![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Uyar11, bize bu masaların işlemlerin nasıl olduğuna dair fotograf da gönderebilir misiniz. Benim fotoğraflara bakarken ağzım açık kaldı ama bu otomatik işlemleri de anlıyamadım. Kaktüsler, toprağı saksılara otomatik mi yerleştiriliyorlar? Umarım sorum çok aptalca değildir. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2006
|
Alıntı:
![]() Bugun birkac foto daha cektim, formatlarini duzelttikten sonra buraya yerlestiririm. Saygilar, |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu makina 5,5 cm saksilar icin, saksilar toprakla dolmus ve kaktuslerin dikilecegi delikler acilmis sekilde onumuze geliyor ve biz de kaktusleri yerlerine dikiyoruz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da 10,5 cm ve 13 cm lik makina. Bugun arkadasimiz Kalanchoe thyrsiflora dikti. bu makinada tek basina calisiyor yardimcisi robot, masaya yerlestirme isini robot yapiyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Masa dolduktan sonra otomatik olarak raylar uzerinde seradaki yerine goturmesi icin transport robotuna gidiyor. Bu robot seranin icinde hangi siraya gidecekse oraya goturup sirasina koyuyor, ****** onceden hangi kaktus hangi siraya gidecek ve kac masa olmasi gerekiyor bu bilgileri robota yukluyoruz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bosalan masanin yerine hemen yenisi yine otomatik olarak geliyor ****** yikanip temizlenmis bir sekilde. Masalar ustten asansor dedigimiz sistemle geliyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Makinalara toprak da otomatik olarak geliyor. Fotoda ustte gorunen kanallardan her makinaya ayri ayri toprak gidiyor ve her makina ihtiyaci kadar toprak aliyor. |
|
|
|
![]() |
|
|