![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-08-2012
|
Maşallah yaa tavuklarınıza horoz ve tavuklarınız çok güzeller. Yeni cins tavuklarda bulmuşsunuz uzun bir zamandır sizin tavuklarınıza bakmıyordum geçen günlerde sizin kendi sitenize bir göz attım sanırım gurka yatan tavuk larınız var sonuçlarınızı paylşında görelim sizinkileride ben artık tavuk bakmayı şimdilik bıraktım. Diğer sayfalarda geriye kaldıydı açıklamalarım gece ya tilki **** köpek bir türlü bilemedim ne olduğunu teli yırtıp içeri girmiş bütün tavuklarımı parçalayıp telef etti birşey kümesimdeki nevar neyok hepsi gitti yani ve şimdilik kümesim boş eşim ve annesi bakmamı istemiyorlar tavuk bende istiyom kümesimde sağlamlaşıp elden geçmesi lazım yani şuanda boş şimdilik kümes. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kümes tellerinin çok sağlam olması gerekiyor. Maalesef çok sayıda sokak köpeği var ve açlar onlarında bir şekilde karınlarını doyurmaları gerekiyor. Bunun önüne geçmekte sağlam kümes teli kullanmakla mümkün. Gurk tavuğum Nisanın 10 da civcivleri çıkaracak fotoğrafları paylaşacağım. Tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2013
|
Sayn Thares (Celil Hocam) sayfanızdan tavuklarınızın ve horozlarınızın resimlerini takip ettim gerçekten çok güzel hayvanlar yetiştirmişsiniz elinize sağlık, önceki horozlarınız da çok güzel cinsleri neydi tam olarak anlayamadım, bir de neden light susex cinsi tavuklara yöneldiniz sizi buna iten neden nedir? bilelim de belki biz de besleriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|