![]() |
Sevgili Deniz-Bora, Ankarada geçen yaz zsakurayla tanışmak için geldiğim iş yerinde, zsakurayı bulamayıp aynı iş yerinde çalışan ağaçlar.net üyesiyle tanışmak çok ilginç ve güzeldi, gösterdiğiniz ilgi, sıcaklık beni çok memnun etmişti, çok çok teşekkürler sevgiler.
|
Sevgili kardeşim;
İnsanın tanıdığına çok sevineceği seçkin insanlardan birisin. Tanıtım yazına ilk yazanlardan biri olmam gerekirdi. Bilgisayarımdaki arıza ve Birkaç gün önce alelacele Samsun' a gelmek durumunda kalmamız ve bilgisayara ancak kavuşmam nedeniyle geciktim. Biraz önce siteye girdim. Bir özel mesajı yanıtladıktan sonra senin tanıtım yazını gördüm. Zaten seni tanıyor olmak beni gururlandırdı. Sadece bilmediğim birkaç yaşam öykünü okumuş oldum. Sevgi dolu yüreğin hiç durmasın. Sağlık ve mutluluk içinde çok yaşa. |
Sevgili Hemşehrim:) geç de olsa yüz yüze tanışmış olmak ve buradan sizin kaleminizden sizi okumak çok keyifliydi. Her şey gönlünüzce olsun.
|
Alıntı:
|
Sevgili huzunperest, sizi tanımak benim içinde çok güzeldi çok teşekkürler sevgiler.
|
Satı ablacım seninle tanışmak gerçekten çok güzeldi, çok özel bir insansın gülen yüzün hiç solmasın ;)
|
Sevgili bettyycim, seninle tanışmak sohpet etmekte çok güzeldi, her zaman beklerim,çok yakınız biliyorsun aramız en fazla 2km sevgiler.
|
Yücel Bey öylesine yazmış ki... Bana yazacak bir şey bırakmamış. Sadece sevgi, saygı ve selamlarımı sunmak kalmış.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025