![]() |
|
![]() |
#361 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
15 yıl ne kadar kısa geliyor insana günler su gibi akıp gidiyor ![]() Hüzünlü yazıları okumaktan kacınıyorum . Onlar bizi bedenen bıraksada ruhen hep yanımızda buna inanıyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
|
Bu gibi durumlarda hayvana yapılacak en büyük iyilik acı çekmesini engellemek, ve uyutmak. Veteriner bunu önerebilecek en yetkili ağız zaten. Dünya çapında bir uygulama, hasta ama hastalığının geri dönüşü olmayan canlıların uyutulması. Üzüldüm doğrusu. Duygular bir yana olmalı bence bazı durumlarda. Bunun adını isterseniz 'gaddarlık' olarak niteleyebilirsiniz sevgili üye arkadaşlarım. Hem kediciğin çektikleri, hem de onunla ortak bir yaşamı paylaşan insanların yaşadığı duygular adına üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Bazı konular vardır, insan yaşamadan bilemez... Ben de sizin gibi düşünmekteydim, inanın!.. Ama o karar anında... Rasyonalite orada bitiyor, ve moral değerler başlıyor insana hükmetmeye... İster insan, isterse hayvan, ölüme nasıl verilir elimizle?.. Uyutma, ötenazi... hayvana serbest de insana neden yasak?.. Bir düşünün!.. Sevgi ve selam... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Ağaç Dostu
|
Dotlarımız
Allah zalimlere merhamet versin. Bu zavallı hayvanlardan ne istiyorlar,yazık değil mi,çektikleri işkence hep bizim yüzümüzden,hayvanlara avlanacak yer mi kaldı,şimdi biz onlara elimizden geldiği kadar yardım etmezsek ne yer,ne içerler,etrafta bir damla su bile yok.Çok üzülüyorum. Rodin ve Luna. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Ağaç Dostu
|
Bakın netde ne buldum,kedi sahipleri için nasıl güzel bir buluş...Kedi tuvaleti,üzeri çiçeklik...ister yapay canlı bitki konabilir...Ve kedili evlerde mutlaa ya wc de **** mutlaka göze çarpan bir yerdeki kirli görüntüye son..Bence süper..Paylaşmak istedim sizlerle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2012
|
Benim "Kuzu" adındaki kedim ![]() ![]() ![]() Pusuda , küş avlanıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Fidanlıkta kedi nüfusunu kontrol etmek için dişileri kısırlaştırdık. Bir ay evvel sümsük perişan bir yavru kedi malzemelerin bulunduğu ardiyeye sığındı. Yakalamak ne mümkün... Bizinkilerin artıklarınla, onlar doyduktan sonra karnını doyuruyordu. Meks ve çetesi daha hala onu kabullenmediler. Ortalıklarda öyle gelişi güzel gezinmesi yasak... Birkaç gündür bakıyorum kendisini göstermeye ve yalnız bana kendisini sevdirmeye müsade etti... İlk günler tıslayıp kaçıyordu... Sormayın, bu da dişi... İş çıktı bize... Biraz daha büyüsün veterinerden bir randevu alacağız artık... Taktim edeyim, Zilli'miz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Göksu Park gezintimiz sırasında karşımıza çıkan bu kedinin profil fotoğrafını çekebilmek için epeyce uğraştım. ![]() "Git işine!" der gibi bakıyordu, ürktüm, dokunamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar masum duruyor. Benim Kuzu sever mi bunu? ![]() ![]() evlat edinsem mi hayrına. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Sabah, yemekler yenildi... Güzelce yalanıp, temizlenildi... Bizim fidanlık çiftlik gibi, tavuklar, horoz iki tane, bıldırcınlar, köpeğimiz meks, göletlerede balıklarımız, tavşanlarımız bu baharda arılarımız geldi mi? Eeee, yeter artık diyorum.. Başka bir sürpriz olmaz İnşallah... Bahsettiğim bahçe dostlarımın yemeklerini hazırlayıp, temizliklerini yaptım tekrar sundurmanın önüne geldim. Hava soğuk... Bizim üç kafadar vede eşkiyaların hallerini görünce gülmekten kendimi alamadım... Sizler için fotoğrafladım... ![]() Üç kafadar, eşkiya çetesi... Anaları Sibel eksik.... ![]() Üç kafadar, eşkiya çetesi... Anaları Sibel eksik.... ![]() Üç kafadar, eşkiya çetesi... Anaları Sibel eksik.... Elebaşıları baş eşkiya Meks'ide unutmayalım... ![]() Kıskanç, sonra çok kızar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan, Sağolsun bir arkadaşımız muhabbet esnasında, aklımıza girdi.. Kendisi arıcılıkla son derece bilgili, ilgili ve kovanlarıda var. (Arıları) ballandıra, ballandıra bi anlattı ki sormayın... Merak sardık, heveslendik... Bir tane olmazmış... Hemde, iki tane kovan... Arıcıda olacağız İnşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Ağaç Dostu
