![]() |
İzmir bonsai atölye çalışmaları
1 Eklenti(ler)
Değerli arkadaşlar; 25/10/2009 Bonsai atölye çalışmasında sayın tourkana önerisi ve yardımlarıyla çelebi stiline benzetmeye çalıştığım ardıç' ımEklenti 111900
|
5 Eklenti(ler)
Üç günlük aradan sonra işte bonsai atölye çalışmasının bendeki kareleri.Tüm teknik sorunları da aşmış olmanın mutluluğu ile paylaşıyorum:)
|
5 Eklenti(ler)
Biraz fazla fotoğraf çekmişim devamı da burda;
|
Eline ,gözüne sağlık, genç olununca teknik sorunları aşarsın tabi
'Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor'. Sevgiyle kal canım. |
Değerli arkadaşım memet, 25 Ekim 2009 geçeli 22 gün oldu kasım bonsai toplantımızdan hala ses seda yok bir el atarmısın.
Sevgili bonsai dostları, bulunduğunuz yerde bonsai için uygun olan salon veya ev-bahçe gibi bildiğiniz yerler varsa memet beye yardımcı olun lütfen. İlk öneri benden!.... Bütün URLA size açık. Önerdiğiniz makul olan her yerde toplantı yapabiliriz. Sağlıcakla kalın, |
Arkadaşlar; Kasımın ortasını geçtik neden ses seda çıkmıyor, yoksa bonsai' yi sanatını sevmediniz mi?.....
|
ama ögretmenım:D:D: bizde gelelimm yaaa bir daha kı sefere en sevdıgınız sınıf bızım
sayın hocam bir dahakı calısmalarda bulunmak ıstıyoruz sınıf arkadaslarımada soleyecem bu sıteyı bır gezsınler yaa demı:D:DD sımdıden saolun ÖĞRETMENİM:d
Alıntı:
|
keşke daha önceden haberim olsaydıda bende katılsaydım. Neyse inşallah diğer sefer olur.
|
Profil bilgilerinizdeki şehir ismini İzmir olarak değiştirmezseniz sonraki toplantılardan da haberli olamayabilirsiniz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025