![]() |
Vildan Sönmez / Kaktüs-sukulent tasarımı 3
2 Eklenti(ler)
Çok önceden saksı sayısını azaltmak için, rastgele aynı saksıda topladığım kaktüslerden bir derleme.
|
bunların altı delinikmi nasıl deliyorsunuz delmek gerekirmi
|
Bu saksıyı Bauhause'dan almıştım, altında bir tane delik var.
|
Vildan hanım,
Kaktüslerinizde harika. |
Sevgili Vildan Sönmez güzel bir düzemleme olmuş ellerine sağlık.
|
Vildan Hanım çok güzel bir aranjman olmuş, zannedersem filler de taştan. Çok hoş durmuşlar saksı kenarında. Saksınız da çok şık. Ellerinize sağlık.
|
Sn. Vildan Hanım ;
Ellerinize sağlık , çok güzel duruyorlar. Datça aşığı biri olarak (fırsat buldukça tüm zamanımı orda geçirdiğim için) sizin de Datça sevdalısı olmanız ayrıca keyif verdi. Yarışmada başarılar. Herşey gönlünüzce olsun. |
Cumhur Bey, bu şekilde toparlanmış birkaç saksım daha var, e bu durumda çaresiz, fotoğraf gönderdim;)
Alıntı:
|
Teşekkürler Selen.
Düzenlemenin tek ilavesi de bu filler oldu. Hani aranjman gibi olsun diye. Alıntı:
|
Oğuz Bey, Yunanlı düşünür Strabon "Tanrı yarattığı kulun uzun ömürlü olmasını isterse, Datça Yarımadası'na bırakır" demiş. Ömrümüz uzar mı bilmem ama, ömrüm oldukça gitmek isteyeceğim iki yerden biri Datça.
Alıntı:
|
Teşekkürler Güngör Hanım.
Alıntı:
|
Sözlerinize katılmamam mümkün değil. 13 yaşında tanıştım , şu an 36 yaşındayım ve inanıl
maz derecede tutkun olduğum bir yerdir DATÇA. |
ellerinize sağlık vildan hanım gözümüz gönlümüz açıldı valla, başarılar size
|
Ellerinize sağlık Sevgili Vildan ,gerçekten çok güzel olmuş;)
|
Teşekkürler arkadaşlar.
|
ya çok güzel saksılarda çok güzel bende kaktüslerimin hepsini biryere toplamak istıyorum ama saksı uyduramıyorum internette saksı satan bi site yokmu böyle toprak olabilir farketmex kaktüse yakışçk saksı
|
Bu saksıların toprağını değişmek ve kaldırıp başka bir yere götürmek zor oluyor. Çünkü çok ağırlar. (genelde de büyük boy kullanıyorum.) Ama yine resimde de görüldüğü üzere çok güzel ve uyumlu duruyorlar kakatüslerle.
|
umarım doğru yere yazıyorumdur
2 Eklenti(ler)
ilk resim rastgele oluştu ama ikinci resimdeki çiçekleri özellikle yeni ektim.
|
Saksınız ve düzenlemeniz çok güzel olmuş. Bir sukulent ve kaktüssever olarak kaktüsü ve sukulenti nereye dikerseniz dikin çok güzel duruyor.(bu patlamış top bile olsa)
|
sevgili vildan ellerinize sağlık. bana göre saksı ve kaktüsler bir birini tamamlamış.
tabiyat sevgisi heryerde bitki yetiştirir. Yeterki bir avuç toprak,biraz su ve güneş olsun. eelerinize sağlı |
Alıntı:
|
Vildan hanım tasarınız çok güzel olmuş. Saksınızla uyum içinde.:):) Bu arada saksınızda çok güzel.:):)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025