![]() |
Sayın Kumyaka
Ne kadar güzel, torunlar cocuklar imece gibi çalışıyorsunuz. Atasına cekmiş torunlar bile, bayıldım bu tabloya. Yok ki torun, salalım biz de bahcelere:) İmrendim, maşallah. Mutluluğunuz daim olsun. |
Sevgili Cemo!
Siz daha gençsiniz allah sizede nasip eder inşallah. Selamlar. |
5 Eklenti(ler)
Yagmurdan sonra yine bahçeye indim.
Ayva çiçek açmış yazmı gelecek Yabani hurma ( os......k hurması ) Kokulu zambak (adını bilmiyorum ) Mavi iris te açtı Starilije açıyor .(tam degil ) |
Starilije açıyor :)
Elinize sağlık çok güzel |
Sayın kumyka2010 rumuzunuzu eksik yazmışım kusura bakmayın. Bursada kışlar sert geçer her ne kadar saçak altı olsa da bulunduğunuz bölge daha yumuşak galiba, hurmanıza Maşallah.
|
Sn.Kumyaka ;
adını bilmediğiniz bitkinin adı Hosta ,çok da güzel gelişmiş. |
Stariliceniz bahcede mi dikili saksıda mı.
Güneş istiyor mu. Ben saksıdaki starilecemi nereye koyacağımı bilemedim de:)) |
Sevgili Cemo!
Bu resmini gordugun varilde, bahcede olan daha açmadı.Açınca resimleyecegim.Ben onu 12 sene ugraşarak bahceye alıştırdım,ilk aldıgımda kalariferli evde cam kıyısında,sonra yine cemakanlı bahce içinde sararak,daha sonra dışarıda sararak 2 senedir torakta sararak,bu senede açıktalar. Kar biraz hırpaladı ( melisa ve limon çiçeginide ) ama açacak. Yalovada 17 c. nin altında olursa bozulur dediler.Varildeki az guneş goruyor. Selamlar. |
Benimkilerin yaprağına güneş cok geldi o zaman ki yanık gibi oldu birden. Ben de alıştıra alıştıra gün yüzü göstereyim bunlara:))
|
Sayın Kumyaka2010
Bahçeniz sanalda böyle güzelse,gerçekte kimbilir nasıldır.. Yeşile ve doğaya tutkunuzun yanında insan sevgisiyle dolu birisiniz. Toplantıda iyi ki eşiniz ve dünya tatlısı torununuzla bizimleydiniz.. |
3 Eklenti(ler)
Bugun bahceye indim, sabahtan hava bozuktu balkondan mandalinlerin çiçeklenmesini resimledim.Sarmaşık gulu açmış, galalar coşmuş.
|
1 Eklenti(ler)
Sarmaşık gulu 7 veren ve plastik gibi.
|
Sayın Kumkaya2010 galalar harika gerçekten de çoşmuş maşallah:) Lütfen mandalina çiçeğinin mis gibi kokusunu benim için de koklayın.
|
4 Eklenti(ler)
Uzun bir istirahaetten sonra bahceye inebildim. Herşey çok degişmiş.
Varilde dışarıdaki cennet kuşu çiçegi oluyor. Kokulu ( bocek ) zambagı açıyor. Katmerli cam guzeli çoşmuş. Dişi avakado çiçek açtı ( biraz geç kaldı erkek daha evvel açmıştı) |
bahçeniz de ailecek yardımlaşma örneğiniz de çok güzel,
ellerinize sağlık. |
Ne güzel bir aile dayanışması. Bahçenizde cennet kuşu ve galalarınıza bayıldım. Çiçekleriniz gibi sizin de keyfiniz bol olsun sayın Kumyaka.
|
Gala'lara baka kaldım :))
Çok güzeller ,elinize sağlık. |
Çooook güzek, bayıldım, ellerinize sağlık :)
|
sevgili kumyaka gerçekten çok güzel görüntüler.bahçeniz nerede acaba ziyaretine gelmek isterim
|
5 Eklenti(ler)
Bugun pepino ve ekinazya çelikledim.
Ceylanlar açtı. Gul sardunyalar. Balkonda sakız. Kırmızı sardunya. Degişik sardunya. |
Sn kumyaka, sardunyalarınız ne güzel açmış.
|
4 Eklenti(ler)
Sayın sevim4! Sardunya çeşidi daha var, zamanla resimleyecegim.
Sayın çalı16! size ozel mesaj attım.Cumartesi Bursaya gidecegim,diger gunler koydeyim.Selamlar bodur sardunya. ismini bilmedigim çiçek açıyor. hanımın çok sevdigi,ama ismini bilmedigi açmayan çiçek. yer elmaları şahlandı. |
Hepsi çok güzeller abicim ama sakızına bayıldım:)
|
Sevgili kardeşim Orkun!
Begendigin ne varsa bana bildir sana yollarım. Selamlar. |
Sayın kumyaka2010 bunlar ne güzel çiçekler sardunyalar harika hele o şeker pembe bayıldım.Kocaman pembe bulut gibi.Bir de 82. mesajdaki 3.çiçeğin ismini öğrenebilir miyim rengi ve parlaklığı çok hoşuma gitti.Allah huzur ve bol çiçekli bir yaz nasip etsin.
|
Sardunya açtı mı böyle açmalı, göz doldurmalı. Ellerinize yüreğinize sağlık sevgili Kumyaka2010.
|
1 Eklenti(ler)
Sn.Kumkaya, ismini bilmediğiniz çiçek sanırım Acanthus-Ayı Pençesi. İri yapraklı bitkileri araştırırken raslamıştım, sevgili Jineop fidesini göndermişti. Benimki henüz 4-5 yapraklı.
Çiçek açmış hali şöyle olacakmış; Eklenti 144079 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025