agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   İçimizden Biri (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/)
-   -   Eser İlhan (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/25765.htm)

Güler 13-12-2011 06:17

Sevgili Eser İlhan, arkadaşların senin hakkında yazdıklarını okudukça bu ailenin içinde olmandan gurur duyuyorum.

(Arkadaşlar, Sumru Hanım OSMAN45'in eşi ve Eser İlhan ile beraber uzun zaman aynı fakültede beraber çalışmışlar.)

Eser İlhan 13-12-2011 07:09

Sevgili zenfree, ben de sizi tanıdığıma çok mutlu oldum. Güzel sözlerinize teşekkür ederim.
Kaktüslerime gelince; artık zor bakılan türleri bıraktım, kolay bakılan,kolay çiçek açıp beni sevindiren "başlangıç seviyesi"ndeki türlerle bu sevgimi avutuyorum. Rebutialar,Parodialar, bol bol Mammilaria, kocaman Cleistocactusler,birkaç kaya kaktüsü ,birkaç Astrophytum ilk aklına gelenler. Bir daha bir araya geldiğimizde kaktüs sohbetini unutmayalım ;) Sevgilerimle.

Eser İlhan 13-12-2011 07:13

Sayım metetrn, civ_civ teşekkür ederim, sağolun ;)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim (Mesaj 887336)
Eser ablacığım, sizi şahsen tanımak bir onur, toplantılarda çok ayrıntılı sohbet edemedik ama inanın sizden aldığım elektirik sizinle çok keyifli sohbetler yapılacağının sinyalini veriyor. Hayatınızın devamında herşey gönlünce olsun ;)

Sevgili bettyycim, bayılırım sohbete. Bir dahaki sefere mutlaka :p İyi dileklerin için teşekkürler..

Eser İlhan 13-12-2011 07:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 887346)
Eser cigim

Seni çok uzun yıllardır tanıdıgıma ben de çok mutlu oluyorum. Okuldaki dikkat ve sevdigin konuları incelemekteki kararlılığın ağaçlar için de geçerli.Senin masandaki menekşeler hep en şanslılardı.

Tüm ailene sevgiler

SUMRU

Sevgili Sumru Abla, sizler benim ailem gibisiniz. Size "abla" diyorum ya, bu aramızdaki yaş farkından değil , çünkü yaş aslında sadece sayıdan ibarettir. İnsanın asıl yaşı bence kalp yaşı, ruh yaşıdır ve biz yaşdaşız sizinle :p
Bu hitabı yürekten söylüyorum ve "Farmasötik Kimya Ailesi"nin içinde birlikte geçirdiğimiz bunca yılların sonunda sizi gerçek ablam gibi seviyor, sayıyorum. Bu kardeşliğin daha çok uzun yıllar kopmadan, örselenmeden kuvvetlenerek sürmesi en büyük dileğim. Hakkımda yazdığınız güzel sözlere teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum...

Eser İlhan 13-12-2011 08:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 887348)
Eser kardeş,

Senin yazılarını Sumru mutlaka okur ve her zaman müspet yorumlarda bulunur.

Sumru gibi uzun yıllar diyeceğim. Sayı yazarsam yaşlarımız ortaya çıkar:D

İşte o kadar yıl önce tanıdığım zarif kardeşime Necdet, oğlu, bahçesi, taşları ve diğer koleksiyonları ile birlkte mutlu, sağlıklı, uzun yıllar dilerim.

Seninle burada birlikte olmaktan da memnunum.

Herşey gönlünce olsun.

Ersin ağbeyin.

Sevgili Ersin Abi, Sumru Abla için hissettiklerim sizin için de geçerli. Farmasötik Kimya da aynı agaclar.net gibi bir büyük aileye ait olma duygusunu yaşattı bana. Bu açıdan çok şanslı bir mesleki yaşamım olduğunu düşünüyorum. Bunca yılı sizin gibi dostlardan güç alarak yaşamış olmak ne kadar güzel. İyi dileklerinize kendim, Necdet ve Eren adına çok teşekkür ediyor sevgilerimi iletiyorum.

Eser İlhan 13-12-2011 08:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 887352)
Sayın eser ilhan, tüm yazınızı dikkatle okudum, kendinizi öyle güzel anlatmışsınız ki, hani derler ya göründüğü gibi olmak, bu söz tam sizi anlatıyor.
Sizleri tanımama vesile olan ağaçlar nete bir kez daha teşekkür ederim.

Teşekkürler sayın Lilium. Ben de sizin yazılarınızı dikkatle takip eder ve çok faydalanırım. İyi ki varsınız ;)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 887400)
Sevgili Eser İlhan, arkadaşların senin hakkında yazdıklarını okudukça bu ailenin içinde olmandan gurur duyuyorum. ...

Sevgili Güler Hanım, arkadaşlar beni çok utandırıp şımarttılar. Hepsine sizin nezdinizde tekrar sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Agaclar.net'te olmak gerçekten çok güzel bir duygu. Bir internet sitesinden çok daha fazla birşey; yaşayan, soluk alan, büyüyen bir beraberlik. Bu bağlamda insanları agaclar.net şemsiyesi altında bitki ve doğa sevdası ile bir araya getirmeyi düşünen ve bunu hayata geçiren herkese sevgi ve teşekkürlerimi göndermek isterim. ;)

limon 13-12-2011 10:51

Eser hanım, sizinle tanışmış olmaktan çok memnunum. Kendi anlatmınızla sizi daha yakından tanıma fırsatı yarattığınız için teşekkürler. Güleryüzlü, huzurlu, mütevazi aile... Sevgiler...

Sizden " İbrahim Bey'in 'soğanlı bitki koleksiyonu' " gibi başka türlere ait bir çalışma bekliyorum. :)

Eser İlhan 13-12-2011 12:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 887459)
Eser hanım, sizinle tanışmış olmaktan çok memnunum. Kendi anlatmınızla sizi daha yakından tanıma fırsatı yarattığınız için teşekkürler. Güleryüzlü, huzurlu, mütevazi aile... Sevgiler...

Sizden " İbrahim Bey'in 'soğanlı bitki koleksiyonu' " gibi başka türlere ait bir çalışma bekliyorum. :)

Sevgili limon agaclar.net'te dikkatle takip ettiğim birçok başlıkta siz varsınız. Bahçenizi, yaklaşım tarzınızı büyük beğeniyle izliyorum. Sizinle şahsen de tanışmış olmaktan çok mutluyum. Tekrar görüşebilmek dileğiyle sevgilerimi gönderiyorum.

loveflower 20-12-2011 19:56

Eser Hanım sizi yakından tanımak çok güzel. Tanışmış olmaktan da çok mutluyum. Zerafetiniz kendinizi tanıtma yazınıza da yansımış.
Sevgiler.

Eser İlhan 21-12-2011 12:36

Sevgili loveflower,duygular karşılıklı; ben de sizinle tanışmış olmaktan çok mutluyum. Umarım daha sık biraraya gelebilecek fırsatlar olur. Sevgiler ;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025