|
Bu da Zuzu, dün msafirliğe geldi. Çantasından çıkmadı ama... ![]() . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
![]() Merhabalar......Bu da bizim tonton Şehzademiz....Hasret kaldığı bahçelere ,kar havası almaya çıktı.....: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili farpali, evinizdeki dört ayaklı dostunuz kediniz gerçekten çok mu çok şirin. Çok sevimli. Belli ki kediler seviyorsunuz. Peki 'Sokak Köpekleri' başlığı desem; o da ilginizi çeker mi acaba bilmem? (Aslında ilginizi çekeceğini biliyorum; amaa bakıp ilgilenesiniz diye dedim öyle.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ne kadar güzel... Sevgili farpali gerçekten doğa dostu... Ne desem az, bitkiler gayet güzel, dört ayaklılar şanslı, gayet güzel... Tebrik ediyorum ben sizi. Ama bir de Sokak Köpekleri konu başlığı var ve orada da benim saz ekibim fotoğrafları var, sonra pazar günü ormanda bir fotoğrafım var... Hani diyorum bir de onları görseniz.? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
Kedim sinco
Selamlar öncelikle... 2007 yılı sonunda yavruyken sahip oldum ..Cinsiyeti erkek ...bazen kavga etmiyor değiliz açıkcası...Sonradan öğrendim ki erkek kedi evde durmazmış...Yemeği yediği an tutana aşk olsun...(be nankör kedi türküsünü arkasından patlatıyorum) Çok şükür hala beraberiz....saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Ağaç Dostu
|
Bu karelerde beni görünce komşunun deposuna kaçan yavrular
Umarım beğenirsiniz ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
|
Bizim bir dolu kedimiz var. Libya'dan dahi kedi getirdik nişanlımla, binbir zorlukla! Tanıtayım size şimdi tontişlerimi; 1. resimdeki felçli kedimiz kunki. O haliyle bile bebeklerine o kadar güzel baktı ki...Onları büyüttükten sonra da cennete gitti ![]() 2. resimdeki kedimizin ismi "eve girmek isteyen" ![]() ![]() ![]() ![]() 3. resimdeki kedimiz "isyankar". Her şeye isyan ederdi ![]() 4. resimdeki Fatmagül. Cizre'deki kedilerimizden, çok akıllıdır. 5. resimdeki Şakir. Oğlumuz. Bir kez evden kaçtıktan sonra şimdilerde sadece eve yemek yemek için ve güzel bir uyku çekmek için geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Ağaç Dostu
|
Diğerlerini de tanıtmazsam üzülürler ![]() 1. resimdeki şantiyedeki kedimiz İdil. 2. resimdekiler İdil ve kardeşi Teko. Şantiyedeydiler kış nedeniyle şantiye kapanınca onları da orda bırakamadık, eve getirdik. 3. resimdekiler Bir önceki mesajımda tanıştırdığım Fatmagül'ün çocukları Karamık ve Pamuk ![]() Bütün canların karnının doyması dileklerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
|
Kedim sinco
Kedim Sinco'dan kareler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
|
Bu Kedilerde mahallemizden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Ağaç Dostu
|
Sn. jeozuu, insana yakın olmak onları gerçekten de çok mutlu ediyor. Sürekli takip ederek ayağımın dibinde olmalarından öte, sokularak sürekli sürünmek istemeleri ve budama makasını elime aldığımda başlarını budayacağım dalların altına sokmaları da bazen oldukça sinir bozucu olabiliyor. Eğer elimde bir şeyler taşıyorsam üzerlerine basmamak için oldukça akrobatik hareketler yapmam gerekebiliyor. Söylediğiniz gibi ben yürüyünce yürüyorlar, durunca da duruyorlar. Beyaz olan gayet güzel söz dinliyor ama sarı olan tam bir yapışkan sakız gibi. Bu sebeple ismi de sakız zaten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|