![]() |
Alıntı:
Sonra hiç indirim yapmayınca almayı bıraktım. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar, hafta sonu Eminönü çiçek pazarına uğradım. Yılbaşından sonra Eminönü İskele tarafından girişte sol sıradaki bir dükkanda Kaktüs Dünyası diye bir yer açılacakmış Yaklaşık 2.000 çeşit kaktüs satılacağını söylediler..
Bilginize........ |
Beşiktaş'taki sergiyi bize Zenfree arkadaşımız tanıttı, ben de gittim, harika kaktüs ve sukulentler var. Eminönü Çiçek Pazarı'nda ise şu anda dediğiniz gibi çok fazla kaktüs yok. Ama bazı arkadaşlarımızla oradan da kaktüs aldık.
Yeni açılacak yeri de ben şahsen önyargısız olarak merakla bekliyorum. |
Merhaba , Eminonu civarlariniza gidebiliyorsaniz Alfred Heirlbloon (yanlia yazmis olabilirim ) gitmenizi tavsiye ederim,guzel bir kakrus koleksiyonlaei vardi yanlis hatirlamiyorsam.Ellerinde birkac tane varsa almayi talep edebiliyorsimunuz,Turnera Ulmifolia cicegimi oradan almistim
|
Arkadaşlar, Sayın Taner Angay'ın internet istesinde ana sayfada ''Firmayı kapattık, internet satışı yapmıyoruz'' diye bir ilan okudum. Şahsen ben kaktus ve sukulentlerimi bu yolla temin ettiğim için çok üzgün olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim... :(
|
Merhaba.Bir üyemiz 2012 yılında kasımpaşada bir üniversitenın yakınında güzel bir sera oldugunu yazmışdı.Kabaca tarifinide yazmışdı bi tarafında rampadan çıkıp ilerleyınce karşınıza gelıyor diye. Degişik sukullent türleri agırlıkda satılan bir yermiş. O mesajı bulamıyorum. Acaba aramızda o serayı bilen **** yakında giden oldumu.
Adresini ögrenmek istedim. Teşekürler |
Sevgili sevgice bahsettiğiniz mesaj bu galiba. Yapı Marketlerde Satışı Olan Bitkiler başlığında okumuş olabilir misiniz?
Yol tarifi de aşağıda linkini verdiğim mesajda... http://www.agaclar.net/forum/966246-post1352.htm |
Alıntı:
|
Satış
5 Eklenti(ler)
Bu gün geçerken uğradım.
Astroloğum myriostigma ,Euphorbia obesa çeşitleri harika idi koleksiyoner lerin kaçırması gerekir Beşiktaş'ta Üsküdara giden motor iskelesi önünde ki meydanlık alanda kafelerin yanında Kaya bey ile irtibat için: Tel:0212-259 86 96 GSM:0533 560 44 65 |
Alıntı:
Taner Angay'ın oğlunun kaktüs işi yapmak istemediğini, bu nedenle devrettiğini konuşmuştuk. Devralan kişinin kaktüs müzesi/sergisi gibi bir şey yapmak istediğinden de bahsetmişti. Taner Angay kaktüs işi yapmayacaksa İzmir'de neden yeniden sera kursun ki? |
Alıntı:
|
Taner Angay'ın internet sitesi açılış sayfasında "FİRMAYI KAPATTIK, İNTERNET SATIŞI YAPMIYORUZ" şeklinde bir açıklama var.
Yukarıda yazılı konu bu şekilde teyit edilmiş oluyor. Keşke böyle olmasaydı! Bir çok kişi Taner beyden bizzat bitki aldığı gibi, satış yaptığı Bauhaus'tanda özellikle Taner beyin bitkilerinden alan arkadaşlarımız vardı. |
Hakikaten yazık olmuş. Yurtdışındaki seralara bakıp benim ülkemde neden bu kadar çok kaktüs serası yok diye hayıflanıp, hiç olmazsa Taner Bey var diye bir nebze olsun sevinirken oldu mu bu şimdi? Üzücü bir durum tüm kaktüsseverler için.
|
Çok üzücü.
|
valla bende üzüldüm ya inşallah geri dönerler bu işe çünkü bu sevda işi bilenin elinde değerlenir..
|
Alıntı:
Hepsi birbirinden güzel birde aldığınız yerleri söyleseniz çok daha güzel ;) olacaklar malum bizim buralarda bulmak zor.:eek: http://www.agaclar.net/forum/1085760-post729.htm |
1 Eklenti(ler)
Bugün, Erenköy Bauhouse'a kasa kasa kaktüsler geldi..Bilginize
|
1 Eklenti(ler)
|
Kaya Bey bugün yeni türler geleceğini söylemişti bilgisi olan var mı acaba? gündüz zamanım olmadı da aramak için
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar, Kaya Beyin tezgahına bugün gelen bazı kaktus ve sukulentleri paylaşıyorum.
