agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   İçimizden Biri (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/)
-   -   Papatyam (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/9314.htm)

Hüseyin Ovak 25-06-2008 15:34

Önce kokusu gelecek daha sonra da renklerin ve yeşilin cümbüşü....

İklimsiz 25-06-2008 16:35

Sanırım olağan bir durum çünkü aynı gözlemleri yapmışız. Sonraki uygulamalarda önceki o yoğun kokuyu alamadım.

Burayı okuyan da, bunlar neyden bahsediyor böyle diyordur :p

saira 25-06-2008 16:36

Meslakdaşım,insan canlısı arkadaşım...Bir kaç özel mailleşmeden sonra hemen organizasyonlar yaparak bitki paylaşımımız çok güzeldi benim için...Sardunyalarım ufak ufak büyümeye başladılar...Baktıkça seni hatırlatıyorlar bana...Dilerim birgün yüzyüze de geleceğiz:)

papatyam 25-06-2008 16:43

Bence de İklimsiz :)
arkadaşlar biz yani Hüseyin Bey, İklimsiz ve ben B5A SIVI ORGANİK GÜBRE den bahsediyoruz :))

Saira,
Evet inşallah yüz yüze de tanışırız :) sardunyalarının tutmasına ve büyümeye başlamasına sevindim benimkiler bu ara harika üzerleri çiçek dolu :) geçen hafta sonu Gülhane Parkına gitmiştim girişe sağlı sollu rengarenk sardunyalar dikmişlerdi bazılarından aldım renkleri o kadar güzel ki az büyüsünler onlardan da gönderirim :)

Mahmut Leventoğlu 25-06-2008 18:21

Sevgili Papatyam,
Her zaman o sımsıcak yüreği sevgi dolu varlığını kardeşliğini dostluğunu bizlere yaşatıyorsun. Daha ne denilir bilmem ama iyiki varsın ve bizimlesin.

papatyam 25-06-2008 22:50

Mahmut Bey, sizde saygı duyduğum bir büyüğümüzsünüz ve sizde iyi ki bizlerlesiniz, teşekkür ederim.

Güler 25-06-2008 23:17

Sevgili papatyam, yazını ancak şimdi gördüm.
Seni tanıdığım için çok mutluyum, çok candan, sevecensin. Daima gülen yüzün, pırıl pırıl gözlerinle şu an karşımdasın yine. İyi ki sitemizdesin ve iyi ki ben seni tanımışım.
Herşey gönlünce olsun, sevgili papatyam.

papatyam 26-06-2008 07:45

Teşekkür ederim Güler Hanım, inanın yazılarınızı okurken sanki sizinle konuşuyormuş gibi oluyorum,sizi seviyorum:)
Her şey hepimizin gönlünce olsun:)

zenfree 29-06-2008 18:17

Sevgili Papatyam, seni tanıdığım için çok memnun oldum. Sana sevdiklerinle birlikte mutluluklar... Çiçeki dükkanı hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle. Sevgiler...

Bu yıl doğum gününü Bursa toplantısında kutlamaya ne dersin? ;)

papatyam 29-06-2008 18:49

Sevgili Zenfree, çok teşekkür ederim bende seni tanıdığıma çok memnunum:)
Aslında önümüzdeki ay yıllık iznimi kullanacağım ve biliyorsunuz ki ikizim :) 20 Temmuz da pazar gününe denk geliyor ayrıca ikizimin o gün için çok özel bir planı var nişan yapmayı düşünüyorlar :)

zenfree 29-06-2008 19:14

Hayırlı olsun diyelim. Mutluluklar diliyorum.:)

Sebahattin Sargın 29-06-2008 19:18

Yani abla papatyanda durdu durdu o günü buldu nişan yapcak, bravo...

papatyam 30-06-2008 12:49

Teşekkürler zenfre, inşallah hayırlısı olur.

