agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   İçimizden Biri (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/)
-   -   Oğuzhan (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/9145.htm)

Oğuzhan 10-06-2008 17:01

Sevgili Uzman16 ,
Teşekkür ederim.İnşallah olur.Sizinde olsun.:)

zenfree 10-06-2008 19:53

Sevgili Oğuzhan, çiçeklerinin fotograflarını görmeden gidersem,;) gözüm açık gidecek. Fotograf bekliyoruz artık senden.

Mahmut Leventoğlu 12-06-2008 11:50

Ben yine seyahat nedeni ile gecikmişim. Bütün dostlar ne güzel şeyler yazmışlar senin için Sevgili Oğuzhan. Ailemizin bir ferdi olmandan sevinç ve mutluluk duyuyorum. :)

Oğuzhan 12-06-2008 12:20

Sevgili Mahmut Abi o mutluluk bizden .Teşekkür ederim. :)Sevgiler Selamlar ..

fevziye 13-06-2008 07:50

Sevgili Elfogi, yine en sona kaldım galiba. Seni tanımaktan çok memnun oldum, arkadaşlarımızın dediği gibi çok efendi bir arkadaşımızsın. Burada böyle dostlukların oluştuğunu görmek, insanların bencilce davranmadığını görmek çok güzel. Umarım çiçekler kadar güzel bir yaşamın olur. Tüm paylaşımların için teşekkürler.

Oğuzhan 13-06-2008 11:03

Sevgili Fevziye Hnm.,
Teşekkür ederim.:)Sizin gibi içten güzel insanlar olunca böyle güzel dostluklar oluyor.Yaşamda tüm güzellikler sizinle olsun.Sevgiler ,Selamlar.

Sebahattin Sargın 20-06-2008 16:42

Sevgili Oğuzhan;

Geç kaldım gene ben :(

Kusura bakma lütfen...

Sen siteye ilk geldiğimde sıcak kanlılığın ve samimiyetin ile dikkatimi çekmiştin. Bir türlü görüşme şansı yakalayamadık ama sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi hissediyorum ben ;)

Çok değerli bir dostumuzsun...

Sevgiler ;)

Oğuzhan 20-06-2008 19:24

Sevgili Sebahattin,
Teşekkür ederim.Aşk olsun neden kusura bakayım ki.Rica ederim.
Bende çok tanışmak istiyorum.Kısmet inşallah birgün tanışırız.Gönüller bir olsun.
Sen de benim için değerlisin.Hayatta tüm güzellikler seninle olsun.Başarılar.:p
Sevgiler ,Selamlar.

cemal.S 07-08-2008 07:56

Merhabalar!

Sevgili Oğuzhan !

Sizi tanımak güzeldi uşağum. Trabzon ilinden olmanız ayrıca güzel. Dikkat et uşağum oralarda kararmayasun. Şaka şaka.

Sahi bu ElFOGİ kim ve neden sonradan Oğuzhan oldu merak işte. Kimbilir belkide iyi oldu yazması zordu.

Deniz görmimiş Karadenizliden selam olsun size ve tüm Karadenize.

Sevgiyle kal.

Oğuzhan 07-08-2008 08:26

İlahi Cemal Abi , gülmekten karnıma ağrılar girdi.:)Teşekkür ederim.İnşallah bir gün tanışırız.
Elf Yüzüklerin Efendisi'den geliyor .Sonradan gerçek adımı yazdım.
Sevgiler.

Oyaman 07-08-2008 11:08

Sevgili adaşım , kardeşim , tohum siparişlerinde sen önde ben arkanda !
ne zaman değişik bir tohum siparişi olsa takip ediyorum yine varsın .
Kim bir tohum çimlendirse , bir bakıyorum Oğuzhan bende çimlendirdim veya
bende de var der .Bende senin gibi bitki dünyasına balıklama dalanlardanım .
Avakado , papaya , jacaranda , passifloralar büyümeye başlayınca bir telaş
aldı beni bütün bunları 200 m2 lik bahçeye nasıl sığdıracağım diye !
Sevgili Oğuzhan , bunca bitki çeşidini nerelere yerleştiriyorsun , bahçen yok ; herhalde balkonların veya evin geniş veya özel bir förmülünmü var ?
Seni tanıdığıma çok sevindim . İnşallah bir bahçe sahibi olursun , inanıyorumki bitkilere olan tutkunla bu konununda hakkından geleceksin .
Bir ağabey tavsiyesi : bahçe imkanı yarattığın an ufkunu ve m2 ' yi geniş tut .Zira Ağaçlar .net ile tanışana ne bahçe nede balkon yetişiyor !

Oğuzhan 07-08-2008 11:31

Sağol abi.:) Teşekkür ederim.İnşallah birgün yüzyüzede tanışırız.Sorma balkon doldu.Pencere önleri iç dış dolu.Şimdi kara kara düşünüyorum.Kışın ne yapacam.Gerçi bütün tohumları çimlendirmeyi başaramadım.Birde bazı dona dayanıklı türleri ormanda denemeler yapacam.Bize yakın Yenice Ormanları var.Bakalım yaşayabilecekler mi.?
Bahçeli eve gerçekten çok ihtiyaç duyuluyor.İnşallah bir bahçem olur.:)
Sevgiler Selamlar

Passion 07-08-2008 13:41

Sevgili Oğuzhan,

Bu sayfayı bugün gördüm . Biraz geç kalmışım sanırım . Senin hakkında yazıldığını görünce yazmadan geçemedim.

agaclar.net' te tanıştığım ilk arkadaşımsın. Bitkilerle ilgili ne zaman bir sorum, sorunum olsa ilk sana koştum. Sen de o iş yoğunluğunun arasında bütün sorularımı cevapladın bana yardımcı oldun. Elindeki tohumları , fideleri cömertçe paylaştın benimle . Hemşehirlim olduğun için seninle yüzyüze görüşme imkanını da bulabildim. Seni tanıdığım için çok mutluyum. Yardımseverliğin, paylaşımcılığın ve arkadaşlığın için çok teşekkür ederim.

Umarım duaların gerçekleşir ve çok yakında güzel bir bahçen olur.

Sevgilerimle.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025