![]() |
1de aydın ve mugla cevresi veya oraya gönderebilicekler msj atsın
|
Herkese selamlar
Verilen bilgiler için teşekkür ederim .Bu yetiştiricilik genel olarak yazıyorum nedense hep üretim ile ilgili bütün bilgiler var nerdeyse ancak iş pazarlama kısmında yok oluyor bu üretilen hayvanları kim alır kime satılır vs bu konu yok, diyelim ben 1000 adet kaz yetiştirdim kime satıcam ilk önce bu konu ele alınması gerekiyor diye düşünüyorum çogu yabancı kaynaklı bilgiler orada yiyen var ama ülkemizde kaç market ,kaç kasapta görüyorsunuz. bu potansiyelleri kullansak belkide kırmızı et fiyatları düşecek ancak bu iş bilgileri kopyala yapıştır kazdan şukadar tüy çıkar degil bir kaz nekadara satılır bilgileri verilirse bilgiler tam olur .Saygılarımla |
ördek yetiştiriciliği hakkında bilgiler
Kaz Ve Pekin rdei Yetitiricilii |
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...85979161_n.jpg cinsiyetleri ne acaba
|
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...85979161_n.jpg cinsiyeten anlian
söylesin ya acil |
Siyahlı olan erkek diğerinin kuyruğu gözükmüyor erkeklerin kuyruklarında geriye döğru kıvrık tüyler olur sesleri viiikk viiikk diye ince çıkar kafaları büyük olur.
|
bence ikiside erkek.dişilerin tüyleri daha mat olur erkeklerin parlak olur.ben haziran ayında almıştım şubat sonunda yumurtlamaya ve çifleşmeye başlamışlardı.çiftleştikleri zaman biri diğerinin üzerine çıktığı için dişinin tüyleri hep kirli olurdu.erkekler dişilerini daha bir korumacı olurlar bariz anlarsın.bir de ben kuyruklarını avuçlarıma alıp ters çevirip te hafifce sıktığım zaman eğer erkekse ve yeterince olgunsa organı ortaya çıkardı.görünümü burgu makarnaya benzer.biraz gözlemlersen anlarsın hangisinin dişi hangisinin erkek olduğunu.
|
saolun bende kuyruklarna baktımda 2 side erkekgib
|
Erkek erkek ikisi de birinin kuyruğu gözükmüyo ama kafasından belli kalın kocaman kafası. bir de dişi lazım bunlara ;) Birini verip yerine dişi alın takas yapın :p
|
Benim kızlardan birisi Cuma gününden bu yana yumurtluyormuş. İlk yumurtayı çatlatıp kırmışlar ama diğerleri sağlammış. :D Bakalım diğerleri ne zaman yumurtlamaya başlayacaklar?
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025