![]() |
Parlak'a demirciköy'den merhabalar...Ben bu öneriyi hiç düşünmeden kabul ediyorum..Kilyos bana sadece 1 km uzaklıkta..
Haydi tarih belirleyelim. |
Merhabalar tourkan ve İSTANBUL BONSAİ severler benim için tarih hiç fark etmez zaman dar hemen yarın olabilir hafta sonuda olabilir.
|
Bu hafta sonu, bir kaç fidanlık dolaştım ama hiç bir fidan, bonsai olabilecek gibi görünmedi gözüme. Fidan alamaya bir bilenle girmek gerekir diye düşünüyorum.
|
Zekariya köy fidanlıklarını veya Bahceköy fidanlıklarını gezmenizi tavsiye ederim
|
Bahçeköy girişindekine baktım. Ayrıca Tarabya ve İstinye'de bir kaç fidanlığa daha baktım.
|
Zekariya köyde mutlaka bulursunuz lis fidancılağa gidin başkalarıda var 4-5 tane fidanlıkdan birinde mutlaka bulursunuz lis fidancıda bodur çamlar ve erguvanlar var.
MUTLAKA gözünüze çarpacakdır. Eğer bulamaz iseniz benimkilerden beğendiğiniz bir fidanımı size verebilirim |
Sayın Parlak, teşekkür ederim. Söylediğiniz yere bakacağım. Bulabileceğimi düşünüyorum.
|
belediye fidanlıklarınıda bir kontrol edin gözden kaçmış, unutulmuş, darbe yemiş ama hayatta kalmaya direnen, eğri büğrü, dikmeye **** satın almaya kimsenin yanaşmadığı bir fidan arıyorsunuz haberiniz olsun. Kısaca çirkin ördek yavrusunu arıyacaksınız, unutmayın onu kuğu haline getirecek olan sizsiniz
saygılarımla |
Arkadaşlar, aranızda toplanıp çalışma yapmanız çok güzel olur fakat Ağaçlar.net İstanbul Bonsai çalışması için her iki yakada da rahat ulaşım imkanı olan, orta noktalarda bir yer arıyoruz.
Üstelik yapılacak çalışmanın kapalı bir mekanda veya kapalı bir mekan yanında olması, oturup kalkılabilecek sandalye ve çalışma masalarının olması çok önemli. Asya yakasında Aybalanın Maltepedeki evi bu iş için çok uygun. Avrupa yakasında ise Zeytinburnunda bulunan bir yerlerle görüşme yapmayı düşünüyorum. İşlerimden dolayı bu mekanla bir türlü diyalog kuramadım. En kısa zamanda görüşüp sizleri bilgilendireceğim. |
Selamlar arkadaşlar İSTANBUL bonsai atölye çalışması ağardan gidecek galiba
umarım kısa zamanda başlar ve tüm arkadaşların fikirlerinden faydalanırız |
3 Eklenti(ler)
Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesi ile bir görüşme yaptım.
Bahçenin yöneticileri 25 Kasım tarihinde bu çalışmayı yapabileceğimizi belirttiler. Kesin katılımcı sayısının netleşmesi durumda ikinci bir görüşme yapıp tarihi netleştireceğiz. Eklenti 23731 Uydu Haritasından daha ayrıntılı bir görünüm için Eklenti 23733 Eklenti 23732 |
Araç parkı sorun olmayan her yere gelebilirim İSTANBULDA tek korktuğum gitdiğim yerde park bulamak.
|
Artık İstanbul'da her yer otopark. İSPARK sağ olsun. :mad:
|
parlak 1. sıraya girdi bile devamı gelecekdir büyük bir hızla inşallah
|
Alıntı:
Bizim ev uzak ama söylemedi demeyin :) |
Termos getiriz biz de içi dolu
|
Son anakadar benim teklifim geçerli bunuda belirtmek isterim
|
istanbul, geride kalıp diğer üç toplantıya mı yetişmeye çalışacak?
En az yirmi kişilik liste olmalı. Biz ikinci toplantıyı konuşur olduk. Bir bonsai tanışma toplantısı olsun, sonra atölye çalışmasını organize ederiz. yer kesinleşti, tarih belli. Ben de geleceğim diyen bonsai meraklılarını duymak isitiyorum. Yoksa İzmir işi alıp götürüyor. Neredeyse biri İzmir, biri Karşıyaka, iki grup oluşacak artık burada. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aaa söylemeyecektim!! :p |
Biz İSTANBUL ekibi olarak biraz geç başlayacağız belki ama hızlı devam edeceğiz sanırım.
|
Alıntı:
|
Amaç önce tanışmak ise 11 veya 24 kasımda burada buluşabiliriz
Atatürk Arboretumu gezisi |
2 Aralık'ta ben de varım. Yalnız Acer palmatum tohumlarımı isterim :) Aynı zaman da nasıl çimlendirileceğini öğrenmeyi de isterim.
|
Alıntı:
|
Aslında çimlendirmeye çalıştığım 12 adet Red Mapple var.
|
Beni niye listeden çıkardınız?
|
Çalışmalar ertelendi mi? Kimseden çıt yok.
|
Tamam. Gelişmeleri bekliyoruz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025