agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Evcil Hayvanlar > Kediler
(https)

Beğeni Düzeni193Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-09-2013, 00:17   #1
Ağaç Dostu

altintasna's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2013
Pencereden dışarı bakıp uzun uzun miyavlıyorsa ;
Yalnızlık canına tak etmiştir. Oyun oynamak, sosyalleşmek, arkadaş edinmek istiyordur.
*Bunun tam tersini eve girmek için yapıyorlar; özellikle içlerinden biri. =)

Ağzında bir şey tutarak size gelmişse ;
Başarılı bir av dönüşündedir ve avını size hediye etmek istemektedir. Başarısı için övgü beklemektedir.
* Bu çok tuhaf! Tuttuğu fareyi bana veya kapının önüne getirmesi çok garip. =)))

altintasna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2013, 00:44   #2
Ağaç Dostu

MeTePe's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi altintasna Mesajı Göster
Ağzında bir şey tutarak size gelmişse ;
Başarılı bir av dönüşündedir ve avını size hediye etmek istemektedir. Başarısı için övgü beklemektedir.
* Bu çok tuhaf! Tuttuğu fareyi bana veya kapının önüne getirmesi çok garip. =)))
Ağabeyimin kır evinde haftasonları beslediğimiz ve sevdiğimiz çok sayıda kedi var. Bunlardan özellikle bir tanesi yengemin gözdesi olduğu için kuru mama vs. dışında sıklıkla et-tavuk gibi nimetlerden de yararlanıyor.

Bu kedi daha geçen hafta yakaladığı bir fareyi ağzında canlı canlı yengeme getirdi. Hem de evin mutfağına kadar.

Görülmemiş bir şey değil yani.

MeTePe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2014, 20:40   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-08-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeTePe Mesajı Göster
Ağabeyimin kır evinde haftasonları beslediğimiz ve sevdiğimiz çok sayıda kedi var. Bunlardan özellikle bir tanesi yengemin gözdesi olduğu için kuru mama vs. dışında sıklıkla et-tavuk gibi nimetlerden de yararlanıyor.

Bu kedi daha geçen hafta yakaladığı bir fareyi ağzında canlı canlı yengeme getirdi. Hem de evin mutfağına kadar.

Görülmemiş bir şey değil yani.
Ha ha, benim Fatoşum da koca bir karga getirip geldi. Şok olmuştuk. Kapıyı bir açtım, önümde koca bir karga ve başında Fatoş, gözlerini dikmiş bana bakıyor. Eşim çağırdım hemen. sana hediye getirmiş dedi. Neyse okşadım sevdim, içeri aldım em kargayı hem Fatoşu. Sonr çaktırmadan götürüp gömdüm zavallı kargayı.

turkanatalay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2014, 22:43   #4
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-09-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi turkanatalay Mesajı Göster
Ha ha, benim Fatoşum da koca bir karga getirip geldi. Şok olmuştuk. Kapıyı bir açtım, önümde koca bir karga ve başında Fatoş, gözlerini dikmiş bana bakıyor. Eşim çağırdım hemen. sana hediye getirmiş dedi. Neyse okşadım sevdim, içeri aldım em kargayı hem Fatoşu. Sonr çaktırmadan götürüp gömdüm zavallı kargayı.
Benim kedim maalesef dışarı çıkamadığından dolayı karga, fare getirmedi henüz fakat geçen gece bağcıklarından yakaladığı koca bir botu çekiştire çekiştire yatağıma getirdi. Akşam yediği yemeğin teşekkürü böyle olsa gerek.

Ben ciğer yedim, al sana da ayakkabı..

Ezgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025