![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
nasıl yapıyorsunuz bu el yapımı kulucka makinasını ... cok özeniyorum ama tam bilgiye sahip degilim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-12-2009
|
Alıntı:
Aslında çok basit, Tüm meraklı arkadaşlara aynısını diyorum. Biraz maddiyat, el emeği ve heves ile en güzelini başarabilirsiniz. Tüm merak eden ve konuya duyarlı arkadaşlarımız için yakın zamanda "Kuluçka Makinası Yapımı" üzerine başlık açmayı planlıyorum, (Ki internet ortamında çokca örneği mevcut) Umarım faydalı olacaktır. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
kuluçka makinasını merak ediyorum bilgilerinizi bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Arkadaşlar bir sorum olacak bakkaldan aldığımız yumurtaları kuluçka makinesine koysak civciv çıkar mı çok cahilim ama... neyse. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bakkalda satılan yumurtaları yumurtlayan tavukların yanında horoz varsa hiç tereddüt etmeden kuluçka makinesine koyarak civciv elde edebilirsiniz hiç çekinmeyin. Cahillik bu işin neresinde anlamadım. Kolay Gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-06-2015
|
bende çok istiyorum hevesim var ama işte yapamıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-10-2016
|
Civcivimin nesi var ?
Yaklaşık 3 saat önce yumurtadan benim yardımımla çıkan civcivimin ilk yumurtadan çıktığı anda göbeğinden kan geldi ve halsiz . Daha boynunu dik tutamıyor . Diğer civcivlerimde böyle olmamıştı. Ne yapabilirim ? Yardımcı olun lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
2010, civciv, kuluçka, ördek, tavuk |
|
|