![]() |
Sevgili dostlar ,güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
|
Merhaba bende doğa aşığı bir insanım.çiçekleriniz süper.
|
yasemin01 aramıza hoş geldiniz.
|
Sizi tanıdığıma memnun oldum.Kıbrıs'a sevgiler.:)
|
Forum da yazılarını zevkle okuduğum nadir kişilerdensiniz:)
|
Sn Buket Aknar sizi böylece daha yakından tanımış olduk. Ne güzel ailenizin üyelerinin de; ağaçlar.net adında ki büyük ailenin içinde olması. Size ve sevdiklerinize birlikte, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.
|
Arkadaşlar; (Oğuzhan, papatyam ve M. Sema) güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. İyi ki hepbirlikte buradayız.
|
buket hanım ağaçlar net i ve sizi -ozanköy flower festivali- kelimeleri sayesinde tanıdım
bilgisayarda neyi nasıl yapacağımı pek bilmiyorum ağaçlar nete üye olmak için de biraz uğraştım.bir sürede ağaçlar neti takip ediyorum. bugünse ozanköyde kaldığınızı öğrendim. ağaçlar net dekilerin nekadar kaynaştıklarını ve nekadar samimi olduklarını gördükten sonra cesaret alarak bende bir ozanköylü doğa sever olarak sizin şahsınızda tüm ağaçlar net üyesi dostları selamlarım. sizler bilgilerinizi paylaştıkca bizlerin bahçeleri dahada neşelenecektir,herkese selamlar. |
Sn. ulus-barut ağaçlar.net'e hoş geldiniz. Eminim ki burada birçok şeyi paylaşma ve öğrendiklerinizi bahçenizde imkaanı bulacaksınız ( şahsen ben öyle yapıyorum). Sitemiz; gerek bilgileri gerekse dostlukları ile inanılmaz güzellikte bir site. Kuzey Kıbrıs bölümünü de ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.Bol yeşil ve çiçekli günler dilerim.
|
sevgili buket aknar yazınızı ilgiyle okudum ve sizi yakından tanıma fırsatı bulduğum için çok memnun oldum.ağaçlar.net gerçekten sıcak bir yuva esintisinde böylesine güvenli,samimi,sıcak bir sitede siz dostlarla birlikte olmak gerçekten büyük şans.
yazılarını takip ettiğim üyelerdensiniz. ailenizle,bahçenizle ve beslediğiniz evcil sevimli dostlarınızla sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmenizi dilerim sevgiyle kalın. |
Sevgili mormenekşe; güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Ne iyiki bu sitede hepbirlikteyiz.
|
Buket Hanım !
Yavru vatanın tüm güzelliklerini bizlerden esirgemeyen mesajlarınızı yazmasamda yakınen takip edenlerdenim. Haberiniz olsun. Ayrıca sanırım bir tatlınız vardı. Ceviz tatlısı bana gerçekten çok ilginç gelmişti. Sayenizde yavru vatanın tadlarını bile öğrenmiş olduk. Ellerinize sağlık diyorum. Sevgi saygı ve hoşgörü kokan bütün yazılarınız taktire şayan. Teşekkürler ellerinize sağlık sağ olun. Saygıyla. |
Buket Hanım, sizi buradan tanımak çok güzel. Bir gün yüz yüze tanışırsak çok daha güzel olacak.
|
Sn Cemal S ve Nurbahar ben de sizleri tanıdığım için çok memnun oldum. Dilerim birgün mutlaka yüzyüze de tanışırız.
|
Sevgili Buket Hanım, sizde dahil burada üye arkadaşları tanıdıkça kendimi karşılıksız paylaşımı seven insanların bulunduğu kocaman ve güneşin olduğu kadar içerdekilerin de bir o kadar aydınlattığı görkemli bir salondaymışım gibi hissediyorum. Herkesin az **** çok katkılarıyla burası daha da güzelleşiyor. Hep bu güzel salonda olalım..
|
Şükran Hanım size katılıyorum. Burayı ne güzel tanımlamışsınız. Bu salonda hep birlikte olmak beni çok mutlu ediyor. Sizleri de tanıdıkça, iyiki buradayım diyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025