agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)




Beğeni Düzeni198Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-03-2010, 03:58   #11
Ağaç Dostu
 
Cumhur Tonba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-07-2008
Şehir: EDİRNE-ANTALYA
Mesajlar: 11,420
Galeri: 80
Sayın Arnavut,
Şu anda saat biraz geç oldu. Görülen resimdeki hindiler toptan satıldı. Yetiştiren de köyümüzden bir çiftçi. Teknik bilgi olarak ben size yakın zamanda uzun uzun yazarım.
Selam ve sevgiler. Yalnız kısaca şunu belirtmek isterim. Yem hazırlamada en hassas hayvanlar kanatlılardır. Elde iyi bir yem rasyonu hazırlamanız hemen hemen mümkün değil. Yani tam randıman alabilmek için. Yoksa sizlerde tabii ki rasyon hazırlıyabilirsiniz. Görüşürüz.
Pratik olarak, civcivler bulunduğu yarde dağılıp rahat bir şekilde yatıyorsa ısı normal, kanatlarını yayıyorlarsa ısı fazla, birbirine sokuluyorlarsa ısı az demektir.

Motor 125 cc.lik 4 zamanlı bir Ramsey. Bana yetiyor. Onunla çanakkale, Bandırma ve İzmir'e kadar gittim. Yavaş yavaş. Ortalama, yol boşsa 40-50 ile giderim. Trafik sıkıştırırsa tek yönlü yollarda mecburen 9o falan yaparım. Fakat en hoşuma giden etrafı seyrede seyrede 30-40 km. hızla gitmek.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025