agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaktüs (https://www.agaclar.net/forum/kaktus/)
-   -   Küçücük Bir Kaktüs (Canlı Anahtarlık) (https://www.agaclar.net/forum/kaktus/2966.htm)

eyup007 06-02-2008 12:36

ben ondan almak istiyorum türkiyede bulabilirmiyim acaba??

ayhat 06-02-2008 14:26

Herşeyin doğal olanı güzel, eğer gerçekten öyle küçük kaktüsler varsa doğal yaşam alanında kalması şartıyla güzel, ama biz insanlar ne kadar bencil olabiliyoruz, şimdi o çiçeği anahtarlık yaptında ne oldu, ya ben dalından bile çiçek koparıp alamıyorum evime, kendi egomu tatmin etmek uğruna, dalında güzel deyip geçiyorum. ******* almayarak boykot edelim. Saygılar.

guler64 10-02-2008 11:13

Arkadaşlar bunu çok geç fark ettim.Çok şaşırdım.Gördügüm an sıkıntı geldi bana.Almaktan yana deyilim.

greeks 10-04-2008 16:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A2K5I4N6 (Mesaj 68143)
Sevgili mecegh
o alışveriş merkezinin adını verirsen sevinirim.
o kaktüsten birkaç tane alıp evde bir saksıya aktarmak istiyorum.
bari birkaç tanesini o esaretten kurtarırsam sevinicem çünkü.

iyide arkadas onlari alacan kurtarmak icin evdeki saksiya aktaracan iyide evdeki saksida da esarette olmazlarmi?bence esaretten kurataramazsin ama daha genis bi yerde esarette tutarsin esaretten kurtarmak istiyosan bi cole ekmen daha uygun olur ama cole ulasmak biyana bunlar minicik halleriyle colde kavrulurlar

smart995 26-04-2008 19:35

Merhabalar benim sormak isteğim bir şey var kaktüs radyasyonu emiyormuş deniyor ancak nette sağlam bir bilgi bulamadım bilgisi olan açıklayabilirmi şimdiden teşşekkürler.

keçi boynuzu 05-09-2008 10:52

Nacizane bitkilerin eğer sabit kalmaya ihtiyaçları olmasa kök salmazlar diyorum.Alacaklar bu zavallıları ordan oraya sallan yuvarlan kah burda kah kapı arkasında işkence bu.

jokerkan 03-12-2010 16:24

benim sahsi fikrim bu tur seylerin insaları dogaya yonlendirecgi seklinde. plastik neden mal edildigi belli olmayan bir anahtarlık yerine yuzde yuz canlı bir organizmayı yanımda tasımak bana cok itici gelmiyor acıkcası, bizler neyse ama bu tip ugraslardan cok uzak insanlar belkide bu sekilde bitkilere merak salar diye dusunuyorum.
diger konu eziyet kavramı nedir bitkiler icin? suyunu ver toptagı olsun ısık alsın sonrası? tepki veren arkadaslar bitkilerine evde masal filan anlatıyor galiba ki bunlarada anlatabilirler isterlerse :)

sckn 04-12-2010 13:58

jokerkan çok aradın mı bu başlığı ;)

Hhatice 04-12-2010 14:15

İlkokula giderken okulun bahçe kapısında kafeste iskete satarlardı .Bizler de onları özgürlüğüne kavuşturmak için satın alırdık .Bu anahtarlık olayı bana bu anımı hatırlattı. Ben görsem alırdım.Evdeki daha büyük bir saksıda daha mutlu olacağını düşündüğüm için . Bizlerin evlerindeki kaktüsler belki çöl ortamında değil ama rahat nefes alıyor,çiçek açıyor,yavru veriyor.

Ayşe Yıldız 04-12-2010 14:28

Bitkiler kullanılabilir eşya olmamalı.

connexile 16-06-2013 19:59

bunun bambu olanindan almistim. kapsulunden cikarip yetistirmeye calistim ama yasamadi.

hira 16-06-2013 20:10

ne kadar gereksiz birşey olmuş

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025