agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaktüs ve Sukulent Alınacak Mekanlar, Seralar, Etkinlikler... (https://www.agaclar.net/forum/kaktus-ve-sukulent-alinacak-mekanlar-seralar-etkinlikler/)
-   -   Kaktüs ve sukulent alınacak mekanlar (https://www.agaclar.net/forum/kaktus-ve-sukulent-alinacak-mekanlar-seralar-etkinlikler/22743.htm)

alaoğlu 28-03-2016 01:08

YALNIZ DEĞİLSİNİZ sayın LONELY :) Bende iyi dileklerinize katılıyorum. Çorum'a yolunuz düşerse keyifle sizi ağırlarım.

mclog 14-04-2016 15:40

İstanbul Libadiye Soyak yakınlarında oturan arkadaşlar için oradaki Migros'ta (başka şubelerinde bulamadım) çok güzel ve uygun fiyata sukulentler vardı. Maalesef taşınma derdinden alamamıştım. Şimdi çok üzülüyorum. Fırsatı olan baksın derim.

ozkan1979 14-04-2016 17:55

izmirde alınacak yerler neresi gidip almak istiyorum

gossip 14-04-2016 22:20

işyeri ismi vermeden tarif edeyim. Çınarlı polis karakolunun orda benzin istayonun karşısında hoş bir yer var her salı günleri ithal yeni ürünler geliyormuş. halihazırda birsürü sukulent ve diğer bitkilerden bolca vardır.

cm12 22-04-2016 14:59

Black Prince Echeveria nereden bulabilirim ?

Merhaba,

Bu sukulentten istiyorum ama bulunduğum şehirde yok. Tohumlarından ya da direk bitki halinden nerede bulabilirim ?

Ayrıca n11'de tohum satan birini buldum ama tohumlardan değişmiş bir tür çıkma olasılığı var mıdır ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

abk 22-04-2016 15:15

Zengarden Ev ve Bahçe

Bu adresten bitkiyi satın alabilirsiniz.

cm12 22-04-2016 15:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi abk (Mesaj 1456110)
Zengarden Ev ve Bahçe

Bu adresten bitkiyi satın alabilirsiniz.

teşekkür ederim.

cm12 25-04-2016 15:19

Black Prince Echeveria için zengarden maile cevap vermedi. Ayrıca forumda mağdur olan birilerini gördüm.

Güvenilir ve ilgili başka firma fikri olan var mı ?

blop 30-04-2016 11:43

1 Eklenti(ler)
Ilgileri, cesitleri,bakim tavsiyeleri ve tabi ki fiyatlari ile istanbulda daha iyisi benim gezdiğim yerler arasında yok.

Muzaffer kaktüs serasindan aramıza yeni katılanlar

Sevgi Durul 26-05-2016 22:33

4 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cm12 (Mesaj 1456796)
Black Prince Echeveria için zengarden maile cevap vermedi. Ayrıca forumda mağdur olan birilerini gördüm.

Güvenilir ve ilgili başka firma fikri olan var mı ?

Güvenilir firma var mıdır bilmiyorum fakat ben buradan temin ettim. (Echeveria Black Prince) Bu mesajın son fotoğrafı.

Özel türler, özenli paketleme, uygun fiyatlar, indirimli kargo ile PATİ CACTUS&SUCCULENT&FLOWER'dan bugün gelen kargomu ve içinden çıkan bazı bitkileri ekliyorum. Pek çok çeşit kaktüs ve sukulente bu adresten sahip olabilirsiniz.

Eklenti 614683

Eklenti 614684

Eklenti 614685

Eklenti 614686

cm12 03-06-2016 12:24

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1464676)
Güvenilir firma var mıdır bilmiyorum fakat ben buradan temin ettim. (Echeveria Black Prince) Bu mesajın son fotoğrafı.

Özel türler, özenli paketleme, uygun fiyatlar, indirimli kargo ile PATİ CACTUS&SUCCULENT&FLOWER'dan bugün gelen kargomu ve içinden çıkan bazı bitkileri ekliyorum. Pek çok çeşit kaktüs ve sukulente bu adresten sahip olabilirsiniz.

Zengarden'dan aldım ben sonra. Yalnız gelen kaktüsün Echeveria Black Prince olup olmadığından tam emin değilim. Sadece black diye geçen bir tür var. yani bizim esas istediğimiz melez türü oluşturanlardan biri. İkisi nasıl ayırt ediliyor bilemedim. mesela sizdeki echeveria ile bendeki farklı duruyor.

selenn 15-06-2016 01:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cm12 (Mesaj 1466333)
Zengarden'dan aldım ben sonra. Yalnız gelen kaktüsün Echeveria Black Prince olup olmadığından tam emin değilim. Sadece black diye geçen bir tür var. yani bizim esas istediğimiz melez türü oluşturanlardan biri. İkisi nasıl ayırt ediliyor bilemedim. mesela sizdeki echeveria ile bendeki farklı duruyor.

