![]() |
Meraba admin eskiden hindikerime hazir yem veriyordum maliyeti artigi icin vermiyorum hindilerime ekmek islatip versem sorun olurmu islaak ekmek yeseler bisey olurmu ve ayri yeten ne vereyim cevao
|
Alıntı:
|
*** oncelikle benim kucuk hindi yavrularim ayaklarinda sorun var yuruyemiyorlar bacaklari cok acik yuruyorlar ne yapsam ayaklari duzelecek
|
Alıntı:
|
konu hala açıkmı arkadaşlar ??????
|
Alıntı:
|
peki benim 2 tane gurk tavuğum var 2 hafta sonra çıkacaklar inşallah civcivleri 1 inin altında toplayıp diğerinin altına hindi civcivi çekeceyim hindiyi hiç beslemediğimiz için bilmiyoruz tavuk hindi civcivine bakabilir mi :confused:
|
Alıntı:
|
bizim burzada hal var buyuk bir hal her turlu hayvan ve civci bulunur ben normal civci yemini biraz sulandırıp vermeyi düşünüyorum bizim buralar heppp otluk mera burda hindileride otlatırım buyununce başka hangi yemleri yer acaba?*
|
Alıntı:
|
çok teşekkur ederim inşallah resimlerini de eklerim buraya
|
üç gün önce üç tane hindi palazı almıştım tavuklarla brlikte duruyorlardı kapılarını açmaya gittiğimde hindiler yoktu etrafı genişlice arayınca kedilerin yediğini öğrendim şimdi derlerki kedinin ktli vaciptir bulduğum yerde alnının şakından indirecem ,nşallah
|
Alıntı:
|
çok hırslandım burda komşunun civcivleri felan hep götürmüş elime bişey geçmececek kedi artık ağzını kana bulamış o huydan vazgeçmez
|
hindi civcivlerim
Herkese merhabalar,
Bugün ilk defa hindi civcivi edindim ve onları sorunsuz büyütmek istiyorum. Acaba sağlıklı büyümeleri için nasıl beslemeliyim. Bugün şekerli su verdim. Yumurtayı haşlayıp, ezip bugünden itibaren mi yemlerine karıştırıp vereceğim? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. |
sayın yağmurcan hindiler çok hassas hayvanlar çok iyi bakman gerekiyor sıcaktan soğuktan hemen etkileniyorlar
|
Alıntı:
Bugün hindi civcivlerim çıktı, çok mutluyum... |
*** 4 aylik hindilerimi satmak istiyorum 4 ayliklar 5,5 kiloya sahiptirler almak usteyen mesaj yollayabilir
|
ya benim hindileri çifleştiğini görmüyom erkek hindim var dişi yumurtluyo 3 kere çifleştiğini gördüm bidaha görmedim
|
Alıntı:
|
18 tane yumurtladı kuluçkaya yattı ve masallah 2 gün yumurtlamadı
|
*** oncelikle admin soruma cevap verseniz sevinirim sorum su 7 tane hindim var tam bir yillarini doldurdular ve hic yumurta yapmiyorlar gecen sene hindilerim kendi kendilerine oturup sonra erkek hindi uzerlerine cijiyordu ciftlesiyorlardi ama bu sene oyle olmadi yeni dogmus hindilerim buyudu bir yasiniyasini doldurdular ve hala yumurta yapmiyorlar oturmuyorlar ve erkek hindide uzerlerine oturup ciftlesmiyorlar yani ixin vermiyorlar bende zorla ayaklarini baglayip guxelce ciftlesiyorlar iji haftadir ayni senaryolari uyguluyorum hala yumurta yapmiyorlar acaba neden ve neden ciflesmiyorlar disi hindilerim ciftlesmek istemiyorlar
|
Alıntı:
|
Hindilerim ciftlesmiyorlar ne yapmaliyim
|
Ben 3 kere gördüm bidaha görmedim ama maşallah 14 tane yavru çıktı dahada çıkacak insallah
|
Şey yavrularını biri sakat bacakları tutmuyor hemen yamiliyo
|
Niye kimse bu forumla ilgilenmiyor hindilerim bir aydir ciftlesiyorlar her gun hergun bir aydir ve halayumurta yapmiyorlar yumurta ypmalari icin hangi ilaci kullanmaliyim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
anneyle yavruları kaç günlük olunca salayım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025