![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
|
boncuğun yavruları
bizim bahçenin maskotu boncuk dün gece üç yavrusu oldu ama sabaha karşı yavrulardan birini yimiş ama çok şekerler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Hiç bir dişi canlı yavrusunu yemez..bazı ölü yavruların çok nadir olarak yenildiği görülmüştür..sizin yavru kedi yaa ölü doğmuş **** başka bir erkek kedi tarafından öldürlmüş ki erkek kedilerin yavru kedileri boğduğu nu duymuştum.. sizin anne kedide çok acıktığı için ölü yavrusunu yemiş olabilir..kedinizi aç bırakmayınız..) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Doğanın güçsüzlüğü güce çevirme yöntemi. Bu olay karıncalarda da aynıdır. Anne karınca gelecek yavrular için güç toplamak adına aç kaldığı zamanlarda kendi yumurtalarını yer. Umarım anne kediniz ve yavruları sağlıklı ve uzun ömürlü olurlar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
|
yok hayır aç bırakmadık yavru il 5 dakiika canlı idi |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Ben kedilerin güçsüz, yaşamayacak yavrularını yediklerini biliyorum.Biraz kötü bir benzetme olacak belki ama "çöpe gitmesin" diye düşünürlermiş gibi.. Yavruları sürekli gözlemleyin, içsinler diye sakın yağlı süt vermeyin. Özellikle gözlerinde çapaklanma oluşuyor mu dikkat edin, anneleri temizler genelde ama durmuyorsa veterinerden ilaç ya da veterinere ulaşamazsanız soğutulmuş çaya batırdığınız pamukla temizleyin. Bir de o kutunun içine eski kazak battaniye filan koysanız daha iyi olacak, havalar hala soğuk.. |
|
|
|
![]() |
|
|