![]() |
Sevgili loveforlife;
Tanıtım yazını büyük bir keyifle okudum, öyle akıcı, öyle içten yazmışsınki, iç burkulmalarımın önüne geçti. Sana ne yazayım güçlü güzel kadın, hayatın zorluklarını omuzlarında taşırken şikayet etmeden gülümsemene hayran oldum. Yaşamı algılayış tarzına, insanlara, hayvanlara, bitkilere olan sevgin ve saygına, yılmadan, bıkıp usanmadan kendini her konuda donatmana imrendim. Senden bu gece hayat dersi aldım sevgili çocuk. Işığının ve azminin daima parlaması dileği ile öpüyorum güzel yanaklarından. |
Sevgili loveforlife, tanıtım yazınızı okurken, bu kadar sağlık sorunu yaşayıp bu kadar güçlü kalan ve bu kadar içten gülüp hayata sıkı sıkı sarılan bir insan gördüm, umarım bir daha hayatında hiç bir sorun yaşamaz ve mutlu olursun seni tanımak çok güzel sevgiler.
|
Alıntı:
Ben de sizin kullanıcı adınızı görünce mutlaka o mesaja bakma ihtiyacı duyuyorum. Hele güzeller güzeli Tika da fotoğraf karelerine girdi mi, mesajlardaki keyif katlanıyor doğrusu. İşin aslı hayvan ve bitkiseverlikte ortak paydalarda buluştuğum insanlarla sohbetin tadı, daha da leziz oluyor. Ben de kalpten gülen yüzünüzü görmeyi ve yaydığınız güzel enerjiyi tekrar hissedebilmeyi çok isterim... Sevgi ve selam ile... |
Alıntı:
Forumda en çok tanışmak istenen kişilerden biri oldum sayende. Hem de liste başı yapmışsın ya beni, mahcup oldum doğrusu. Agaclar.net ailesinin daha nice toplantıda bir arada olacaktır. Ben elimden geldiğince bu toplantılara dahil olmaya çalışıyorum. Belki sen de şartlarını biraz zorlarsın sevgili Mandalinleerik!; Paylaşmaya gelince... "Mutluluk paylaştıkça çoğalır, üzüntülerse azalır" sözüne tüm kalbimle inanıyorum. O yüzden paylaşmaktan büyük haz alırım. Yani her daim paylaşmaya varım! Sevgi, umut, sağlıcakla, DOST kal! |
Alıntı:
Herkesin yüzü gülüyordu toplantıda. Hatta bu kadar güzel insanı bir araya getirmenin başka bir yolu yoktur bence;) Gülümseyince en zorlu işleri bile aşabilir insan. Yeter ki istesin ve inansın insan! Tüm dostların, gülümseyerek tüm güçlükleri aşması dileğiyle... |
Alıntı:
Bazı insanlar olur ya hani, hayatta çok nadir çıkar karşınıza... Daha ilk görüşte kanınız kaynar, sanki çok eski bir dostmuşçasına... Sohbete doyum olmaz o insanlarla. Kelimeler daha bir değerli olur, o paylaşımlarda. Gizli bir bağ varmışçasına yüreğindeki acıyı da sevinçleri de paylaşıverirsin o insanla! Hasta ziyaretinde saatlerce süren sohbetimle biraz saygısızlık yapmış olsam da, güzel bir ablam oldu... İyi ki de oldu... Bütün zorlukları geçmişte bırakacağımız güzel günler dilerim ablacığım... Seni çok seviyorum... |
Alıntı:
Siz ve sizin gibi güzel insanları tanımak ve aynı ortamlarda, hele ki agaclar.net'te olmak benim için de büyük bir mutluluk ve onur kaynağı... Hayata nasıl bakarsan, onu verir sana... Sevgi ve güleryüzün ise açamayacağı kapı yoktur... Eşinize ve kızınıza da selam ve hürmetlerimi iletin lütfen... Sevgi, sağlık ve umutla kalın... |
10 Kasım'larda Atatürk'e kasımpatları yollayan babaanneniz nur içinde yatsın..
|
Sayın loveforlife,
Resminizi gördüğümde sempatik gülüşünüz dü ilk dikkatimi çeken. Hikayenizi okuyunca size saygıyla beraber ne kadar güçlü kişilik dedim kendimce, yaşam sevincinize hayran kaldım. Sizinle belki hiç karşılaşamayacağım ama sanalda olsa buradan ta yüreğimin ince teline dokundunuz. hayata başka pencerelerden bakmayıda öğretiyorsunuz insanlara bunun için teşekkürler. Umarım gelecek yaşamınızda allahım size başka olumsuzluklar yaşatmasın o sempatik gülüşünüz yüzünüzden hiç eksilmesin. saygılarımla |
Gecikmeli olarak okudum içten, duygusal, öğretici nitelikteki tanıtım yazınızı sevgili loveforlife. Zaten sizi teyzemden dinledikçe ve sesinizi telefonda duyduğumda cıvıl cıvıl, enerji dolu sesiniz, tavrınız ve şimdi okuduğum satırlar o kadar örtüşüyor ki...
Okuduğum her paragrafı iç çekerek, yutkunarak 2 kere okudum ve gücünüze, yaşama bağlılığınıza hayran kaldım. Yaşam size bundan sonra dilerim tüm güzellikleri yaşatır. İyi ki agaclar.net ile yollarımız kesişmiş. Sizi tanımaktan dolayı çok mutlu oldum. |
Alıntı:
İyi ki kesişmiş yollarımız seninle. Agaclar.net öylesine güzellikler barındırıyor ki bünyesinde! Senin gibi güzel bir insanla da, agaclar.net aracılığıyla ortak paydada buluşmak ne kadar büyük bir mutluluk... Sevgi her duygunun üzerinde bence. Ne kadar seversen yaratılanı ve Yaratan'ı o kadar alırsın mükafatını... İnanıyorum ki, sen de benim yerimde olsan aynı çerçeveden bakardın dünyaya. Ve gülümserdin daima, kaderle şakalaşırcasına... loveforlife Gece'nin kelimelerindeki sihrin, duygularının beyninde harmanlanmasıyla ortaya çıktığını bilen ve onun çok değerli biri olduğunu düşünen forum kişisi;) |
Canlılar doğar yaşar ölür. Doğal bir süreç bu. Birgün hepimiz yaşayacağız bunu.
Doğa her canlıya aynı hakkı vermez. Her canlı şanslı doğmaz. Ama hayatı olduğu gibi kabullenip insanları canından bezdirmeyen, insanlara gerginlik değil mutluluk saçan gözler ile bakmak. Sevmek sevilmek. Paylaşmak mutlu olmak. Hayattan ayrılırken para pul değil de güzel resimler yanında götürmek. Bir tomurcuğun çiçek açması ile kaç insan mutlu olabilir ... Söyleyin şimdi kim daha mutlu kim daha şanslı ? İşte bu herkeze nasip olmaz. Kalbim sizler ile Loveforlife hanım. Tanışacağımız günü sabırsızlık ile bekliyorum. O zor görüyor diye üzüldüğünüz gözleriniz kimbilir ne güzel ışık saçıyordur. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Hayata gülen kadın... Eklenti 420534 Biz seni çoook sevdik. |
Alıntı:
Ben de sizi çok sevdim... Hele ki o yakışıklı oğlun yok mu! Yiyesim var o tatlı şekeri. Mutluluğunuz hiç eksik olmasın... :) |
"loveforlife" sizin site adınızı ilk görünce dahi "ne kadar da şirin" deyivermiştim.hem okunuşu hem anlamı.burda buldum, daha da iyi tanıdım sizi..o kadar sıcak ve samimi geldiniz ki..bazı yazdığım yorumlara attığınız küçük beğeniler boşuna sıcacık etmemiş yüreğimi..
herşey gönlünüzce olsun.memnun oldum sizi tanıdığıma. |
loveforlife insanlar yaşadıkları süre boyunca sürekli değişik acılara maruz kalıyor kaldığımız bu acıları sıkıntıları zamanla yaşayarak didinerek çabalayarak unutmaya çalışıyoruz sizde çok sıkıntılar çekmişsiniz çoğunu atlatmışsınız yürekli kişiler sıkıntılarını atlatmaya çalışır ve atlatır tüm bu çektiğimiz sıkıntılar sevdiklerimizle unutuluyor dostlar olmasa sıkıntılar artar her ne kadar bir birimizi görmesek dahi sitedeki dostların olduğu sormaları insanı çok mutlu eder yüzünüz her daim gülsün herşey gönlünüzce olsun
|
"Ben, insanlar yaşar mıyım diye endişe dolu gözlerle yüzüme bakarken bile gülümsemekten asla vazgeçmedim. Sevginin gücünün üstünlüğüne inanıyorum."
Samimi, sıcak sevgi dolu güzel insan. Yaşama bağlılığınız ve sevginiz hiç tükenmesin. Ne olursa olsun hep gülümseyin, sevgiyle. |
Güler yüzünüz hiç solmasın...Mutlu ,sıhhatli ve sevgi içinde yaşayın...Herşey gönlünüzce olsun..
|
Merhaba loveforlife,
Baba mesleğimden ötürü nakliyecilik yaptım bir zaman. Bir çok şehir gezdim, bir çok insan tanıdım. Acun Ilıcalı gibi dünyayı gezmek değil, Tayfun Talipoğlu gibi Türkiye'yi karış karış gezip yurdum insanlarını tanımak isterdim. Yıllardır savuna geldiğim boyumdan büyük cümlelerim vardır benim. Bu cümleleri ben kurmadım. Yaşadığım, tanıdığım, gördüğüm, konuştuğum, dokunduğum insanlar ördü bu cümleleri, bana da söylemek düştü. Bu toplumun fertlerinin büyük bir çoğunluğu, hani yüzde sevilir ya (%90'ı), cefakardır. Vefakardır. İçtendir. Samimidir. Yardım severdir. İnsancıldır. Paylaşımcıdır. Dirayetlidir... İnsan yaşarken, yılları yıllara katarken karşılaştığı olumsuz kişiler yüzünden insanlara, olumsuz olaylar yüzünden tabiata, kendine küsüyor. Tüm hayatımızda zarar gördüğümüz insan sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Oysa dünyada 7 milyar insan yaşıyor. Ülkemizde 80 milyon. Hastanelerin hayat mücadelesi verdiği departmanlar en görünmez yerlerindedir. Küçücük sorunlarında ortalığı velveleye veren, depresyona giren, sağa sola saldıran, hayata küstüğü yetmez gibi hayatı başkalarına da zindan eden insanlara tokat gibi cevap vermişsin kendini anlatarak. Allah'tan dileğim, bu acıları bir daha yaşamaman ve koparıp aldığın hayatta mutlu olman. Saygı ve sevgilerle... |
Yüzü güzel, gönlü güzel arkadaşım, beni nasıl fark edip selamlaşmıştın hatırlamıyorum açıkçası...Galiba Ağaçlar net'in meleğisin sen...:)))
|
Sizin gibi insanları toplumun gözünün içine sokmak lazım ki, şu dünyada ufacık meseleleri bile kendilerine dert etmeyi adet edinmiş insanlara ders olsun. İçinizdeki yaşama sevinci ve umudu hiç bitmesin. Sağlıcakla kalın.
|
Ne yazacağımı bilemiyorum sevgili Loveforlife. İsminin arkasında böyle bir hikayenin, böyle bir kişiliğin olabileceği aklıma bile gelmedi. Zaman zaman sayfanıza girdim, çiçek ve hayvan sevginizi hissettim , anlatış tarzınız farklıydı, akıcı ve dokunaklıydı.
Size karşı biraz mahcubum, kendimi öyle hissediyorum. Bazen başka uğraşlar hayatımızı öyle işgal ediyor ki , etrafımızdaki güzellikleri göremeye biliyoruz. Zorluklar karşısında gösterdiğin metanete hayran kaldım. Olumsuzluklara takılmamışsın, hayatı olumlu yönleri ile görmeye çalışmışsın ve bu sana bir sürü artı olarak geri dönmüş. Kutlarım seni. |
Alıntı:
Sizinle hiç istemeden, hele de hiç farkında olmadan küçük bir polemik yaşadık. Bu yaşananlar aynen tedavülden kalkmış bir para gibi benim için. Bu gün için hiç bir anlamı ve değeri yok benim açımdan. İçimizden biri başlıklı bu sayfa altındaki açıklama ve bilgilendirmenize henüz bilgi sahibi oldum. Güzel, detaylı ve içten bu paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum. Yaşadığınız zorluk ve sıkıntılar karşında gösterdiğiniz deneyim ve direnmenizi gönülden kutluyor, hepimize örnek olacak yaşam tarz ve anlayışınızı yürekten destekliyorum. |
Kalbimden 2 kere ameliyat oldum, 2.'sinde aort kapakçığı yerine mekanik işleyişe sahip bir kapak, 7.cm çapa ulaşmış aort damarının yerine da bir hortum damar takıldı... Bunlar toplasanız 10 saat süren bir ameliyatla yapıldı, şu anda çok şükür çok iyiyim..
Bu mekanik kapak her kalp atışında tik-tak diye ses çıkartıyor, işte bu ses bana "Duyuyorum öyleyse varım" mesajı veriyor.:) Bu sayede yaşamın ve sağlığın önemini, sevmeyi sevilmeyi daha da önemsiyorum. Seninle Ağaçlar.net in doğum gününde tanıştık, ben de senin gülüşünden , yaka kartına yazdığın isimden ve çizdiğin resimden ve çiçekli kolyenden kısaca loveforlife 'dan etkilendim, bak bu sayede bir daha karşlılaştığımızda adını rahatlıkla hemen hatırlayacağım. En yakın zamanda bir bonsai toplantısı ve atölye çalışması yapalım Bursa'da, bize uygun yeri en iyi sen bulursun . :) Güzel çiçekli ,yeşil yapraklı bonsailer yapalım , aslında biçimsiz gözüken çalı çırpı görünüşlü ağaçlardan da sabredildiği ve çaba gösterildiği takdirde nasıl estetik birer sanat eseri olabileceğini öğretelim. |
Kendinizi anlattığınız satırları ve sizi tanıyan dostların sizinle ilgili yazdıklarını okudukça Hz Pir'in dizelerindeki manayı çözmüş güzel gönüllü bir insan gördüm . Yaşam sevinciniz hiçbir zaman eksilmesin ,umduğunuz herşeye kavuşmanız dileğiyle .
Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül... Hz.Mevlana |
Sevgili loveforlife, Ankara toplantısında yanıma gelip sevdiklerimden selamlar getirdiğinizi söylerkenki içtenliğiniz ile tanıdım sizi. Güzel gülümsemeniz, incelikli konuşmanızla hemen içim kaynayıvermişti size. Uzaklarda da olsak güzel duygular beslemenin keyfini yaşadıklarımdan biri oldunuz.
Sevgili dostum, hayat zaman zaman bizleri sınıyor galiba. Birgün onu, birgün bunu ama şiddeti ya da şekli değişik olsa da kimseyi es geçmiyor. Önemli olan o sınanma günlerinden galip çıkabilmek. Hepimizin bir öyküsü vardır mutlaka ya benim de annemle ilgili var. Anneme kolon kanseri teşhisi konulup tedavilere başlandığında tanıdığımız olan hoca beni kenara çekip kendimi hazırlamamı, yapacağı bir takım operasyonların annneme ancak 2 yıl kazandırabileceğini söylemişti. O anda yaşadıklarımı kelimelerle anlatamam. Daha sonra yaşananları ise, hele bir ameliyatı sonrası hastane mikrobu kaptırıldıktan sonra karantina odası dolu olduğu için apar topar hastaneden çıkarıldığında yaşadıklarımızı ne anlatmak isterim ne de hatırlamak. Bence önemli olan sonuç. Annem hastalığının12. yılını bitirdi ve şu anda hala yaşama sıkı sıkı tutunuyor. Yani hayata karşı 10-0 galip durumda. Bazen mucizeler insanın yaşama olan bağıyla gerçekleşiyor galiba. Sevgili dostum; zaman zaman yaşadığınız zorluklara, o güzel kişiliğinizdeki olumluluklarla sizin de hayata karşı 30-0, 40-0 galip geleceğinizden eminim. Sizi tanımak çok güzel, sevgiler... |
Sevgili Loveforlife,
Sağlık haberlerini Sevgili Güler le takip ediyorum,hep gülümseyen pırıl pırıl neşeli gözler ve o sempatik yüz Bursa gezisinde hafızalarımıza kazındı,senden o savaşçı ruhunu canlı tutmanı ,mücadelen de hep yanında olduğumuzu bilmeni istedim,biz senden alacağımız güzel haberlerle mutlu olacağız ,Sevgili Neslihan ne kadar çok sevildiğini tahmin bile edemezsin:) |
İnsan hayatında öylesine güzel tesadüfler olur ki zaman zaman... Benim için de agaclar.net, belki de hayatımdaki en güzel tesadüf. Onca sıkıntı yaşarken bir anda kendimi içinde bulduğum bir sevgi seli.
Ben burada hep sahip olmak istediğim aileyi buldum. Sevgiyle elele veren, engelleri aşan, her derde deva olmak için çırpınan kocaman bir aile! Daha önce hiç ablam yoktu benim, her derdimi paylaşabildiğim ablalarım oldu. Hiç yaşamadığım baba sevgisini gördüm, "yanındayız" diyerek sırtımı sıvazladığınızda. Kardeşlerim sormadı sizin kadar; halimi, derdimi... Bırakın aileyi, benim sizin gibi bir arkadaşım dahi olmadı bugüne dek. Ne güzel yürekli insanlarsınız siz! Çok uzun süreden sonra ilk kez mutluluktan ağladım bu gece. Anacığımla oturup karşılıklı ağladık. Sizi tanıyana kadar hep aynı ben olmama rağmen yapayalnızdım. Ne akrabalar haz ederdi, ne komşular, ne de iş arkadaşlarım... Hiçbir zaman çözemezdim sebebini. Şimdi biliyorum ki, demek birileri beni seviyormuş, hem de çok seviyormuş. Sorun bende değilmiş yani... Siz hep mutlu olun, olur mu? Hepinizi tarif edemeyeceğim kadar çok seviyorum. İyi ki hayatımdasınız. Beni olduğum gibi sevdiğiniz ve her koşulda yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.... |
sevgili loveforlife abla o kadar içtensinki seni tanımadan bile sevmek çok kolay, inşallah Allah şifalar versin sana senin sevgin sadece insanlara değil ki hayvan sevgin bile o kadar büyükki, hayvanları seven bir insan bütün canlıları sever. resimlerdeki gülücüklerin hiç eksik olmasın yüzünden.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025