Echeverianız Black Prince bence. Black diye isimlendirmelerinin sebebi Echeveria Black Prince ve Echeveria Black Knight birbirine görsel anlamda en çok karıştırılan türler. Gerek bitki rengi, gerek çiçek rengi birbirinlerine karıştırılmasına sebep oluyor.

Black Knight'ın yaprakları daha dar ve uzun olur, yukarı doğru bakar.
Black Prince'in yaprakları kalın ve geniştir, yapraklardaki kıvrılma diğeri kadar bariz değildir.

cm12 15-06-2016 23:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selenn (Mesaj 1468610)
Echeverianız Black Prince bence. Black diye isimlendirmelerinin sebebi Echeveria Black Prince ve Echeveria Black Knight birbirine görsel anlamda en çok karıştırılan türler. Gerek bitki rengi, gerek çiçek rengi birbirinlerine karıştırılmasına sebep oluyor.

Black Knight'ın yaprakları daha dar ve uzun olur, yukarı doğru bakar.
Black Prince'in yaprakları kalın ve geniştir, yapraklardaki kıvrılma diğeri kadar bariz değildir.

teşekkür ederim cevap için :)

hacivat 03-08-2016 20:14

ANKARA da gimat tarafındaki Bauhousda envayi çeşit kaktüs ve sukulent mevcuttur hatta etobur bitki bile vardı :eek:
Ayrıca Nataveganın en alt katında (ikeanın alt katı ) aşılı kaktüsler var 2.99:eek:. İkeada da aynı şekilde kaktüs ve sukulentler mevcuttur. ama Bauhous daki bitki çeşitliliği hiç bir yapı markette yok sanırım:rolleyes:

*Duygu 07-03-2017 14:05

İzmir'de kaktüs ve sukulent

Merhaba İzmir'de koçtaş dışında nereden kaktüs ve sukulent bulabilirim? Koçtaşta sürekli aynı türler oluyor farklı çeşitleri göremiyorum hiç.

Kapo67 07-03-2017 17:49

Urlada çok büyük kaktüs seraları mevcut...Narlıderee de zengarden var ...

*Duygu 08-03-2017 10:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kapo67 (Mesaj 1498085)
Urlada çok büyük kaktüs seraları mevcut...Narlıderee de zengarden var ...

Baya uzak kalıyor o taraflar bize, Menderes'deyiz biz.

shawshang 08-03-2017 16:17

Bize ulaşın zengarden, zengarden izmir, zengarden adres

Narlıderede çok güzel bir yer

cockpit 18-06-2017 13:41

Zenfidan

2 Eklenti(ler)
Merhabalar uzun bir aradan sonra :) Maalesef bahçeli evden apartman dairesine (arkada küçük beton bahçe olsa da) taşınınca çocukluğumda sürekli ölen kaktüslerimin anısına sukkulent işine soyundum. Pazarlardan, Yalova seralardan (Beşir süs bitkileri/sukkulent cenneti) aldıklarımın yanına; çeşit ve fiyat açısından uygun gördüğüm "Zenfidan" dan sipariş verdim. Bu site hakkında değişik platformlarda yaşadıkları sorunları yazan arkadaşlarımız olsa gözümü kararttım.

Eklediğim fotoğraflar Zenfidan'a ait ambalajlar. Biri kargo elemanlarının sallaması sonucu toprağından ayrılmış ama karar sizlerin. Yeniden sipariş vereceğim.

Atatürk Türkiyesi'nin koruyucusu tüm babaların "Babalar Günü"kutlu olsun.

Saygılarımla

Bu da sitenin kargo linki: Saksı ölçüleri Zengarden bitki kargo paketleme bilgileri

blgctn 30-06-2017 14:38

İzmirde seralar haricinde ege üniversitesi ana biba girişindeki çiçekçide bol miktarda kaktüs oluyor piyasaya oranla fiyatları da gayet makul.

Sûz-i Dilârâ 06-10-2017 21:49

İçeriğinde neler olur bilmiyorum ama benim sürekli bitki aldığım yer şöyle bir şey yapmış:

nikah bitki, nikah şekeri, düğün sukulent, sukulent toptan, sukulent toptan fiyat - ZENGARDEN - 130,00 TL

"Evlenmiyorsunuz size satamayız" demezler herhalde:D

mmanager 24-10-2017 16:43

Nadir Kaktüsçülük

Arkadaşlar Nadir Bey var Adana da kaktüsleri kendisi üretiyor ve mümkün olduğu kadar dadoğal yollarla büyütmeye ve üretmeye çalışıyor.Bu yüzden de ürettiği çiçekler çok dayanıklılar.İthal kaktüsler gibi hormon ve gübrelerle şişirilmiş çiçekler değil.Artık çeşitlerini epey artırdı.Adana Zeytinli köyü Kestel mahallesinde.Temsa yı geçince biraz ilerden sola dönüyorsunuz.Beyza tesislerinin arkasında cami var camiyi geçince ilerde sağda.Özel günleriniz için düğün törenleriniz için kaktüs alıp misafirlere dağıtabilirsiniz.