Eklenti 369360 Eklenti 369361 Eklenti 369362 Eklenti 369363 Eklenti 369364 0533 560 44 65 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Bugün İzmir Mavişehir Praktikerde çok sayıda silindirik paşakılıcı gördüm.fiyatı 17 liraydı.Aynı zamanda bolca Aloe vera da vardı.ilgilenenlere duyurulur
|
Praktiker, Türkiye deki mağazalarını kapatma kararı almış.
|
İyi günler, foruma yeni kayıt oldum. Annem kaktüsleri ve lithops'larıyla yetiştirilmekle uğraşıyor, şimdi istanbul'a ziyarete geldi ve bu tarz şeylerin ( tohum ve bitki olarak ) Istanbul'da nerede satıldığını/sergilendiğini sordu. Burada eski yazılarda Mısır çarşısının girişi ve birkaç seranın adresleri vardı, ama çoğu 3-4 sene önceki mesajlar. Günümüzün birkaç adresi paylaşırsanız, size çok minnetar olurum. ;)
|
Taner Angay Bey, yakın zamanda internet satışını devam ettirecekmiş arkadaşlar... ;)
|
Taner Bey satışa başlarsa çok sevinirim. Kaktüs ve sukulentlere kafayı takmış durumdayım. Bugün bu haberi duyunca bile çok mutlu oldum. Umarım uzun sürmez. Sağlıcakla kalın arkadaşlar.
|
Merhaba Arkadaşlar,
Taner Bey'in satışa tekrar ne zaman başlayacağıyla ilgili bilgisi olan var mı? Sitesinde "yakında" yazıyor; ben de sipariş listem elimde bekliyorum. =) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İzmir Baumax'ta 1 Nisan'dan sonra yeni kaktüs çeşitleri gelecekmiş. Dün oradan Lithops aldım, 3,90 TL.
|
atlas çiçeği
Forumda okuduğum ve çiçekçilerde gördüğüm kadarıyla atlas çiçeği çiçekçilerde ve seralarda mevcut değil .Satın almak isteyen arkadaşlar sahibinden.com adlı sitede bulabilirler .Sahibinden.com adresinde atlas çiçeği satıldığını görmüştüm.İlgilenen arkadaşlar alabilirler...
|
seraliliput
sevgili arkadaşlar Yalova daki seraliliputun adresini bilen varmı aranızda ?
|
Kaya Bey'e çok teşekkür ediyorum sağolsun çok ilgilendi indirim yaptı;) çok güzel kaktusler aldım ... Gidip görmeli mutlaka, tekrar teşekkürler..
|
Sayın Selejj,
Yalova merkezden Çınarcık yönüne giderken üniversite kampüsünü geçtikten bir süre sonra yolun sağ tarafında hafif bir rampa inişinde Harb İş tatil sitesi tabelasını göreceksiniz. Bu tabelanın olduğu yolun karşısında sol tarafta Akköy köy yoluna gireceksiniz 2-3 km ilerledikten sonra sol tarafta Zeytinlik Sokak levhasını görürsünüz. Sokağa girin 100 m. sonra yol ikiye ayrılır. Siz sol taraftaki yola girin 200 m. kadar gittikten sonra yolun sol tarafında son evin önünden aşağıya doğru seraları görürsünüz. Ben gittiğimde yol biraz bozuk olduğu için aracımla sera önüne gitmemiştim. Altı yüksek bir aracınız varsa evin önünden aşağıya indiğinizde sağdaki ilk sera Kubilay beyin Sera Liliput. Ancak Kubilay bey sürekli serada olmuyor. 10 gün İstanbul, 10 gün Yalova sera gibi bir yaşamı var. Gitmeden önce 0 544 464 59 89 nolu telefonu arayarak Kubilay beyin Yalova'da olup olmadığı konusunda bilgi alabilirsiniz. Ben gittim, oldukça değişik türler bulabilirsiniz. |
Bende dün akşamüzeri ilginç bir olayla karşılaştım. Tamda çok merkezi olmayan bir yerden geçerken bir aracın arkasında enginar satan bir çiftin yanında kasalar içinde çeşit çeşit succulentler sattığını gördüm. Hiç ummadığım bir yerde aradığım succulentleri buldum. Aldığım succulentleri daha sonra sayfamda paylaşacağım.
Ayak üstü yaptığımız sohbette ellerinde daha çok çeşit succulent ve kaktüsün olduğunu söylediler. Yolu Bornova'ya düşen olursa kaktüs ve succulent severler için güzel çeşitler var. Telefon numaralarını aldım sanırım burada paylaşmamın sakıncası olmaz. Cafer Bey 535 344 91 34 |
Alıntı:
|
Valla bana da pahalı gelen türler oldu almadım. Ağaçlar a.ş nerede bilmiyorum Beşiktaşa gitmişken uğramıştım sizde demişsiniz çeşit de çok mesela baby toes aldım 5tl ydı minumum olsa olsa 3 tl olurdu herhalde küçük boy saksılar genelde 5tlydı bana da makul geldiler. Büyük saksılı da bişiler aldım bence onlar da uygundular. Ben genelde TAner beyen sipariş veriyordum daha pahalıya patlıyordu açıkçası;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025