![]() |
beyazlardanda var yatıyolar ama çok nadir..4 tl bunlar yavruların fiyatı..büyüklerin anaçların fiyatı nerdeyse 6.5-7 arası ..yavru istiyorsan yavru büyük istiyorsan büyük alırız ..ama nezaman gitcekleri belli deil
|
yavru istiyorum ıkı kahverengi iki beyaz nereye geliyorlar sakarya da biliyor musun
|
tam bilmiyorum
|
enes kardeşim tavuklarının fotolarınıda atarmısın?
|
Onları çekince tavuk yetiştiriciliği sayfasına atarım tamam burda yasak çünkü hindi sayfası ya ;) Sende çekip at tavuklarını,ördeklerini de ördek yetiştiriciliği başlığına at merak ediyorum benim ördekler var orda :p
|
tömürcek nasılsın tavuklarının resimlerini atmışın bende tavuk ve ördeklerin resimlerini yarın atacağım sende suan toplam kaçtane tavuk ve ördek var ?
aynı zamanda hindiler nasıl |
kardeşim hayvanlarımın sayılarını tavuk sayfasına yazdım ama gene yazayım 20 tavuk 40 civciv piliç karışık 21 ördek 8 hindi var sende toplam kaç tane ;) hindilerin son hasta olan bugun hiç iyi değildi ölcek gibiydi ölmedi bakalım yarın nası olacak ötekiler iyi masallah ;)
|
bendede 30 tane tavuk horoz..yeni civcivler çıkcak
7 ördek 4 hindi.. |
Maşallah maşallah kardeşim allah daha çok versin tüyleri kadar hayrını gör :D tavuklar ne marka ne cins yani köy tavuğu mu tepeli sakallı falan var mı :D
|
sakallı var köy var denizli var varda var kardeşim seninkilerede maşşallah hepsinin hayrını görürsün inşallah hindide inşallah ölmez hadi iyi akşamlar ben yatıyorum yarın sabah görüşürüz kaçta girebilirsin?
|
benim tavuğumda gurka yattı inşallah çıkaracak bakalım..
|
Benim belli olmaz kardeş iş güç nezaman biterse girerim :D inşallah çıkar kardeşim yavruların senden ricam sakallıları ve denizlileri yakın çekim yapar mısın onlara ayrı ilgi duyuyorum da :D kaç sn ötüyo denizlin ;)
|
denizli horozumu küçükten çok yakın bir arkadaşım istedi ona verdim .. çekerim onları yakından hadi iyi akşamlar....
|
enes kardeşim resimleri tavuk ve ördek sayfasına attım bakarsın istersen yorumda yaparsın..:)
|
Kardeşim hayvancıklarını pek beğendim hele ördeklerinin maşallahı var ;) Şu bıldırcınlarını da bıldırcın sayfasında görürüm inşallah bikaç boy fotoğraf :D Bıldırcın kafesini de dıştan çekersen benim için fikir olur :D
|
tamamdır kardeşim koyuyorum şimdi
|
karrdeşim koydum bakabilirsin..
|
gördünmü kardeşim nasılllar..
|
Kardeşim hayvanların da kümeslerin de çok güzel hersey profesyonelce :D
|
Bıldırcın sayfasında sordum ama görmedin galiba bu kümesleri sen mi yapıyosun çok beğendim ;)
|
evet ben yapıyorum kardeşim.. beğendiysen saol çok..
|
hindin nasıl düzeldimi.._?
|
Valla kardeşim eline emeğine sağlık kümesler çok güzel demek kümesleri de sen yapıyosun benimkileri de ben yapıyorum :D Ya düne göre iyi ama durumu gene de hasta zarzor gezip yem yiyor sarımsakla acı biber ayakta tutuyor heralde
|
inşallah toparlar hindin
|
Toparlar inşallah dediğin gibi elimden geleni yapıyorum iyileşmesi için
|
sülündemi beslemeye meraklısın?
|
enes kardeşim sülün beslersen benden sana bir tavsiye olsun bunlar..
Taban kum veya toprak olacak Mümkün olduğunca geniş olacak Direk tepeden güneş almayacak Tünekler orta kısımlarda kuyruklar a zarar vermeyece k bir pozisyonda olacak |
Bende heves olmayan şey yok ki :D Güya dayım sülün getircekti hala getircek bekliyorum bakalım nezamana kadar beklicem :D
|
bende öyleyim herşeye heves ediyorum...
|
Heves kaldı kursağımda dayımdan ne haber var ne birşey getircem dedi dediğiyle kaldı :D
|
arkadaşım benim dişi hindim dışkısını kanlı yapıyor birde halsiz neyapmalıyım.
|
Hastalık başlangıcı işte acı biber ver ya da sarımsak farketmez yemlerini ıslatıpta veriyorsan imkanın varsa su yerine sütle ıslat.
|
ben yemlerini ıslatmıyorum..
acı biber veriyorum sürekli daha fazla vercem |
Kuu yiyorlar mı çok şaşırdım benimkiler hiç kuru yemiyolar heralde küçükten ıslak vermeye alıştırdığım için kuru hemen boğazlarına sarıyo yutamıyolar. sen acı bibere devam et kardeşim 1-2 dişte sarımsak ver arada.
|
nasılsın kardeşim hayvanların nasıl bu arada bıldınlardan kayıp verdim hastalık bulaşmış galiba 3 tane daha öldü :(
|
Hadi ya :( gecmiş olsun kardeşim neyse sana birşey olmasın bıldırcın kolay gider yenisini alırsın. Üzülme olan yerde olur da ölür de bu işin kuralı mı diyeyım nesi diyeyim bilmiyorum ki? Tekrar alcak mısın?
|
ALACAĞIM KARDEŞİM.. teşekkür ederim ..
|
Alırsan kardeşim yerlerini güzel temizle toz kireç at öyle koy bıldırcınları belki hastaık mikrobu kalmıştır kümeste tekrar aynı üzüntüyü yaşama.
|
nasılsın kardeşim hindilerin nasıl?
|
Hindiler iyi kardeşim diğer hasta olanda yavaş yavaş toparladı ama çok zararlık yapmaya başladılar heryere uçuyolar komşuların evin önlerine gidiyolar napcam bilmem kanatlarını kesmek istemiyorum anlıyacağın basım dertte :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025