tapi 24-10-2017 21:46

Internet satışı henuz iyi organize değil. Internetten satış vede anlaşmali kargo isini çoğu seracı yapmıyor ya da yapamıyor. Sera işletmelerinin satıslari daha organize olmalı, hobici satışı gibi olmamalı.

turuncukaktüs 01-11-2017 10:43

Şok markette bu hafta Harika kaktüsler var,mutlaka bakın derim

Sûz-i Dilârâ 24-12-2017 21:32

GittiGidiyor'da "kaktussukulent06"; n11.com'da "Kaktüs&Sukulent" diye bir dükkan var. İkisi de aynı. Tavsiye ederim.

kader_bpkp 09-01-2018 17:11

İnternet üzerinden fazlaca bitki alan biri olarak en iyi kargolama en iyi fiyat deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

zengarden in gönderdiği kaktüsler gerçekten sağlıklılar ama yaprak hasarı kullandıkları paketlerden dolayı çok oluyor. Kargo da çok uygun.

Ünal kaktüs çoğu kaktüsümün kaynağı.. Eskiden Angay kaktüs favorimdi ama internet şatışından vazgeçtiler.. Neyse.. Gerçekten çok iyi bir müşteri iletişimleri var. Paketleme çok güzel. Bitkiler resimlerdekilerden çoğunlukla daha büyük geliyor.. Kendi seralarındaki bazı bitkileri satışta yok ama internet üzerinden kaktüs alınabilecek en iyi yerlerden..

gittigidiyor üzerinden satış yapan iki yer var. Can tropikali maalesef önermeyeceğim. Nedeni, kendilerinin "iyi bir ticaretin iyi bir iletişim ve müşteriyle konuşma adabını bilme" yle olacağından habersiz olmaları..

Kaktüssukulent adlı satıcı satın aldığım bitkilerden ve kargolamasından çok memnun kaldığım satıcılardan.. Kargo ücreti 25 tl üzerine almıyorlar.. Bitkilerde hiç hasar olmuyor..

Şeyma Çiçekçilik değişik tür ve büyük boy ürünleriyle koleksiyonerler için daha ideal.. Küçük boyutlu türlerini daha uygun fiyata başka yerlerden almak mümkün.. Ama paketleme çok iyi.

İnstagram üzerinden satış yapan @sukulentci benim yeni tanıştığım ve çok sevdiğim bir satıcı. Kendisi üretici değil ama fiyatları yine de çok uygun ve bitkiler çok sağlıklılar. Paketlemesi çok özenli tek bir yaprak hasarı bile olmuyor. Kargo iyi. Yeni ve değişik türler getiriyor. Kendisiyle iletişim halindeyseniz yeni ürünlerini ilk sizinle paylaşmak gibi bir inceliği de var..

Toptan alım için gerçekten çok uygun fiyatlarıyla @egzotikgarden var.. En az 45 adet alım yapabiliyorsunuz. Belli çeşit türleri var üretip sattıkları ama hiç hasarsız ve çok sağlıklı bitkiler gönderiyorlar. Boyut olarak kısmen küçükler ama aranjman yapan ya da nikah şekeri hazırlayanlar için çok iyi bir seçenek..

Zengardenin 45 lik ürünleri tek tek paketli olmadıkları için biraz hırpalanmış olarak geldiler. Ama sukulent merakı yeni olanlar için 45 adet birbirinden farklı tür iyi bir seçenek.. Sadece echeveria, grapto. Türleri az. Çoğunluğu sedum..

Benim naçizane tavsiyelerim bunlar..

Son olarak Şok tekzen Vs sukulent alınmaz.. Ucuz evet ama sağlıklı değiller..

alperaslan 21-03-2018 03:21

İzmir bayındırda sukulent serası

Merhaba arkadaşlar;
İzmir bayındır ve torbalı civarında sukulent satışı yapan sera varmıdır acaba? Bildiğim kadarıyla zengarden in serası bayındırda ama onlarda seradan satış yapmadıklarını belirttiler, yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar.
Alper ASLAN

moryell 28-03-2018 08:33

zengarden satış yapıyordu seradanda

Sûz-i Dilârâ 08-04-2018 20:01

Günün fırsatı olarak geçen lithops ve bazı türler 4 tl -8 tl arası.

Almak isteyenlere duyurulur.

gittigidiyor.com - arama bölümüne kaktüs sukulent yazın, gelen sayfalardan incelersiniz. :)

Mahmut Leventoğlu 12-04-2018 13:00

Sitemiz üyelerinden sevgili Cemal Sansar kardeşime ait Yalovada ki TEKNİK PEYZAJ ı öneririm .Eşi Aysel kızın kendi elleri ile çoğalttığı nefis kaktüsler ve sukulentler var meraklısına :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025