agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   İçimizden Biri (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/)
-   -   Sebahattin Sargın (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/8740.htm)

Sebahattin Sargın 12-09-2008 21:56

Merhaba Sevgili Lerdemir;

İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim, yazınızı görünce çok sevindim. Siteye lazım demek ki bir fişek o da ben oldum....

Sevgiler ;)

anilozer112 12-09-2008 22:28

Sebahattin'le forumda çok konuşmasak bile sanki en yakın arkadaşımmışsın gibi geliyorsun. Ekip toplantılarının başını çeken, yetenekli bir arkadaş. Forumda öğretici konularıda çok. Sevgiler. :)

Sebahattin Sargın 13-09-2008 01:41

Sevgili Anılozer;

Bende nerelerdesin diye düşünüyordum, yazılarını daha çok görürdüm forumda eskiden. Sen de benim tanışmasak bile yakın gördüğüm forumdaşlarımdan birisin. Güzel sözlerin ve ilgin için teşekkür ederim arkadaşım....

Sevgiler ;)

Billur Korkmaz 11-08-2009 00:05

Yüzümüzün akı, Beyefendilik timsali, Akıllı oğlum benim Sebocum:)

Tanıdığım ilk günden beri ne zaman siteye bağlansam, her daim burada buldum seni.. Site toplantılarının baş organizatörü ve nazar boncuğu oldun hep:)

Ağaçlar net'in başgediklisi, bağımlı üyesi ve ateşli doğa aşığı Sevgili Sebahattin; yüreği insan, hayvan ve doğa sevgisiyle dolu güzel insan..

Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum ve başarılarının upuzun bir ömürde sağlık ve mutlulukla devamını diliyorum..

Billur Annen..

berduray 11-08-2009 00:33

Kardeşim meşhur olmuşsun:)

Seni seviyoruz, başarılar diliyoruz. İyi ki varsın.

Sebahattin Sargın 11-08-2009 23:12

Bu sözleri hakediyor muyum bilmiyorum doğrusu...

Güzel ve içten sözleriniz için teşekkür ederim Billur hanım utandırıyorsunuz beni :rolleyes:

Meşhur olduk mu bilmem Sevgili Berduray...

Ama sizin gibi çok değerli dostlara sahip oldum onu biliyorum, hepinizi çok seviyorum....

Sevgiler ;)

ciceksever70 13-08-2009 15:29

Sevgili Sebahattin Sargin bu yaz sizden aldigim tariflerle yaptigim tursular cok lezzetli oldu. Yazdiginiz diger konulari da yakindan takip ediyorum. Genc insanlarin dogayla bu kadar yakindan ilgileniyor olmasi ne güzel... Umarim hayatta tüm istediklerinizi basarirsiniz.

Sebahattin Sargın 13-08-2009 23:00

Verdiğim tariflerin üyelerimizin işine yaraması çok sevindirici, güzel sözleriniz gerçekten çok teşekkür ederim. Umarım hayatta istediklerimi başarırımda bu sayfalarda sizlerle paylaşarım gene...

Sevgiler ;)

jineop 14-08-2009 06:59

Sevgili Sebo,
Sevimli,sıcak ve mütevazi kişiliğinle çok tatlısın.Gerçekleşmesini istediğin tüm hayallerine kavuşmanı gönülden diliyorum. Seni çok öpüyorum anneni de senin gibi bir evlat yetiştirdiği için kutluyorum.Sevgiyle kal.

Sebahattin Sargın 14-08-2009 20:49

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim Sevgili Jineop. Umarım hayallerim gerçekleşir de burda sevincimi sizlerle paylaşırım....

Sevgiler ;)

Volare 14-08-2009 21:34

Sevgili Sebo ,
çok iyi bir insan ve sarmaşıklara gönül vermiş bir genç olarak tanıdım seni .
Oğlumla yaşıt olduğunu gördüm , artık ''sn.Sebahattin Sargın'' dememi bekleme ...
Annen seninle iftihar edeblir .Seni tanıdığım için memnunum .

İlkin 15-08-2009 10:10

Benim bitkilerden ve camlardan başka birşeyi göremeyen kör gözlerim senin yazını şimdi gördü. ;)

Seni burada senin cümlelerin ile tanımak çok güzel oldu. O güzel, aydınlık ve neşeli ruhun hep böyle devam etsin...

celalsungur 15-08-2009 12:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Billur Korkmaz (Mesaj 478199)
Yüzümüzün akı, Beyefendilik timsali, Akıllı oğlum benim Sebocum:)

Tanıdığım ilk günden beri ne zaman siteye bağlansam, her daim burada buldum seni.. Site toplantılarının baş organizatörü ve nazar boncuğu oldun hep:)

Ağaçlar net'in başgediklisi, bağımlı üyesi ve ateşli doğa aşığı Sevgili Sebahattin; yüreği insan, hayvan ve doğa sevgisiyle dolu güzel insan..

Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum ve başarılarının upuzun bir ömürde sağlık ve mutlulukla devamını diliyorum..

Bu gerçekçi ve güzel sözlere ekleyebileceğim ''ne mutlu seni yetiştiren ailene'' olacak.
Yüreğinin ve aklının peşinden giden bir genç olarak tüm hayallerinin gerçekleşeceğine dair hiç şüphem yok.
İyi ki varsın.;)

Sebahattin Sargın 18-08-2009 13:23

Sevgili Volare;

Tabi ki, bana "Sebo" demeniz daha iyi olacaktır ;) Güzel sözleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim. Sizinle daha çok paylaşımımız olacak...

Sevgili İlkin;

Boşverin burayı siz üretmeye devam edin, facebookta bulunan atölye çalışmalarınıza baktım. Gerçekten çok güzeller ellerinize emeğinize sağlık. Güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim...

Sevgili Celal Bey;

Aileme bu yazılanları okudukça onlarda sizlere teşekkür ediyorlar, düşünce olarak gelişmemde ki katkılarınız için. Siz de o neşe dolu ve içten yazılarınız ile iyi ki varsınız ve bizimlesiniz...

Sevgiler ;)

hidd 06-11-2009 15:51

Bende memnun oldum

yaylaboztaş 07-11-2009 00:15

Sevgili genç arkadaşım, ben yazışmalara yeni katılan bir üyeyim, aramızda
senin yaşında bir gencin olması sitenin kalitesi ve senin özgünlüğünü
gösterir, tanımaya çalıştığım için çok geziniyorum, hakkında yazılanları
fazlasıyla hakettiğine inanıyorum. Adam gibi adamların bu denli azaldığı
bir dönemde sen ve senin gibiler çok değerli.

Hergün geleceğimizle ilgili yoğun endişeler yaşadığım bu günlerde umudumu
tazeledin, senin gibi gençlerimizin artmasını dileyerek seni kutluyor ve
sevgiyle kucaklıyorum.

sailor 07-11-2009 22:32

Farkında olmadan birçok şey öğreniyoruz sizden.
Teşekkürler

Sebahattin Sargın 06-02-2010 00:02

Sevgili Yaylaboztaş;

İçten bir şekilde yazdığınız bu güzel sözleriniz için ben de bütün içtenliğimle teşekkür ederim. Zaman zaman hata yapıp buradaki büyüklerimin telkinleri ile düzeltip doğruyu ve yanlışı bulduğum bir yer agaclar.net. Güzel sözleriniz ve samimiyetiniz için tekrardan çok teşekkür ederim...

Sevgili sailor;

Birşeyler paylaşabiliyorsak ne mutlu bize, teşekkür ederim...

Sevgiler ;)

Sevgi Durul 06-02-2010 00:36

Sizin özelliklerinize sahip gençlerimizin artması dileğiyle, sağlıklı,mutlu, başarılı ve uzun ömür diliyorum.

Sebahattin Sargın 06-02-2010 21:41

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Sevgili SDurul...

Sevgiler ;)

Emre İlhan 04-07-2010 01:13

;)Sebahattin kardeşim,siteye yeni üye olduğum sıralarda senin ve Fatih'in mesajlarını okumadan önce yaşıtlarımın olmadığını düşünüyordum.Sizleri görünce çok sevindim.Sitede özellikle takip ettiğim kişilerden biride sensin.Açıkcası sosyalliğine ve toplantı organizatörlüğüne hayranım.Keşke fırsatım olsada görüşebilsek.Doğa sevgin hiç eksilmesin.

Selamlar.

Sebahattin Sargın 04-07-2010 11:25

Güzel sözlerin için teşekkür ederim Sevgili Emre :)

Aslında yapmak istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam, ancak işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum. İnşallah bir gün bir yerlerde karşılaşırız...

Gözün ve gönlün yeşilden hiç ayrılmasın...

Sevgiler ;)

umutyolcusu 04-07-2010 13:07

Sevgili Sebahattin ben de Mudanya(Çayönüköyü)doğumluyum.Yani seninle tam hemşeriymişiz.İnanırmısın senin adını görünce hep tanıdığım biri gibi hissediyorum.
Çalışmalarında ve ilerdeki hedeflerinde başarılar dilerim.

Sebahattin Sargın 05-07-2010 18:30

Güzel sözlerin için teşekkür ederim hemşerim =) İnşallah bir gün bir yerlerde karşılaşırız...

Sevgiler ;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025