![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2006
|
Sayın Bakipa, Daha önce gruba gönderdiğim mesajları kontrol ederseniz, fidan temini ile ilgili mesajıma ulaşabilirsiniz, saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Fidanlığımızda özellikle Ankara gibi sert iklim koşullarına adaptasyon sağlamış Dev Sekoya fidanları mevcuttur. Fidan Yaşı Fidan Boyu (cm) Fiyatı (TL) 3-4 75-100 100 4-5 100-150 150 4-5 150-200 200 5 >200 250 Yinede bir bitki aşığı olan bendeniz, Sekoya fidanı almak isteyen arkadaşlara fiyatlar konusunda yardımcı olabileceğimi bildirmek isterim. Saygı ve Selamlarımla GSM: 0505 495 11 00 Sayın Mikail Bey Önceki yazılarınızdan alıntıladığım vaatleriniz geçerli ise görüşmek isterim.Bu ağaç bende takıntı oldu sanki.(Bitki aşığı -kavak ağacı hariç-takıntıları)Sanıyorum Çubuk'unda rakımı 1200'lerde Kastamonuya uyum sağlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2014
|
sekoya fidanı isteği
ismim adil dere e-mail adresim adildere@hotmail.com malatyada yayla içinde bir arazim var. buraya sekoya ağaçları dikmek istiyorum. sekoya malatya iklimine uyumlumu ve ekeceğim yer dağlık ve merkeze göre serin acaba böyle bir yeryerde istediğim işi yapabilirmiyim? fiyatlarınızda pazarlık payı varmı? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
arazimizin rakımını da bilmek gerekir.çünkü 1000 metre rakıma kadar sempervirensler 2000 rakima kadar gigantealar dikilebiliyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar, bu Sekoya agacinin fotograflarini Brùksel'deki bir parkta cektim. Her dem yesil olan bu heybetli agac tùrùnù ben de cok sevdigim icin ne zaman bu parka gelsem, agaci ziyaret etmeden edemiyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu Sekoya agaclarinin fotograflarinida Brùksel'deki baska bir parkta cekmistim. Bu agaclar yukaridaki Sekoya agacindan kùcùkler ama sanirim ayni tùre aitler (Sequoiadendron 'giganteum'). |
|
|
|
![]() |
|
|