![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-09-2018
|
Kullandığınız topraktan ve ya içine giren sinek vb bir şey sebebiyle olmuş olabilir mi ? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2018
|
Alıntı:
Bilmiyorum diğer kablarda görünmüyor zaten umarım onlarda da yoktur yarın onlara da bi göz atacağım |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
15 ve 16 eylül tarihlerinde ektiğim tohumlar son 2 gündür çıkmaya başladı en hızlı çıkan tohum markası sveryverts acaba bu kapların kapağını ne zaman açmam gerekir ? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Daha baya zamanı var kapak açmak için boy atıp dikenlendikten sonra havalandırmaya başlarsın şimdilik açma delik var zaten oradan hava alırlar benimkilerde delik bile yok artık açıp arada havalandırıyorum |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
Bilgilendirme icin tesekkur ederim kaktus suya hassas bir bitki oldugundan koklerine zarar vermekten cekiniyorum |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Onlar daha kaktüs değil öyle düşünme. Şu anda tohumdan bir bitki yetiştiriyorsun şu an çimlenme dönemi o yüzden ısı ve nem istiyorlar sadece |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
aldınız acaba? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
|
Tohumdan üretim oldukca mesakkatli tohumlari zengarden’dan temin ettim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
|
15/09/2018 tarihinde 8 adet saksıya farklı farklı tohumlar ile ekim yapmıştım gördüğünüz üzere gelişimler oldukça yavaş bunu bulundukları ortamdaki ışık (oda içindeki gün ışığı) azlığına bağlıyorum sıcaklık ortalama 22 derece. 02/01/2019 tarihi itibari ile 4 saksıyı güneşli günlerde 6-7 saat güneş gören sıcaklığın 20-35 derece arası olduğu cam önüne aldım kalan 4 saksıyı aynı şekilde bıraktım resimler oda içinde duranlara ait en yakın zamanda cam önündeki saksılarında resimlerini paylaşacağım. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarda cam önündekiler renklerinin biraz daha açıldığı göze çarpıyor |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
|
Kaktüslerin arasından böyle bir uzaylı çıkmış bilgisi olan var mı acaba? Bu da mı kaktüs? ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çimlendirme, inşaat kumu, kaktüs, kaktüs tohumu, tohum |
|
|