agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   İçimizden Biri (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/)
-   -   Dudi (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/21195.htm)

Nejla K. 05-06-2010 16:16

Sevgili Dudi, sizi tanıdığıma mutlu oldum. Bitki sevgisi dışında Eskişehir gibi bir ortak nokta daha buldum... Sevginiz ve heyecanınız hiç tükenmesin...

Romantik 05-06-2010 19:15

Forumda yazılarını beğendiğim ve takip etmeye çalıştığım Sevgili Arkadaşım Dudi seni tanımak güzeldi, İyiki aramızda varsın.

İşinle, Eşinle ve bitkilerinle güzel bir yaşam sürmen dileğiyle.

SEVGİYLE KAL.

Dudi 05-06-2010 19:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Nejla K. (Mesaj 652759)
Sevgili Dudi, sizi tanıdığıma mutlu oldum. Bitki sevgisi dışında Eskişehir gibi bir ortak nokta daha buldum... Sevginiz ve heyecanınız hiç tükenmesin...

Teşekkürler sevgili Nejla_K, Eskişehir güzel memleket, siz de oralısınız sanırım. Çok memnun oldum.

Dudi 05-06-2010 19:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Romantik (Mesaj 652822)
Forumda yazılarını beğendiğim ve takip etmeye çalıştığım Sevgili Arkadaşım Dudi seni tanımak güzeldi, İyiki aramızda varsın.

İşinle, Eşinle ve bitkilerinle güzel bir yaşam sürmen dileğiyle.

SEVGİYLE KAL.

Teşekkürler sevgili Romantik, bu sitede sadece satış yapmak amacıyla bulunmayan bir insan olduğunuzu her zaman gösteriyorsunuz. Hem sizden alışverişi hem de güzel sohbetinizi ve yardımlarınızı seviyorum. Herşey için şimdiden teşekkürler.

Sizin için de aynı dilekleri ben diliyorum. Selamlar, saygılar...

köknar 05-06-2010 19:28

Sevgili Dudi sizi daha yakından tanımak ne iyi oldu. Çok sıcak samimi bir üslubunuz var, dilerim herşey gönlünüze göre olur.

Dudi 05-06-2010 19:32

Teşekkürler sevgili köknar, ben de sizi tanıdığım için çok memnun oldum.

furkan yıldız 24-01-2011 16:38

Bahçesi olmasa bile kocaman kalbiyle küçücük balkonu bahçeye çeviren güzel insan,

Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?

Gül, leylak ve lavantanın yanısıra zıpçıktı, bodur nar, ahudu, böğürtlen, kocayemiş, kahve, kasımpatı, Benjamin, bardak menekşe, red robin domates ve sümbül, nergis gibi soğanlı bitkilerim var.

O saydıkların bitki değil mi e be güzel ablam :p Seni daha iyi tanımak çok güzel geldi. Sağlıklı ve mutlu kalman dileğiyle

Dudi 24-01-2011 17:44

Ne yapayım güzel kardeşim Furkan, cümleyi yanlış anlamlandırmışım. Malina yayınladığında okuyunca ben de bu cevabıma epey gülmüştüm :D

furkan yıldız 24-01-2011 19:51

O zaman Sevgili Malina yanlış yazmış senin hatan yok ablacım üzülme :D:D

Tura 09-02-2011 06:56

Sizi tanıdığıma memnun oldum. Umut ederim ki her şey istediğiniz gibi olur.

Dudi 09-02-2011 11:01

Teşekkür ederim sevgili Tura, ben de beni tanımak isteminizden ve vakit ayırdığınız için çok memnun oldum.

aygün 11-02-2011 12:13

Sizi tanımak güzeldi sevgili Dudi. E, sonuç...? Anneniz hala biberiye mi diyor lavantaya? Çok da haksız sayılmaz, çünkü ben de karıştırmıştım bir ara. Çok benziyorlar.

Eşinizle, bitkilerinizle uzun ve mutlu bir yaşam diliyorum. Sevgiler...

Dudi 11-02-2011 14:48

Teşekkürler sevgili aygün :) Yok artık karıştırmıyor:D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025