![]() |
ben ondan almak istiyorum türkiyede bulabilirmiyim acaba??
|
Herşeyin doğal olanı güzel, eğer gerçekten öyle küçük kaktüsler varsa doğal yaşam alanında kalması şartıyla güzel, ama biz insanlar ne kadar bencil olabiliyoruz, şimdi o çiçeği anahtarlık yaptında ne oldu, ya ben dalından bile çiçek koparıp alamıyorum evime, kendi egomu tatmin etmek uğruna, dalında güzel deyip geçiyorum. ******* almayarak boykot edelim. Saygılar.
|
Arkadaşlar bunu çok geç fark ettim.Çok şaşırdım.Gördügüm an sıkıntı geldi bana.Almaktan yana deyilim.
|
Alıntı:
|
Merhabalar benim sormak isteğim bir şey var kaktüs radyasyonu emiyormuş deniyor ancak nette sağlam bir bilgi bulamadım bilgisi olan açıklayabilirmi şimdiden teşşekkürler.
|
Nacizane bitkilerin eğer sabit kalmaya ihtiyaçları olmasa kök salmazlar diyorum.Alacaklar bu zavallıları ordan oraya sallan yuvarlan kah burda kah kapı arkasında işkence bu.
|
benim sahsi fikrim bu tur seylerin insaları dogaya yonlendirecgi seklinde. plastik neden mal edildigi belli olmayan bir anahtarlık yerine yuzde yuz canlı bir organizmayı yanımda tasımak bana cok itici gelmiyor acıkcası, bizler neyse ama bu tip ugraslardan cok uzak insanlar belkide bu sekilde bitkilere merak salar diye dusunuyorum.
diger konu eziyet kavramı nedir bitkiler icin? suyunu ver toptagı olsun ısık alsın sonrası? tepki veren arkadaslar bitkilerine evde masal filan anlatıyor galiba ki bunlarada anlatabilirler isterlerse :) |
jokerkan çok aradın mı bu başlığı ;)
|
İlkokula giderken okulun bahçe kapısında kafeste iskete satarlardı .Bizler de onları özgürlüğüne kavuşturmak için satın alırdık .Bu anahtarlık olayı bana bu anımı hatırlattı. Ben görsem alırdım.Evdeki daha büyük bir saksıda daha mutlu olacağını düşündüğüm için . Bizlerin evlerindeki kaktüsler belki çöl ortamında değil ama rahat nefes alıyor,çiçek açıyor,yavru veriyor.
|
Bitkiler kullanılabilir eşya olmamalı.
|
bunun bambu olanindan almistim. kapsulunden cikarip yetistirmeye calistim ama yasamadi.
|
ne kadar gereksiz birşey olmuş
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025