agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   İstanbul Bonsai Atölye Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/istanbul-bonsai-atolye-calismalari/)
-   -   agaclar.net, İstanbul 16. Bonsai Atölye Çalışması (9 Mart 2014) (https://www.agaclar.net/forum/istanbul-bonsai-atolye-calismalari/33299.htm)

ozdemir53 16-03-2014 13:19

2 Eklenti(ler)
Son...

Sadece 3-4 saatte bu aşamaya gelmesi çok etkileyici oldu.
Daha detaylı telleme ve detaylı şekillendirme işlemleri yapılacak...

bu ham hali bile çok etkileyici oldu...
Elinize sağlık Harun Bey...

Başta siz olmak üzere etkinliğe katılan herkese teşekkürler...

Nail Sarı 17-03-2014 14:29

Çok harika bir atölye çalışması olmuş. Düzenleyen, katılan ve destek veren tüm ekibe teşekkür ederim. Saygılar.

Akhilleus 28-03-2014 00:16

Ben Antalya'dan gelemeyip katılamadım üzüntümü tarif edem insanlar burunlarının ucunda böyle bir organizasyon var katılacağım diyor katılmıyor. Harun Bey emeğinize sağlık hocam bundan sonra böyle bir organizasyon düzenlemeyeceğim demişsiniz açıkcası sevindim aklım hep orda oluyordu. :)) En kısa zamanda umarım sizi ziyaret etme şerefine nail olurum...

hytygt 28-03-2014 10:48

ben yeni başladım. 15 çeşit tohum aldım ve ektim bazıları halen buzdolabında kış yaşıyor ilerde tecrübelerinize ihtiyacım olacak iyi günler

Harun Parlak 28-03-2014 19:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Akhilleus (Mesaj 1264264)
Harun Bey emeğinize sağlık hocam bundan sonra böyle bir organizasyon düzenlemeyeceğim demişsiniz

Bu konuyu açıklığa kavuşturalım. Atölye çalışmalarımızı düzenlemeyi düşündüğümüz zamanlar genelde dikkat ettiğimiz ve önemsediğimiz konu katılımcı arkadaşların kolay ulaşılabilir mekanlar olmasını istediğimizdir.

Hal böyle iken mekan arayışları mekan sahipleri ve ya kurum yetkilileri ile diyalog aşaması bile bir kaç kez gidip gelmek gerektiği de olmuştur. Bu gidip gelmeler harcanan zaman az da değildir.
Bu kadar uğraş vermemize rağmen katılım da olmaması biz gönüllülerin azmini kıramasa da zedelediği açıktır.
Bundan sonraki bu tür ağaçlar.net ve benim özel bonsai atölye çalışmalarımı katılımcılara değilde bana en kolay olan kendi mekanım ya da bana en yakın mekan tesis eden yerlerde mutlaka sürekli yapacağım. Ayrıca daha önceki mesajlarım da yazdığım gibi uyku dönemi her hafta sonu yaptığım çalışmalar da tüm bonsai severler açıktır.

Merkezi yerlerde gönüllü elini taşın altına koyan arkadaşlar çıkarsa bu tür çalışmalara da elimden geldiğince katılacağımı da bildirmek isterim.

kalambaklı 28-03-2014 21:17

Hocam ülkede herkes bonsai ustası olmuş elden ne gelir ki.:))
Ellerine emeğine sağlık, sağlıcakla kal.

Harun Parlak 29-03-2014 14:07

Bonsai ustalarının çoğalması güzel gelişme. Zaten bizim de amacımız bu değil mi. Ustalar ne kadar çoğalırsa bonsai sevdalıları da katlanarak çoğalacak inşallah.

glarienn 13-05-2014 11:38

Herkese merhaba, bu güzel organizasyonun tekrarı, sıklaşması benim gibi acemiler için çok büyük nimet ,dört gözle bekliyorum en kısa zamanda inşallah olur :) ve umarım katılım yüksek olur.

Portakal06 11-02-2015 10:10

Merhaba arkadaşlar,
2015 de Bonsai atölye çalışmaları var mı veya olacak mı?

x_coder 26-02-2015 23:46

Benim de günlerdir gözüm burada, haber bekliyorum :)

Harun Parlak 27-02-2015 18:55

Gerçek den bir atölye çalışması isteniyor ve talep varsa bir çalışma düzenleyebiliriz.

Bonsai sevdalısı olarak edindiğimiz tecrübeleri paylaşmaya her zaman varız.
Bu uğurda günlerimizi harcayarak mekan ayarlama işleri ve organizasyonu ayarlamak için ciddi zaman hayli de uzak mesafeleri gidip görmek gerekli izinleri alabilmek için mesailer harcama sonunda organizasyonları ayarlamış oluyoruz. Fakat çalışma günü katılım olmayanca bizim de uğraşlarımızın boşa gitmesi hayel kırıklığı yarattığından çalışma azmimiz kırılıyor.

Mekan ayarlama ve organizasyona yardımcı gönüllü arkadaşlar olursa bizde elimizden geleni yaparız. İyi akşamlar dilerim.

Portakal06 28-02-2015 05:40

Beylikdüzü Gürpınar dayım, buraya yakın bir organizasyon yapılırsa mekan ayarlama ve organizasyon işlerini seve seve yaparım.

Portakal06 28-02-2015 05:41

Yakın derken sadece Beylikdüzü değil, Silivri'den Bakırköy'e kadar olan bölgede yardımcı olabilirim.

Harun Parlak 28-02-2015 11:27

Özel aracı olmayanların kolay ulaşabileceği toprakla uğraşmaya uygun örtü kullanabiliriz elbet. Birde park sorunu olmayacak yer olursa süper olur.
Siz bulabileceğiniz mekanları burada bizler ile paylaşırsanız gerekli programları yapmaya başlayabiliriz.

benjaminmehmet 25-10-2015 19:35

Merhabalar,

Onumuzdeki donemde yeni bir calisma planlanmakta midir?

Saygilar,

serdarsezgin 14-12-2015 08:13

Merhaba,

2016 takvimi belirlendi mi? Beklemedeyiz.

Harun Parlak 14-12-2015 21:33

http://www.agaclar.net/forum/istanbu...lari/38524.htm

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025