![]() |
Hepsi, hepsi çok güzel. Sağlıklı olarak ve güle güle büyüsünler, sizi de esirgemeyecekleri çiçekleri ile mutlu etsinler ;)
|
Sayın OİR1938, tertemiz ve bakımlı hoyalarınız, sizden öğreneceğim o kadar eksiğim var ki!!
Bilgi paylaşımınız ve tecrübelerinizle sayfanızı takip ederek, kendimi geliştireceğime inanıyorum. H. Dennisii çiçek öbeğini açarsa fotoğraf çekimlerim, bilgilendirici katkınızla daha güzel olacak. Ayrıca birinci sayfada kullanıcı adım geçmekte, teşekkür ederim. Siz hoyaseverlere katkıda bulunabiliyorsam ne mutlu bana!! Bolca çiçekli görsellere... |
Sayın yeşillim ! Sizin azimle ve şevkle sürdürdüğünüz deneysel çalışmaları
takdirle izlemekteyim. Deneyimlerinizi paylaşmanız ise ayrı bir güzellik. Benim de size bu uğraşta katkım olabilirse sevinirim. Hoya yolculuğumda verdiğiniz destek için teşekkürlerimi , sunum yazımda kullanıcı adınınızı zikrederek tekrar belirtmek istedim. Başarılarınızın daim olmasını dilerim. Çiçekli günlere. |
Sayın OİR1938 , paylaşmış olduğunuz fotoğraflarla görsel bir şölen izledim.O yaprakların detayları o kadar netki.Sadece beğeni iletmek sizin başarınıza haksızlık olarak görüp yazmak istedim.Sizi kutluyorum ve hoyalarınızın çiçekleri ile dolu sayfalarınız olmasını temenni ediyorum.
|
Sayın OİR1938, ellerinize sağlık. Bütün hoyalarınız çok sağlıklı görünüyor. Fotoğraflara söyleyecek lafım zaten olamaz. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için kendi adıma çok teşekkür ediyorum:)
|
Sayın katmer ! Uzun bir aradan sonra, bu gün Hoya sayfamı açtım. İlginiz için teşekkürler.
Çalışmalarınızı izleme fırsatı buldum. Bu güzellikleri benim gençlik yıllarımın geçtiği Sarıyer'de yaşamanız ayrıca ilgimi çekti. Tebrikler, ellerinize sağlık. |
Sayın OİR1938, çok naziksiniz. Çalışmalarınızı beğenmemek mümkün değil. Ben hoya konusunda acemi sayılırım, daha yolun başındayım yani. Dilerim sizler kadar ilerleyebilirim. Sarıyer'in de ortak noktamız olmasına ayrıca sevindim:) Yeni fotoğraflarınızı dört gözle bekliyorum:)
|
Hoya çiçeklkeri
Sayın dkp ! Sizi böyle umutlu ve mutlu görmek beni pek memnun etti.
İyi niyet ve temeniniz için, teşekkürlerimi sunarım. Bol çiçekli günler. |
OİR1938, (Oktay İybar) vefat etmiştir...
|
Aman Allahım !!
|
şimdi televizyonda izledim :( mekanı cennet olsun..
|
Çok üzgünüm canım ağabeyciğim, ışıklar içinde uyu...
|
Mekanı cennet olsun. Geride bıraktığı bu güzellikler onun anılarını uzun yıllar yaşatacaktır. Yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum.
|
Tebrikler OİR1938 sn Yeşillim ve siz sayesinde evi hoyalarla donatma kararı almış bulunmaktayım. Tabi diğer çiçeklere doğru bakacak aileler bulmak şartıyla. Nurlar içinde yatın.
|
Çok üzüldüm. Nurlar içinde yatsın.Gidip tanışmak kısmet olmadı. Ölüm böyle birşey işte, ne zaman geleceği belli olmuyor. Hayat bizi beklemiyor.
|
Rabbim mekanını cennet etsin,yakınlarına başsağlığı diliyorum....
|
Kanarya ve Hoya' lar konusunda telefon sohpetlerimiz olmuştu.Nezaketi, duygusallığı, hassas kişiliği ile anımsayacağım. Allah’dan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
|
Her hoya' mın, bende hatırası vardır. Dennisii de de Oktay abimle olan hatıralarım var.
Avatarımda emeği var abimin. Artık avatarım değişmeyecek... |
Allah gani gani rahmet etsin, mekanı cennet olsun
|
OİR1938 (Oktay İybar)
1 Eklenti(ler)
Meslek: Gazeteci İlgi Alanları: Fotoğraf (Photos by Oktay İybar) Cinsiyeti: Erkek Siteye Giriş Tarihi: 12/11/2010 Mesaj Adedi: 118 Oyuncu Demet Akbağ'ın babası... Eklenti 563912 OİR1938'den alıntı. Alıntı:
|
Allah rahmet eylesin
|
Allah rahmet eylesin.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025