agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > agaclar.net Bonsai Eğitimleri > İstanbul Bonsai Atölye Çalışmaları
(https)

Beğeni Düzeni74Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-04-2012, 18:10   #11
Ağaç Dostu

Harun Parlak's Avatar

Giriş Tarihi: 19-01-2007
Galeri: 22
Merhabalar. Arkadaşlar.
12. Bonsai atölye çalışmamızı bugün saymadım ama sanırım 20-25 katılımla tamamlamış olduk.
Beklentim ve talep 60-70 kişi kadardı ama açık öğretim sınavları denk gelmesi ile katlımak isteyen bir çok arkadaş sınava gitmek zorunda kalmış.
Hatta belediye ve kozzy bu programa katkısı olan arkadaşlar da sınava gideceklerini sonradan fark edince iş işten geçmiş oldu. Sağlık olsun bir başka etkinlikte katılım artar inşallah.
Forumda var olan bilgileri uygulamalı olarak anlatım da kavrama ve algılamanın çok daha avantajlı olduğunu gelen arkadaşların konuşmalarından ve tepkilerinden görebiliyorsunuz.
Bu da ilerde katımların artacağının göstergesi olur inşallah.
Ben uygulamalarda fotoğraf çekemedim çeken arkdaşlar vardı umarım onlar kısa sürede foruma yküleyerek izlenimlerini anlatırlar.

Video çekimi yapıldı en kısa zaman da video da foruma yüklenecektir. Ben yanlışlarımdan da ders çıkarıyorum umarım bu video çekimi doğruları ve yanlışları ile bir çok arkadaşa öğretici olur.
Etkinliğe katılmak isteyip de katılamayan forumda bizleri takip eden bu tür etkinliklere aracı olan devamı olurmu diyecek tüm arkadaşlara ve ayrıca bizleri bu çatı altında paylaşımlarımızı sunmaya vesile olan ağaçlar.net' e çok çok teşekkürler.

limon, zenfree, cemo ve 4 kişi beğendi.
Harun Parlak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025