![]() |
|
![]() |
#11 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Sebahattin oglum ! Seni davet ettim gelmedin, senin bilginden faydalanacaktım .Ben emekli sanayiciyim.Herşeyi rastgele dikiyorum, organizasyon bozuk.Staralijeler soganlı bir bitki. Bundan 12 sene evvel Almanyada Bayer fabrikasının onunde Japon bahcesini gezerken, açıkta açelya ve diger orta iklim çiçekleri gordum. Bahcivanla sohbette Japonların senelerce ısı duşurerek bitkileri bulundugu ortama alıştırdıklarını ogrendim. Yalova çiftlik koyden aldıgım, kalariferli cam kıyısındaki evimden staralijeleri koye getirdim. İlk onceleri birkaç naylonla sardım,sonraları biraz içerde sonra dışarıda havaya alıştırdım. Şimdi dışarıda açıkta açıyorlar. Ayni işlemi sayın Kgursanın verdigi frezyalara,begonwile,limona,avakadoya,meliseya,afr ika hatmisine,sardunyalara,portakallara uyguladım. Kar yagdıgı halde herşey yolunda. Bilgin olsun diye yazdım. Toplantı yerini belirledinmi? Belki bir bitki doçenti ile gelecegim.Selamlar. Birinci resim Kum zambagı 2ci resim kiwiler çiçekte 3cu resim petunyalar |
![]() |
![]() ![]() |
|
|