![]() |
Fikir güzel +1
|
Alıntı:
|
yeni çıkan sürgünleri tellemişsiniz
|
umarim cok guzel bir selale tarzi calismasi yapmisinizdir .kendim bir baska zaman ihsallah katilmak isterim tabii.(8 nisan da gelemedim).
harun abinin beyaz pinus guzel olmustur. hepinize cok basarilar dilerim . |
Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürler. İlk defa böyle bir etkinliğe katıldım ve gerek şelale tarzı gerekse bonsainin temel prensipleri ve bakımı hakkında epey bilgi edindim. Umarım daha nicelerine de katılabilirim.
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1-Tekin
2-sagol 3-jeomeo 4-_gurbuz_ 5-zorr 6-jiyan42 7-papaganos 8-Bonansai 9-buyuks 10-Sedef 11-yavuzuyar 12- emily14 13-ohanami +1 14- Tourkana 15-karaTREN -1 16- senbonzakuraa 17- merverkol +1 |
Bu arada etkinlik 1 Mayıs'ta mı gerçekleşecek?
Konunun başında "1-10 Mayıs tarihleri arasındaki sergi.."den bahsediliyordu da, emin olamadım tam. Tüm yazışmaları okuduğum halde net bir cevaba da ulaşamadım :) |
Sergi başlığı burada. Evet 01/10/ Mayıs arası sergi.
|
Alıntı:
|
|
Herkese merhaba,
İstanbul'daki bir sonraki çalışmanızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Uzun zamandır aklımdaydı bonsai ile ilgilenmek, ama bir türlü fırsat bulup da araştırma yapamamıştım. Bugün bu siteyi keşfettim ve hemen üye oldum. Umarım faydalı paylaşımlarımız olur bundan sonra. |
istanbul
Ya bunu kaçırdığıma nasıl üzüldüm.. Başka toplantı ya da atölye çalışması olacak mı acaba?
|
Atölye çalışmalarımız devam edecekri. Forumu takip ederseniz ya da profilinizde ilgi alanınızı bonsai diye işaretlersiniz. Mail olarak ta haberdar edilirsiniz.
Bu durum tüm bonsai severler için geçerlidir. |
Alıntı:
adını türünü öğrenebilir miyim |
Alıntı:
|
merhaba, evet çok güzel bir ağaç ve kursun ücretsiz olması da avantaj ama benim değinmek istediğim başka birşey var.. bonsai denince ne olduğu hakkında az çok fikrimiz var ama detaylı bilgimiz yok.. aslında düşününce sadece bonsai için değil, her ağaç **** en azından bazı özel ağaçlar hakkında genel veya detaylı bilgilere yer verilmesi hoş olurdu.. yeni olduğum için ben karşılaşmadımsa da şimdiden özür diliyorum.. emeğinize sağlık güzel düşünülmüş ve hazırlanmış değerli bir site tebrikler..
|
Alıntı:
|
inanılmaz büyüleyici..emeklerinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025