Sebocuğum bu işler kısmet :) henüz tam belli değil enişte adayı öyle demiş bizim kız da gün konusunda kararsız bakalım ilerleyen günlerde belli olacak bu arada annem haftaya Bursa da :)

fevziye 30-06-2008 18:40

Sevgili papatyam, seni tanıdığıma çok memnun oldum. Ben de yazını şimdi gördüm, son zamanlarda sitede çok fazla zaman geçiremediğim için pek çok bölümü okuyamıyordum, şimdi fırsat bulunca bu bölüme vakit ayırabildim. Seni seviyoruz.

papatyam 01-07-2008 15:05

Sevgili Fevziye, ben de seni tanıdığıma memnunum :) teşekkür ederim, bu arada sizden gelen yelken bana çok güzel bir hediye verdi, çiçek açıyor :))

çekirdek 02-07-2008 23:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 252063)
Bu bölümde, forumda "var olduğumu" hissettiren tek kişiye teşekkür ederim :)

Anneler babalar gününe, eşler(!) gününe, doğum günlerine eleştirel bakarız.
Annemiz babamız en sevdiğimizdir, en değerlimizdir. Eşlerimiz boşuna hayat arkadaşımız olmamıştır. Yine de bizim için en değerli (çocuklarımızı ayrı tutuyorum) olanlarımıza ilgmizi en aza yakın belirtiriz. Biz ne yaparsak yapalım onlar hep vardırlar ya..

Derya Özen 03-07-2008 11:52

Geçen yıl "ayın üyesi" seçildiğinde, azda olsa tanıma fırsatımız olmuştu. Bu kez daha detaylı bir şekilde tanıdık seni. Yüzünden gülücükler eksilmesin :)

papatyam 03-07-2008 12:27

Teşekkürler Derya, uzun zamandır yoktun, özlettin kendini.

Derya Özen 03-07-2008 14:16

Özlediyseniz artık buradayım. Özlenmek güzel bir duygu :D

limon 03-07-2008 21:56

Yazının ilk çıktığı günden beri sayfayı açıyorum, yorumları okuyorum, ben ne yazsam diye düşünüyorum. Kimsenin yazısına benzemesin istiyorum, bana özgü olsun istiyorum, en az senin kadar sempatik olsun istiyorum... Ama bulamıyorum sonra yazarım diye sayfayı kapıyorum. Artık ne olursa yazmak istiyorum...

Yüzyüze tanışamadık ama güleryüzlü birisi olduğundan eminim nedense :) Sevdiklerinle hayata hep gülümseyerek bakmanı dilerim. Çiçekler dolusu sevgilerimle... ;)

papatyam 04-07-2008 08:07

Teşekkürler Limon :)

İnşallah yüz yüze de tanışırız.

Mermaid 12-09-2008 00:31

Merhaba Papatyam;
Sizi tanıdığım için çok memnun oldum. Dilerim hayalleriniz en kısa zaman da gerçekleşir.
Size ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı uzun ömürler dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun

papatyam 15-09-2008 12:28

Sevgili Mermaid, çok teşekkür ederim umarım hepimizin dilekleri istekleri bir gün gerçek olur.

Adalet Yağcı 15-09-2008 12:54

Sevgili Papatyam;
Bu sitede olmaktan büyük bir huzur duyuyorum, birbirinden değerli insanlar tanıdım burada, tanıtım yazınızı ve size yazılanları okuyunca anladımki çok özel bir insansınız.
Ben de sizi daha yakından tanıdığım için mutlu oldum, belki bir gün yüzyüzede tanışırız kısmetse.
Hayatınızda gülücükleriniz hiç eksik olmasın, sevgi ve muhabbetle...

papatyam 15-09-2008 13:35

Adalet Hanım, beni utandırıyorsunuz teşekkür ederim, dediğiniz gibi belki bir gün yüz yüze de tanışırız, hiç birimizin gülücükleri eksik olmasın.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025