![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Kızım da ağlıyor .Zaten kaçtı gitti İstanbul'a dayanamıyacağım gitmelerine dedi.Arya'nın iyiliği için çok çok iyi yerlere verdim .Bahçeli evlerde külübeleri olan sevdiğim insanlar aldılar sorun yok ) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
evet Arya'nın işi zordur annelik zor peki tekrar yavruları olacak mı?bir yakınım kedisini bir defa yavrulattı ondan sonra kısırlaştırmıştı ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Alıntı:
)Veterinerler mutlaka doğum yaptırım diyor .Doğum yapmayan dişilerde göğüs kanseri ve rahim kanseri daha çok oluyormuş.Arya sanırım bir kez daha anneliği yaşayacak .Bazı arkadaşlarımıza yavru veremedik .Seneye sıraya girdiler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arya' nın yavrularını bende sevdim. Onların emin ellerde olmaına da sevindim. Sevgili HHatice; Çok güzel bitkileriniz var. Zaten bir kaktüs imparatorluğu kurmuşsunuz. Ayrıca diğer bitkilerinizde çok güzel. Nazar değmesin! Hele minik Oya ağacı! Boyuna bosuna bakmadan nasıl da çiçek açmış![]() Selam ve sevgilerimle.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
O kadar çok seviyorum ki çiçekleri ağaçları anlatamam .Gözlerimi kapatıp uykuya dalamıyorum ,gözlerimin önünden çiçekler geçiyor.Yer sıkıntım yok ama kışın eşim yazın oğlum biraz zorlanıyorlar ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|