![]() |
2 Eklenti(ler)
Balkona güneşe aldığımdan beri bir aya kalmıyor çiçek açıyor. Bu, bu yaz ikinci çiçek açma seremonimiz:) Kendisi 1,5 yaşında...
|
çok güzelmiş daha fazla çiçeğini de görürsünüz inşallah
|
Tohumlarınıda ekin kaktüsünüz çoğalsın.İyi akşamlar.
|
Ah keşke tohuma dönebilseler ama olmuyor işte, tohum oluşmuyor.
|
Arkadaşlar ispanyolca bu sitede güzel resimler var. Benim dikkatimi çeken küçük kaktüslerin bulunduğu saksıların yosunlu olması. amantes de los cactus en colombia - Página 6 - Foro de InfoJardín
Gymnocalycium türü kaktüsler çok ilginç. Bendeki en fazla çiçek açan kaktüsten biri olunca bulduğum zaman aldım. Bakalım onlar da ne renk çiçek açacaklar. |
Alıntı:
|
mammillaria larda tohum oluşuyor, bu sene ilk kez leş kaktüsünde de oluştu 2 koza, onlarında birini fark edene kadar rüzgara kaptırdık. Kalanları paylaşıma ayırdım, çıkarmı diyede tek tohum ekmiştim rahatlıkla çimlendi.
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda benim muhtelif kaktüslerim. Geçen sene Menemen'den meksika tabağı formatında 2 adet saksı alıp hepsini biraraya getirdim. Bu sene çok neşeliler, sanırım Aliağa'yı sevdiler... ;)
|
Alıntı:
|
Netten alıntı.
3 Eklenti(ler)
Ben bu çiçeklere hayran kaldım...[ATTACH][ATTACH]Eklenti 442610[/ATTACH][/ATTACH]
|
Alıntı:
Tavarasia barklyi ye nasıl bakıyorsunuz?. Sulaması ve güneş ihtiyacı nedir? |
offffff hepsi birbirinden güzel maşallah, inşallah benim kaktüsümün çiçeklerini de görmek nasip olur :))
çiçekleri çok yapay görünüyor canlı görmek nasip olur inşallah çok merak ediyorum :) |
Alıntı:
|
Hay maşaAllah ...... :rolleyes:
Harikalar hepside.Benim için uzak tatlı bir hayal çicekli kaktüslere sahip olmak şimdilik ****** .Tohumdan yetişin kaktüsler kaç yilda çiçeklenecek erişkinliğe gelir acaba ? Ben 3 yılı gözden çıkardım yeterli midir? Daya fazla dayanamam :D |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Açan kaktüslerim.
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu kadarcık açabildi belki çok sıcak olduğu için.
Eklenti 503424 |
2 Eklenti(ler)
Bunlarda benden .
|
buralarda yeniyim yardim edin lutfen
benimde kaktuslerim var ama ikisinin ustunde cicek vardi aldigimda yapistirma gobi geldi sonra birini cektim altinda ne igne nede silikon vardi cicegin icinden tohum cikti sahtemidir :/
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
İlk açanın fotoğrafını çekmiştim bulamadım o 45cm boyundaydı.
|
"Echinopsis subdenudata"
1 Eklenti(ler)
Pek çok fotoğraf var bu kaktüsle ilgili.. Ama açınca dayanamayıp ben de yükleyeyim dedim.. Adını forumda buldum.. Kokuları inanılmaz..
|
3 Eklenti(ler)
Bir tanede benden. İlk çiçeği bu kaktüsümün.
|
3 Eklenti(ler)
Buda diğer kaktüsüm.
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçek tomurcuğu mu yoksa yavru mu ?
Eklenti 555967 |
Yavruya benziyor...
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene çiçek açan kaktüslerimin sayısı arttı. Kışı dışarıda geçirmenin faydası:)
|
|
1 Eklenti(ler)
Daha da açacak gibi.. ilk kaktüsüm, yaklaşık 1,5 yıl sonra ilk kez açtı..
|
Açtık:))
1 Eklenti(ler)
.....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025