![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2010
|
kaktüsüme bir yardım edin
bu bendeki kaktüs sevdası sizlerden bulaştı diyebilirim ![]() -kaktüsümde bikaç yerinde kurumalar var bunlar daha büyür mü ? -kaktüsümü salonumuza sabah güneşi alan bir yere koydum umarım yanlış yapmamışımdır -kaktüsümün türünü bilen varsa sevinirim bide bu tür çiçek açıyo mu ? -bide saksısı çok küçük kaktüs sallanıyor saksını değiştirme bu mevsimde uygunmudur ![]() şimdiden teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2010
|
fotoğrafıda bu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2010
|
Merhaba arkadaşlar, Dün bir kaktüs aldım şu küçük saksıda tam tepesine silikonla çiçek yapıştırılanlardan malesef. Kaktüse zarar vereceğini düşünerek çiçeği sökmedim. Sizce doğru mu yaptım? Yoksa bu şekilde olması gelişimini engeller mi? Bir de o küçücük saksıda olması iyi bir şey değil galiba. Bahara doğru değiştirmeyi düşünüyorum saksıyı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2011
|
Ben hiç düşünmeden çıkarıyorum o çiçek diye yapıştırdıkları gereksiz şeyleri, tabi çok itina göstererek. Şu ana kadar bu nedenle zarar gören bir bitkim olmadı. Ve eve gelir gelmez de saksısını muhakkak değiştiriyorum, taze toprak ve uygun boyda bir saksıya geçiriyorum, kaktüs ve sukkulentlerin üretim saksıları o kadar minik oluyorki neredeyse içinde toptak kalmamış oluyor çoğu zaman, bunlar benim tecrübe ettiklerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |