![]() |
Merhabalar !
Arkadaşlarımızın Güler hanım için yazdıkları incelik ve zerafet dolu tanımlamalarını çok büyük bir keyifle okudum. Hepsi birbirinden güzel yahu ! Güler hanım tüm yazılanları fazlası ile hakeden bir insan samiyetle. Bana pek bir şey bırakmamışlar ama olsun bakın size neler anlatacağım. Tanıdığım sürekli yıldızları seyreden, çamurun farkında ancak pencereden sürekli yıldızlara bakan birisini hayal edin. Karşılıksız riyasız yaşayan, sürekli ismi gibi gülücükler dağıtan birisini düşünün lutfen. İsmi ile bu kadar uyumlu yaşayan bir can. Arabasının bagajında sürekli güller, sümbüller, fideler, fidanlar ön koltukta ise mahallenin ağabeyini taşıyan bir doğa dostu. Daha neler neler ! Sevgi ile kalın. İyiki sizleri tanıdım. Hep öyle kalın. |
Teşekkürler, sevgili cemal.s. Beni mahçup ettiniz. İnşallah bu güzel sözlerinizi hakediyorumdur.
|
Güler Hanım, İstanbul'a gelirsem ki aklımda var, mutlaka haber vereceklerimin başta gelenlerindensiniz:)
|
Sevgili güler ablacığım
Sizin gibi güzel bir insanı tanıdığım için ben kendimi çok şanslı biri olarak adlediyorum, Kalbinizin güzelliği de bütün yazılarınıza yansıyor zaten.
Mutlaka manyasa behçenizi görmeye geleceğim orda olun veya olmayın (biraz emrivaki devet oldu galiba) bahçenizi görmeyi çok istiyorum, hacı yakup köyü idi değilmi yolum düşerşe mutlaka uğrayacağım. Sizleri tanımaktan onur duydum (tanımıyanlar çatlasın) şaka şaka. Bençe bu ismi en iyi taşıyan en yakışan sizden başkası olamaz, Sağlıcakla kal sevgili güler ablam. lilium |
Bahçe fotoğraflarını görüp eve gittiğimde "Allahım bir insan nasıl bu kadar uğraşacak gücü bulur kendinde hiç mi sıkılmaz yeter artık demez" diyerek anlatmaya başladığım biri Güler hanım.Sizi azminizden fedakarlıklarınızdan ve içtenliğinizden dolayı kutluyorum.Elleriniz hiç dert görmesin inşallah..
Malina teşekkürler ropörtaj için.. |
Sevgili Minem, teşekkür ederim.
Çalışıp emekli olduktan, oğlunu evlendirip, torunlarına kavuştuktan sonra eğer zamanın varsa ne yardınız? İşte ben de kendimi bahçeye attım. Vaktin nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum. Yorulmasına çok yoruluyorum ama inanın aldığım haz ve bir asprin herşeyin üstesinden geliyor. Güzellikleri meydana getirmek, daha da iyisini başarabilmek için uğraş vermek ve bütün bunları dostlarla paylaşmak emin olun çok büyük keyif. Allaha hergün bunun için şükrediyorum. Sizler de inşallah arzularınıza kavuşursunuz. |
İnşallah emekliliğimi sizin gibi sağlıklı, (maşallah) faal ve pozitif (özellikle bahçeli bir evde) geçiririm.
|
Allah, herşeyi gönlünüze göre verir inşallah.
|
Sevgili Güler Hanım.
Demek ki biz yeğenin Selen'e kocaman bir teşekkür borçluyuz. Lütfen ona teşekkürlerimizi iletin. Sevgi ve saygılarla. |
Sevgili Güler hanım, siz bu siteye üye olalı 1.5 sene olmuş, ama öyle bir giriş yapmışsınız ki sitenin vazgeçilmezlerinden olmuşsunuz.
Hemen her konuda mesajlarınızı okuyorum, sanırım bu kadar aktif olmak sizi genç ve dinç yapıyor, herkesin derdine derman olmaya çalışmanızı büyük bir hayranlıkla izliyorum. Sizi fotoğraflarınızdan da tanıyorum artık, dilerim bir gün yüz yüze de tanışmak kısmet olur. Burada olmak ve sizi daha yakından tanımaktan sevinç duydum. Bitmeyecek bir dostluğumuzun olmasını diliyorum, sevgiler. |
Sevgili cumhur, adalet yağcı!
Güzel yazılarınız beni mutlu etti, sağolun. Ben de sizlerle bu sitede beraber olmaktan çok ama çok mutluyum. Sitemizdeki dostluk o kadar güzel, paylaşım o kadar çok ki, ben de neler yapabilirim diyerek katkıda bulunmak istiyorsunuz. Sevgili Cumhur, sanıyorum en kısa zamanda Edirne'ye gelmeyi plânlıyoruz, inşallah görüşür tanışırız. Sevgili adalet yağcı, yazılarınızı okudukça ben de sizi kendime yakın hissediyor ve arkadaşlığınızdan büyük zevk alıyorum. Sizinle de tanışmayı çok isterim. Fark ettiyseniz toplantılara elimden geldiğince katılmaya gayret ediyorum, MERSİN toplantısı ne zaman, dermişim?:D:D:D |
Alıntı:
Hemen dermişim :-) |
Sevgili Güler Hanım, sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Birgün karşılaşmak dileğiyle....
|
Sevgili Guler Hanim
Agaclar net in olmazsa olmazi,ne engin bir yurek ne engin bir sevgi.Birlikte olmak bitkiler dunyasini sizinle tanimak ve engin comertliginizle paylasmak,ne buyuk sans,sagolun var olun... |
Sevgili katmer, Müjgan Yılmaz!
Çok naziksiniz, teşekkür ederim. Agaclar.net güzel, siz dostlar harika olunca bana da biraz bulaşıyor. Sizlerle beraber olmak, benim için büyük şans. |
Güler Hanım sizi tanımak şans diye düşünüyorum. Enerjiniz hiç bitmesin ,güzellikler hep sizinle olsun.
|
Teşekkür ederim ogzhn. Güzellikler hepimizle olsun daima.
|
Güler abla.
Size gelen cevapları birdaha okudum. Ne mutlu size. Ben de 18.11.2008 de yazmıştım. Günler ne çabuk geçiyor. Mutlulukla kalın. Sağlıcakla kalın. Zaten yazılan cevaplar sizi gayet güzel anlatıyor. Yazılanları okudukça mutlu oluyorum, sizinle gurur duyuyorum. |
Sayın Güler hanım.
Kalbinizin güzelliği yüzünüze vurmuş ve oradanda yazılarınıza yansımış. Yüce Mevlamdan Dilerim, Yüzünüzdeki gülücükler eksilmesin ve Kalbinizdeki ışık hiç sönmesin. Hep böyle kalın. |
Sevgili dostlar, bu öygü dolu sözleriniz beni şımartıyor, hoşuma da gitmiyor değil hani.
Hepiniz sağ olun. Sizler o kadar iyi ve sevecensiniz ki, aranızda başka türlü olmama imkân var mı? Hatalarımın bile bana izahı, bir nezaket, güzellik içinde oluyor. Aranızda olmamdan dolayı çok mutluyum. |
emegin karşııgı
ben bahçe işlerinle ugraşmaktan mutluyum.Edirne de yaşıyorum sizin yaptıklarınızı, ugraşlarınızı zevkle ve hassasiyetle takip ediyorum umarım sizin gibiler çogalır ve genç neslimize örnek olur.
|
Teşekkür ederim.
Ben de toprakla, bahçe ve çiçeklerle uğraşmayı çok seviyorum. Kendimi ne kadar yorarsam yorayım, terapi gibi geliyor. Bir asprin alıp yattığımda sabahleyin daha dinç kalkıyorum. Köyümüzde bahçemi izleyen pek çok kişi de başladılar, bağ, bahçe yapmaya. Ben de verdiğim tohum ve çiçeklerle onları teşvik ediyorum. Bu bana mutluluk veriyor. |
Sevgili güler abla, sizinle arada bir de olsa kahvemiz de muhabbet edip bilgilerinizden faydalanıyordum. Şimdi ise sizi daha yakından tanıdığıma memnun oldum. Dilerim hayalinizde ki devir daimli havuzunuza en yakın zaman da kavuşursunuz.
