bir kaç gün içinde yüklerim diye düşünüyorum.

Yeni resimleri hevesle bekliyorum benim çekindiğim nokta siz siyam yavrular demiştiniz bende tekir diyemedim neyse benim de bir tane siyam kedim vardı çok mazlım hanımefendi idi şimdi ise sokakta bulduğum bir yavru kedim var artık oda büyüdü ama kedileri çok seviyorum işte böyle neyse çok yazdım galiba:)

sedakalan 20-09-2013 14:49

Kediler çok şeker :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025