![]() |
gulbirsen / Kızılcahamam'da Çiftlik
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...leri/24596.htm
teşekkürler ilginize minarisli ve akhisarlı arkadaşlar ankara da yağmurlar ve dolu müthiş bu sene ekim dikim e bile fırsat vermiyor buğdaylar çürür diyorlar umarım güneş çabuk çıkar da tahıl ürünleri çürümez |
1 Eklenti(ler)
biraz çalıştık kızılcahamama gidip piknik yapıp kendimizi ödüllendirdik
|
1 Eklenti(ler)
gulbirsen
Eklenti 490474 Şehir: Ankara Meslek: Memur İlgi alanları: Ziraat, fotoğraf, gezi, seyahat Cinsiyet: Kadın Siteye giriş tarihi: 22.02.2010 Mesaj adedi: 187 Üyelerimizden ayhan219 ile evli olan gulbirsen eşi ile beraber kızılcahamam'da bir çiftlik kurmakla meşguldüler. ayhan219 ve gulbirsen / Kızılcahamam'da Çiftlik Aldıkları çiftliğin etrafını tel örgü ile sınırladıklarında, hele bir de suya kavuştuklarında duydukları mutluluk bambaşkaydı. Daha sonra elektrik getirtip bir de konteynır yerleştirdikten sonra hızla ağaç dikmeye ve sebze yetiştirmeye başladılar. Yaz-kış demeden koşuşturdular. Yetiştirdikleri meyvelerini doya doya yemenin mutluluğuna erişen, aldıkları ürünlerden salçalarını hazırlayan, konservelerini yapan arkadaşlarımız ev inşa etmenin projelerini oluştururken okuduğumuz mesaj bizleri şok etti. Alıntı:
|
Çok üzüldüm.
|
Sn gulbirsen'in 2012 yılında tohum takasına gönderdiği Kızılcahamam'a ait kuru fasulyeyi bir miktar çoğalttım (çok iyi bir fasulye bu). Bu sene de balkabağını çoğaltıyorum. Üç tohum ektim, üçü de çimlendi. Onlar çimlendikçe ölümü ve yaşamı düşünüyor insan. Meyve verdiklerinde ve bitkiler öldüğünde de aynısı olacak. Bir varmış, bir yokmuş...
Tekrar Allah'tan rahmet dilerim. |
Allah Rahmet eylesin, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine; sabır ve uzun sağlıklı ömürler versin.
|
Mekanı cennet olsun.
|
Hayat nasıl bizi bulduysa, ölümde birgün bulacak, ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.
|
amin amin
|
Bir fidan daha gitmiş. Allah rahmet eylesin
|
Mekanı cennet olsun.
|
Canım benim , çok gençmiş daha. Allahın takdiri , ilahi hukuk. Mekanı cennet olsun. Allah eşine , tüm sevenlerine , yakınlarına sonsuz sabır versin inşallah.
|
Allah rahmet eylesin
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025