![]() |
Çillimi kimseye vermem ona göre :D
|
Çilliye ben talibim:)
|
Yılmaz Bey,
Eğlenceli kişiliğiniz, herkese yardımcı olma isteğiniz ve bitki sevginizle sizi tanıdığıma çok memnun oldum. :) |
Sevgili Gilan,
Duyarlılığınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum:)Ben de sizi tanımaktan zevk duyuyorum:) |
Bir doğa düşkününü daha tanımanın keyfiyle okudum. Sizinle tanışmak güzeldi...
|
Sevgili Asumandilek,
Düşünceleriniz için teşekkürler.Ben de sizi tanımaktan memnun oldum.Umarım bundan sonra düşünce ve bilgi paylaşımı yaşarız. |
Enerjik yapınız yazılarınıza yansıyor :)
Sizi yakından tanıdığımıza sevindim, umarım hayal ettiğiniz bahçeye kavuşabilirsiniz. 3 yıl sonra sarı yasemine "Merhaba" demeniz sizin için hala geç değil uyarısı olmuş sanırım :) Agaclar.nete üye olduktan sonra artık bitkilere ot gözü ile bakmıyoruz, gözümüz balkonlarda bahçelerde oluyor hep :) Gözünüz ve gönlünüz yeşilden hiç ayrılmasın... Sevgiler ;) |
Teşekkür ediyorum Sebahattin Bey,
Kesinlikle haklısınız bir yerde değişik bir bitki görünce hemen inceliyorsunuz:)Hatta işyerinde öğlen yemek yerken arkadaşlar bahçedeki bitkileri bana soruyor:)Bu hangi bitki şu ne..gibi sorular soruyorlar..Ben de sizinle konuşmaktan ve sizi tanımaktan çok mutluyum.. |
Bu forumda bu kadar seveninizin olması çok güzel başarılarınızın devamını diliyorum.Hep yeşille kalın.
|
Sevgili Gtatas,
Burda aile olduk artık:)Sizi de aramıza bekleriz:) |
Merhaba
Bu sitede olmak sizi ve yeni arkadaşları tanımak güzel.Aramıza hoşgeldiniz. :) Bu bambaşka ve değişik bir hastalık.Bir kere kapıldınız mı bırakamıyorsunuz.Hayatımızın en güzel hastalığı .Zaman o kadar güzel ve heyecanlı geçiyor.Onlarla büyümek onlarla yaşamak onların dünyasını anlamak çok güzel.Bitkilerinizle güzel bir hayat dileğiyle. Sevgiler Selamlar |
Teşekkürler Oğuzhan,
Seni de tanımak çok hoş..Renkli ve mütevazi kimliğinle foruma renk katıyorsun. |
Yılmaz'cım seni birde senin ağzından tanımak çok güzel . Verdiğin Yasemin kocaman oldu .Paylaşımcı ,saygılı çok sevdiğim bir kardeşimsin .Tüm yaşamın sağlıklı, mutlu, bol çiçekli geçsin .
|
Alıntı:
Ben de seni tanımaktan çok mutluyum.Senin paylaşımların ve güleryüzün kesinlikte daha güzeldi:)Örnek aldığım kişiliğin var.Yaseminin fotoğraflarını görmek istiyorum:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025