Sevgiler saygılar. |
Sevgili caucasus, havuzdan da önde bahçe çimi var. Sen asıl onun için dua et ki yetiştireyim. Toprak çok çamur, vakit geçiyor, yapılacak işi çok, şaşırdım valla.
|
Güler Hanım,
Bu alanı daha önce hiç okumadığımı söylemiştim. Çok şanslıyım ki; burada verdiğiniz bilgilerle yetinmek zorunda kalmadan sizinle tanışma fırsatım oldu. Enerjiniz ve pozitif yaklaşımınızla buradaki birçok insanı beni etkilediğiniz gibi olumlu yönde etkilediğinizi düşünüyorum. Sizi tanıdığım ve tanıştığımız için mutluyum. Tekrar görüşmek dileğiyle... |
Sevgili Turuncu arkadaşım. İyi Hislerle dop dolu arkadaşım.
Ben de seni tanımakdan dolayı çok mutluyum, tekrar görüşmeyi çok arzu ederim. |
Sevgili Güler hanımcığım sizi tanımak çok güzel o güzel bahçenizle bizim hepimizi heveslendirmeniz verdiğiniz bilgi ve gönlü genişliğiniz için çok teşekkürler:)
Ayrıca ben buraya mesaj yazdığımı sanıyordum meğer yazmamışım. |
Teşekkürler, sevgili günebakan.
Ben de seni tanıdığım için mutlu oldum. İstanbul'a yolun düşerse yine de bir telefon et, sahi büyük kızın Gönen'de okuyordu. Gönen'e gittiğinde de ara, buluşuruz. |
İnşallah Güler hanım bir yerlerde sizi illaki bulurum :)
|
Alıntı:
|
Sevgili Güler hanım, sizi tanımak mutluluk verici. Bazı arkadaşların da yazdığı gibi cana yakınlığınız,alçakgönüllü ve sevecen oluşunuz insanda, sanki sizi daha önce yakından tanımış, eski bir dostla karşılaşmış hissi uyandırıyor.
Size sevdiklerinizle, huzur içinde, sağliklı, uzun ömürler diliyorum. |
Bir İlkokul sınıfı dolusu çocuğun enerjisine sahip birisi için ne yazılabilir ki?
Ne mutlu bizlere ki bu inanılmaz insanı tanıdık. |
Sevgili Celal, İlkokuldayken sınıfı azdırdığım doğrudur. Ahh sen bir de o zamanki enerjimi görseydin.
Şimdilerde o enerjiden ne kaldı geriye bilemiyorum ama şükür Allaha bu yaşımda da idare edebiliyorum. Sağ ol. |
Sevgili Güler dostlar sağolsun bana yazacak kelime bırakmamışlar;) herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle.sizi tanıdığıma çok memnun oldum.
saygılar |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar. Ben de sizlerle beraber burada olmaktan çok mutluyum.
|
Sevgili Celal ama tam bu sırada yani taşı atıp da yukarıya çıkmaya başladığımda üzerimden kum taşıyan bir takanın da geçtiğini de biliyorsun değil mi?
|
Alıntı:
|
Sevgii Güler Hanım,
Altıncıyıl toplantısına geç geldiğim için katılan arkadfaslarla bire bir konusabilme fırsatım az oldu. Sizin, AVATAR AGACIMIZA IMIZA yaptığımız ikinci yürüyüş ve akabindeki vedalaşma sırasında , çevrenize yaydığınız enerji ve neşeyi hissetmemek mümkün değildi. Hele, hele yürüyüşe katılmayan arkadaşlara iletmek için için lavanta kasasını yüklenmenizi asla unutamaıyacağım. Tüm yaşamınızın böyle eneriji, sevgi ve üretkenlik dolu olmasını dilerim. Sevgiyle kalın |
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bundan sonraki toplantılara katılmaya da gayret edin ki daha iyi kaynaşalım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025