![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2009
|
Merhabalar, uzun zamandır resimlerden ne güzel çiçekleri var dediğim yılbaşı çiçeğini Cumartesi koçtaş’ da tesadüfen görüp koyu pembe ve beyaz renklerini gözü dönmüş şekilde özellikle çiçek açmış, gövdesi gür ve sağlıklı olduğunu düşündüklerimi aldım çok zor oldu seçmesi (pembe olanın kızım sahiplendi hemen ) saksı si çok küçük olduğu içinde uygun olabilecek saksı aldım ve eve getirip toprağını değiştirdim ve gözümün önünde olsun diye (sevinçten) oturma odasına yerleştirdim Fakat şimdi sayfanızda yazılanları okuyunca iyimi yaptım diye arada kaldım saksı değiştiği için çiçeklerini döker mi bide oturma odası genelde sıcak ve bulunduğu yer güneşe ters açıda ortam sıcaklığı nasıl olmalı soğuk, ılık **** orta sıcaklıkta yardımcı olursanız sevinirim sevinçle aldım kurumasını **** küsmesini istemiyorum Bu arada yılbaşı çiçeği başlıklı sayfaların neredeyse tamamını okudum gözüm ağırdı artık ama çok sağlıklı güzel insanı mutlu eden çiçekler var hepsine de içimden; çok güzel, buda güzel, bunlar da ne böyle demeden duramadım özellikle kırmızı paskalya için hepsine içten bir MAŞALLAH demek boynumun borcu dilerim benim çiçeklerimde seneye böyle coşkulu açar sizinle paylaşırım, şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
|
|