agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   İçimizden Biri (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/)
-   -   Adalet Yağcı (https://www.agaclar.net/forum/icimizden-biri/11706.htm)

yigit666 10-02-2011 12:14

adalet hanım .sizi tanımaktan çok memnun oldum . yaşamınızda ailenizle beraber sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim .

Adalet Yağcı 10-02-2011 17:46

Sevgili Yiğit666;
Burada sizin gibi güzel insanlarla olmaktan ve sizleri tanımaktan dolayı ben de çok mutluyum.
Sevgiler.

Selehattin 67 19-02-2011 18:15

Sevgili adalet ablacığım seni tanımak gerçekten çok güzel aramızda olmandan her nekadar fazla siteye giremesemde çok memnunuz selamlar sevgiler

Adalet Yağcı 20-02-2011 11:55

Sevgili Selahattin67;
Aramıza katıldığınız için ben de mutlu oldum.
Burada pek çok güzel insan tanıyacaksınız, siteye daha fazla uğramanız dileği ile.
Sevgiler.

sercinyo 16-03-2011 15:01

Allah size uzun ömürler, huzurlu, sağlıklı mutlu yıllar versin Adalet Hanım,
Hiç tanımam sizi, bir kaç kez yazıştık, ama biliyorum ki, Toprağa aşık olan, İnsana da aşıktır.

Bu foruma zerre katkım olamadı, ama internetim açık olduğu sürece her bir sayfasına bakmak öyle huzur veriyorki, Mersin'in 34 derece sıcağında esebilecek bir rüzgardan daha fazla serin, huzurlu.

Adalet Yağcı 16-03-2011 15:12

Hoş geldiniz Sercinyo, uzun zamandır görünmüyordunuz, burada olmanıza çok sevindim.

Foruma katkı ille de bilgi, tohum, çelikle olmaz, buradan güzel duygularınızı, acılarımızı, sevinçlerimizi paylaşmanız da büyük bir şeydir.

Daha sık uğramanız dileği ile.
Sevgiler.

sercinyo 16-03-2011 15:17

Nasıl yani :D

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 769311)
Daha sık uğramamanız dileği ile.

Adalet Yağcı 16-03-2011 16:03

Şöyle yani;
Üyelik tarihiniz 2008, mesaj sayınız 50, bu rakkamlar siteye sık uğramadığınızı gösteriyor :)

Beni affedin sevgili Sercinyo, hiç farkında değilim, sizin ikinci mesajınıza rağmen "Daha sık uğramamanız dileği ile" cümlesindeki yanlış ifadeyi yine fark edememişim, üzgünüm.

Sevgili arkadaşımız Acemifüsün beni özelden uyardı ve ben de yanlış anlamaya mahal verecek ifadeyi düzelttim.
Sevgiler.

Sudenur 25-07-2012 23:49

Sevgili Adalet hanım, tanıtım yazınızı yüzümde kocaman bir tebessüm, yüreğime tuhaf bir ılıklık yayan sıcacık duygularla okudum. Samimi kişiliğinizi bahçe sayfanızdan ve yerinde yorumlarınızdan da fark etmiştim, sizin kadar mütevazi bir hanımefendiyi bir nebze olsun tanımak ve deneyimlerini öğrenme şansı yakalamak onur verecek bana. Saygı ve sevgilerimle..

Adalet Yağcı 26-07-2012 16:26

Sevgili Sudenur;
Aylar sonra bu başlığa tekrar bakmama neden olduğunuz için teşekkür ederim.

Güzel ifadelerinizden çok duygulandım.
Burada hepimiz bir birimizden öğreniyoruz, benim de sizlerden öğrenecek çok şeyim var.

Hepimizin sıcacık sevgisi ile büyüyen bu sitede, ben de sizlerle olmaktan büyük sevinç ve onur duyuyorum.
Sevgi ve muhabbetle.

sibelim 31-01-2013 15:51

sevgili adalet ablacığım, sen sevilmek için yaratılmışsın... toplantıda çok kısa bir süre gördüm ama bu kadar narin , nazik, pamuk şekeri kıvamında birini beklemiyordum . bir insan duruşundan bu kadar narin hassas olabilir mi. güzel yüzün tatlı sesin ağzından çıkan her kelimede karşıdakini üzermiyim korkusu ile çıkmış tek tek seçilmiş güzel kelimeler.. seni canlı canlı görmek büyük mutluluktu , rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür versin , seni sevdiklerine bağışlasın ...

Adalet Yağcı 31-01-2013 16:34

Sevgili sibelim;
Öyle şeyler yazıyorsunuz ki nasıl cevap yazacağımı şaşırıyorum :)
Böylesine güzel övgülere layık bulduğunuz için çok mutluyum ve binlerce teşekkür ediyorum.

Ben de sizlerle tanışmaktan çok büyük keyif aldım.
Dilerim yine bir toplantıda daha geniş zamanları paylaşırız.
Sevgi ile öpüyorum yanaklarınızdan.

sibelim 31-01-2013 16:44

sevgili ablacığım söyleyene değil söyletene bak derler ya. içindeki pozitif enerji insanlara bu şekilde sirayet ediyor bence , ki söylediklerimi seni tanıyan herkes doğrular , övülmeye layık güzel huyunuz varsa bizim yapabileceğimiz bir şey yok :) iyi ki varsın

sevim.K 31-01-2013 19:17

Çok güzel. Sevdim bu sözü Adalet hanımcım. "Siz sevmek için yaratılmışsınız" O naif görünümünüzle, o sıcak gülümsemenizle uyuşuyor bu tanım, sevgiler.:)

Adalet Yağcı 31-01-2013 19:24

Sevgili şairim, teşekkür ederim.
Benden de sevgiler, gönül dolusu.

sevim.K 31-01-2013 19:47

Teşekkür ediyorum Adalet hanımcım. Ama bir şeyi afade etmek mecburiyetinde hissediyorum kendimi. Aramızda yazar, çizer arkadaşlarımız var. Bir ömür vermişler bu işe. Bu çok yoğun bir çaba, çok büyük bir emek. Ne kadar yazarsam yazayım benim yazdıklarım bir amatör karalamalar. Ustalarla kıyaslandığında "şair" sözü haketmediğim ve bu nedenle beni mahçubeden, utandıran bir söz. :)

Adalet Yağcı 31-01-2013 20:34

Ben sizin karalamalarınızı çok büyük keyifle takip ediyorum Sevim hanım.
Siz yazmaya devam edin mahcup da olmayın.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025