![]() |
Çevreizcisi CD leri en kısa zamanda hazırlamaya çalışıyoruz adresi aldım :) Ben de adım adım gezebilmek isterdim Anadolu'yu. Mardin'i, Kars'ı, Harran'ı, Torosları heryeri görmek isterdim. Bir uzak hayalim de Orta Asya. Uzaak bir hayal ... İpek Yolu belgeselini yarım yamalak hatırlıyorum. En çok müziği kalmış aklımda. Turkuaz adlı Asya'yı anlatan bir belgesel vardı Türkiye yapımı onu dört gözle beklerdim ama bence yeteri kadar bilgi yok Asya hakkında...
Sayın vayvayvay aynı şekilde, sitedeki tanışmaların güzel dostluklara dönüşmesi harika... Sayın sema.izmir sağolun. Teklif çok cazip geldi hayır demem mümkün değil ama size de zahmet vermiş olurum. En iyisi şöyle yapalım : Uygun bir tarihte tohum takası yapalım. Ben buradan değişik güzel tohumlar temin edeyim ( İstediğiniz özel birşey varsa lütfen bildirin ). Birbirimize postalayalım. ( Güllere hayır diyemem, kim diyebilir ki ) |
Mutlaka asya'yı görmek çok daha farklı olurdu.Hazırlanan belgesel ve benzeri çalışmalar birazda ekonomik boyutlar hesap edilerek yapıldığı takdirde **** yeterli araştırmalar yapılamadığı için yeterince bilgi alamıyoruz.
|
Sevgili Baldaş seni tanıdığıma memnun oldum. Özellikle fotograflarını keyifle takip ediyorum.:)) Sevgiler.
|
Bu agaçlar.net'e giderek daha fazla sinir oluyorum. Ne tarafa dönsen birşeyler öğreniyorsun. Üstelik de, o sırada hiç beklemediğin bir şey olabiliyor bu öğrendiğin.
"İçimizden biri" bölümünü bugün keşfettim. Üç sayfa okudum. Üçüncüsü Baldaş'ın sayfasıydı. Önce, güzel, kullanıcılar hem kendilerini tanıtmışlar, hem de site hakkındaki görüşlerini anlatmışlar, ne de güzel anlatmışlar derken, Baldaş'ın yazısının sonuna eklediği şiire sıra geldi. Yol vergisi için bir meyva ağacının yakacak odun olarak haczedildiğini insan başka nerede öğrenebilir di ki... |
Yanlış anlaşıldım sayın baldaş :) gödermek ne demek sadece kelime düşüklüğünden kaynaklanıyor. Hem bakın ikimiz de aynı kökenden geliyormuşuz. Ben Abhaz'ım Ama derseniz konuşmasını **** adetlerini biliyormusunuz. Konuşmasını bilmiyorum adet ve geleneklerini ise yarım yamalak, kulaktan duyma diyebilirim. Sizi tanıdığıma memnun oldum Baldaş.
Herşey gönlünüzce olsun. |
Yazdıklarınızı okurken çok keyif aldım sayın Baldaş çiçeği kırıp eşinin üstüne atmak taktiğinizi çok tuttum bundan sonra aklımda bulunsun :)
Sizi tanımak güzeldi iyiki burdasınız her gününüz daha çiçekli geçsin. |
Teşekkür ederim Zenfree sizi de Safranbolu gezisinden tanıyorum diyebilirim. :) Fotoğraf yüklemeye devam ederim inşallah.
Ertuğrula siz de Türkçe yazım kuralları sayfasından hızlı bir giriş yaptınız siteye. Sitede kalıcı olmanızı dilerim. Hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Caucasus belki bir gün büyüklerinin yaşadığı toprakları görmek istersin. Bana da mutlaka uğra... :) Günebakan sağolasın inşallah herbirimizin günleri çiçekli ve güzel geçer... |
Baldaş aklımdan geçmiyor değil ancak Kafkasya'ya gitmek o kadar kolay değil. Oraların karışık olduğu düşünülürse ertelemekten başka çare kalmıyor. Aslın da hayalim de hep bir Karadeniz turu vardır ancak bir türlü fırsatım olmuyor. Yolum o taraflara düşerse mutlaka uğrarım.
|
Herkese iyi bayramlar dilerim.
Sayın Caucasus ve Karadeniz turu düşünen diğer arkadaşlar, bana uğramadan kaçmayın sakın... :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025