![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Horoz ve Tavuklarım
Alıntı:
Teşekkür ederim sn. Zekoş. Çok öten horoz sevmekten değil de bu değişiklik benim dikkatimi çektiği için sormuştum. Sağlık durumları iyi görünüyor. Aslında şöyle bir gözlemim de oldu ama ilk başta pek önemsememiştim, belki ilgisi vardır. Normalde horozları bilirsiniz; yiyecek bir şey bulduklarında hemen kendileri yemek için acele etmezler, gıdıklamaya benzer bir ses çıkararak tavukları çağırırlar. Benim horozlarım da böyle yapardı ama artık yapmıyorlar hatta gelen tavukları uzaklaştırıp tek başlarına yemek istiyorlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu.
|
Sn.mister son bahsettiginiz durum bende de oldu ama sebep sonradan kattığım tavuklardi.Horoz birakin cagirmayi yemesin diye dovuyordu..diger tavuklara birsey yapmiyordu..galiba sevememe durumu bunlarda da var ![]() Bazen anlayamadigimiz çözümsüz durumlarla karsilasabiliyoruz mesela bir tavugum da sanki yumurtlar gibi yatiyor hemde cikarir cikarmaz ilk olarak.. gidaklayarak kalkiyor..yumurtlamis havasinda ama hic yumurtlamadi kac kez beklemisimdir ![]() Son olarak cagımızda bu durumlar normal olmasa da olagan diyorum artik insanlar gibi tavuklardan da hersey beklenir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|