![]() |
Alıntı:
O şanslı kişilerden biri bendim biliyor musunuz arkadaşlar, hemen adres bilgilerini yaz gönderimi yapayım demişti. Bende balkonum çok sıcak olduğu için ve ileri de bahçe sahibi olduğunda istemem için hakkımı saklı tutabilir miyim demiştim. Elbette ne zaman istersen o zaman gönderirim demişti güzel yürekli insan. Şimdi clematis çiçeği hüzün veriyor bana.... Ama yine de bir gün bahçem olunca ilk önce clematisler dikeceğim onun anısına... Mekanın cennet olsun ablacım... |
Tam bir yıl oldu, yeryüzündeki çiçeklerini öksüz bırakıp başka çiçek bahçelerinde gideli... Çok özledik seni be ablam!
|
2 Eklenti(ler)
Zaman ne kadar da çabuk geçip gidiyor. Senden sonra benim için de çok acı değişiklikler oldu.:( Bitkilerle avunmaya devam.:p
Jineop'um bak, göl soğanların ve ajugaların açtı. Seni hatırlatıyor.:) Eklenti 548825 Eklenti 548826 |
Bu gün yine aklıma, yüreğimin tam ortasına düştün. Unuttuğum bir clematis ismini aramak için 1. sayfadan başlıyorum bahçeni gezmeye.
Biraz hüzünlüi biraz buruk, biraz tebessümle akşama kadar seninle olacağım. Sen bende çok derin izler bıraktın canım arkadaşım. |
Aysel Hanım'ı unutmadık.Kendisi ile sık sık soğanlı türler ile ilgili komuşurduk görüş alışverişinde bulunurduk .Dünyadan ayrılmasına çok üzüldük.Allah Rahmet eylesin.Cennette de çiçeklerle uğraşıyordur.İnşeallah.
|
Şimdi öğrendim. Tanımasam da, yüreğinin güzelliğini hissettiğim bir insandı. Mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerine sabırlar dilerim.
|
Sen ne kadar vefalı, sevgi dolu bir arkadaştın. Öyle olmaya devam ediyorsun.
Benim vefasızlar hiç gelmiyor ama sen rüyama geldin.:p Oldukça şık bir saksı çiçekle.;) Çiçeğin adını söyledin, gayet net bir görüntü, hiç bir çiçeğe ve adını söylediğin çiçeğe benzemiyor. Keşke fotoğrafını çekip gösterebilseydim.:( Dağıtıma devam ediyorsun. Çiçeklerle kal güzel arkadaşım.:) |
Çok duygulandım yazınızı okuyunca Sevgili Durul.Güzel arkadaşımıza Allahtan rahmet diliyorum.
|
Kac kez gezdim bu bahceyi acaba, hep icim aciyarak. İki gundur yine buralarda dolanıyorum. Tanışmış falan da degildik. Sadece buradaki paylasimlarindan taniyordum. Sevgili SDurul,o da sevildiğini, unutulmadigini biliyor demek ki, sizi ziyarete gelmis.
|
Ona dua gönderin SDurul
|
Tüylerim diken diken oldu SDurul Ablam...
Çok özledik seni Sevgili Jineop! Hiç unutulmayacaksın. Daha dün senin SDurul'a gönderip, onun da benimle paylaştığı çiçeğimi sevip, "JİNEOP'UM!" diyerek onunla konuştuktan sonra bu rüya... Çiçeklerin en güzelleri olsun bahçelerinde canım ablam. Dualarımızda sana da yer var. |
Nereye yazacağımı bliemedim ve buraya yazmaya karar verdim. Aslinda kaybettiklerimiz bölümüne yazabilirsin ama üyelerin o bolume yeni konu açması yasak olmali ki, sistem izin vermedi.
Ben diyorum ki, kaybetmesek, kalbimizde yaşatsak mesela. Jineop'un. Sedef ablanın ve forumda tanıdığımız sevdiğimiz, kendimize dost bildigimiz kisilerin sayfalarında ya da paylasimlarindaki "kaybettik, Allah rahmet eylesin" yazısını okuduğumda, boğazıma bir seyler takılıyor. Gercekten icim aciyor. Kalbimizde yasiyor ya da bizimle yasiyor, desek, daha mı az can yakardi acaba? Biliyorum sonuc hep ayni, degisen bir sey yok. Ama kayıp kelimesi hep o acıyı hatırlatıyor. Belki değiştirsek, daha olumlu kelimeler kullansak... Acımız hafifler mı acaba? |
Arkadaşlar, aramızdan ayrılan sevgili arkadaşlarımız için kısa da olsa onları anlatan çalışmalarımız var, işin bu kadar gevşek yürümesi sorumlusu benim aslında. Tek tek yazmaktansa hepsini bitireyim de öyle yayınlayalım dedikçe iş uzadı.
Kaybettiklerimiz demesek ne diyelim? Önerileriniz ne? Aramızdan ayrılanlar desek, ölmeden de aramızdan ayrılan arkadaşlar var. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Şöyle düşünsek....:) Eklenti 597477 Buradan alıntıdır. |
Allah rahmet eylesin.
|
Nur içinde yatsın.
|
Daha yeni üyeyim ama görünce çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin.
|
Ah sevgili Aysel. Seneler sonra bile yürek yakan bir sızısın. Mekanın cennet olsun güzel insan...
|
Alıntı:
"Kalbimizde yaşayanlar" "Unutulmazlar" "Yolumuzu aydınlatanlar" |
Alıntı:
Bugün bahçede hep gözümün önünde olan ajugaların, dikensiz böğürtlenin, sarı kızın, gördükçe seni hatırlatan. Fotoğrafladım onları burası için. Aktardığımda eklerim. Yokken bile varsın fazlasıyla, özlemin bitkilerde.:( |
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerde yaşıyorsun, kim bilir başka hangi bahçelerde. Mekanın cennet olsun.
Eklenti 710734 Eklenti 710735 Eklenti 710736 |
Mekanı cennet olsun.
|
Değerli Aysel Ablamız (jineop)
Yıllar gelip geçiyor. Her zaman kalbimizdesin. Ruhun şad, mekanın cennet olsun. Bizimle yaşıyorsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025